- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С хубава кола ще ми връзват ли повече жени?
Бе има и грозни слонове дето пак гледат само парите, тука говориме за пиченца.Първоначално написано от DeSiTo0o
Бе чесно да ти кажа аз под мацки разбирам готини момичета, където не могат да си позволят да излязат и да ги видят с некой ОРъфлек. Щото едно момиче ако не се грижи за имиджа си, начи не се уважава себе си, а момичета дето не се уважават себе си изобщо не искам да ми се мяркят пред погледа а ти сега разбираш ли всъщност какво се опитвам да ти кажа фактически, изчезвай далече бейбиии бърже бържее при московецаа.
2т. системно
ще ти пускат повече ама повечето шса някви дето щи гледат само парите и нищо другo.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
110% гаранция , ква ти е колата бтв? (аз имам а3 и върши добра работа)
ama vie mom4etata imate goliama nujda ot pisiatar!!Първоначално написано от assd
![]()
![]()
![]()
![]()
I q kaji kakvi momi4eta si hva6ta6 s taia kola,a?!?!?!?!pa4a do pa4a! vie ste nenormalni be!!
![]()
![]()
![]()
извинявай, ама тва прозвуча адски тъпоПървоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
ти сега правиш обратната дискриминация - притежанието на кола го взимаш за показател относно това, че човекът не струва?![]()
аз не бих тръгнала с някой само заради колата, но няма да имам нищо напротив ако случайно има такава![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Пич мисля че можеш сам да си отговориш на въпроса !Жените не гледат матерялните неща а характера ти най вече така че и Ferarri да си купиш ако си тъп като галош мацките ще те зарежат![]()
A.C.A.B - All cops are bastards
Mii bravoo,radvam se za tebe. Samo 4e ako misli6,4e taq kola 6te privle4e edna istinska jena,se otkaji na vreme. Jenata,koqto se uvajava,ne t1rsi batkovci s koli,a ne6to s1vsem razli4no. Nqkoi po-nagore dobre se izkaza,mai Jamalska be6e. Ako iska6 t1pa i leka jena,da,moje6,no ako iska6 ne6to pove4e-absurd![]()
Look deep inside me ...
Виж сега..... Значи със сигурност ще ти връзват повече, особено ако колата е спортна... Вярвай ми!!!! Дори и да го отричат..... Жените винаги се заглеждат по спортните коли....
Успехи и бира!!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Ще се сцепиш да ебеш, в което разбира се няма нищо лошо.![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от Barbie
=D>
Kak moje edno 18 godi6no mom4e da zadade tak1v v1pros ..... UJAS
6te ti se otvori kasmeta ama s nqkvi kurveta.no tova si zavisi i ot teb.jenite netarsime skapi koli a nqkoi da ni obi4a.taka 4e po dobre ne se naduvai s koli4kata si.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova si e 4istata istina!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от sexy_small_lady
![]()
съмняваме да може6 да си хване6 свястно моми4е..единствено могат да ти се вържат някои курви4ки или някои лапенца на по 14-15 годинки които се впе4атляват само материално![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Мой човек свестните момичета не се заглеждат по лъскави коли.Никоя няма да е с теб щото ти е готина колата.Е, има и един тип момичета дето само тва чакат...зависи на кво ще случиш
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ако търсиш свястна жена няма да я привлечеш с кола.![]()
Аз попринцип съм винаги зодия А-шест. Шес хиляди марки - проблееммм?!Първоначално написано от assd
2т. системно
еми еднодневки , ама за какво са ми за повече, дълги връзки и любовни истории не ми трябват (завършват в голяма част от случаите неприятно ако загубиш някой когото си обичал...)Първоначално написано от sexy_mafia
Ако си имаш скъпа и хубава кола, няма да привлечеш добри момичета, ще привлечеш материалистки. Свестните се привличат от други работи.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И с кола и без кола ,ако не ми харесваш просто няма да стане...Това е от моя гледна точка!Първоначално написано от Шумахер
Извод:Ако ще се правиш за някое момиче,ако то досега не те е харесвало едва ли ще се хване с теб..Но ако е някаква лека,те точно това гледат...
И честита кола!!!
да бе да казаха селянките на момчето понеже му завидяха че е на 18 и има нова кола![]()
и как всяка от тея дето са писали се искараха ДЕВА МАРИЯ ? аре стига глупости ако си мислите че ви вярваме на тъпите мнения от рода "ако си мислиш че със колата ще ме имаш забрави" знайм много добре че 1 кола може да ти спечели много момичета.
тука всичките дето писахте се правите на луди ама ако има 1 глупав романтик и такива глупости който няма кола и 1 батко да го кажем със кола няма да предпочетете да ходите пеша със оня глупец дето ами със баткото у колата и ще гледате страшно все едно сте у на слави трифонов ферарито![]()
всеки ден вижаме такива момиченца като вас на по 16-17 дето се качили у колата на грозника и се мислят за жени после викат ние не търсим колите аре аре на вас и трабанче ви стига да ви плющят у блиския парк![]()
колкото до афтора браво евала момче от сега на татък да ти е здрава пишката щото много ебан те чака от малките момичета който НЕ искат да ходят пеша и да са много влюбени![]()
по добре курвите от колкото глупачките който вярват у любовта и след време ти казват аз вече не изпитвам онези чуства и заебава 2-3 годишна връзка се едно нищо не е станало
p.p. vsichki momicheta deto pishete tuka ste zabludeni lapeta na po 15-16 deto si mislqt che ima liubov i posle kato se usetqt che nqma pochvat da tyrsqt materqlnite raboti.
vypros na vreme e koga shte zagreete ama za tolkova vreme u toq forum zabelqzah che 90% ste typi lapenca drugite stavat
primer za hora sys zdravo mislene:
Amayo, assd (evala brat kaji im na lapetata che kolata pomaga) , Kulio Gangstera - zabelqzal sym che ot mnogo vreme se mychish da prosvetlish typite lapeta ama nqma da stane te si ostavat ogranicheni
are sq bqgaite da habite gumenkite po trotoarite dokato umnite momicheta se vozqt po kolite i ne zabravqite che e POLEZNO da se hodi pesha.
ahahahahaha porasnete malko i shte otkriete toplata voda che batkoto sys kolata e po dobre ot liohmana deto hodi pesh i ti govori gluposti po cql den za liubovta i kolko te obicha![]()
аз притежавам Пежо 206 и мога да ти кажа, че с тая кола съм изчукал повече пичоци, които просто в началото са обичали да се возят и като се качат става секса. Важно е колата да е нова, бърза и хубава, като моята![]()
евалата, а момичетата тука се правят че не гледат колата... или гаджетата им просто нямат колиПървоначално написано от Мика Хакинен
![]()