.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Русия
    Guest

Защо мъжете завиждат на някого, когато чука жени?

Защо говорят зад гърба му. Защо му правят мръсно и го ебават по заведенията за да му уронят авторитета и престижа? Като спре да чука ще спрат ли и те да се занимават с него?

Проблем имам с това. Само ме ебават в компанията че съм си хванал гадже Като съм без нея се държат нормално появи ли се тя.. Почват "Оу ква пъпка ти е излязла" "А бе що не си си изгладил ризата" и т-н И почват да ми говорят на разни прякори и да се бъзикат с мен.

Мноо е гадно така. Единия път така ме сдухаха че като отидох с нея в нас да го правим и не успях да еректирам и още повече се скапах. Не зная как да се оправят нещата гаджето ли да зарежа кво да правя че да мирясат тия

Guest

Re: Защо мъжете завиждат на някого, когато чука жени?

Цитирай Първоначално написано от Русия
    Защо говорят зад гърба му. Защо му правят мръсно и го ебават по заведенията за да му уронят авторитета и престижа? Като спре да чука ще спрат ли и те да се занимават с него?

Проблем имам с това. Само ме ебават в компанията че съм си хванал гадже Като съм без нея се държат нормално появи ли се тя.. Почват "Оу ква пъпка ти е излязла" "А бе що не си си изгладил ризата" и т-н И почват да ми говорят на разни прякори и да се бъзикат с мен.

Мноо е гадно така. Единия път така ме сдухаха че като отидох с нея в нас да го правим и не успях да еректирам и още повече се скапах. Не зная как да се оправят нещата гаджето ли да зарежа кво да правя че да мирясат тия
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Guest
    Горкия... ще ме разплачеш направо... съжалявам те просто!

Guest
    kvo sme6no vijdate??

Голям фен
    Град
    trqvna
    защото са тъпи само ти завиждат че ти си с приятелка а те неса все пак ти правиш секс по-често от тях и завиждат

Guest
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    защото са тъпи само ти завиждат че ти си с приятелка а те неса все пак ти правиш секс по-често от тях и завиждат
    aha, suglasna sum.
    A 6to da zarqzva6 gadjeto si, a ne priqtelite si, koito vsu6tnost ne sa ti nikfi priqteli..

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от deidiy
    aha, suglasna sum.
    A 6to da zarqzva6 gadjeto si, a ne priqtelite si, koito vsu6tnost ne sa ti nikfi priqteli..
    поговори си с тях ама сериозно не ги оставяй да сменят темата ако и така не стане почвай да си търсиш нови приятели

Guest

Re: Защо мъжете завиждат на някого, когато чука жени?

Цитирай Първоначално написано от Русия

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Бе хич да не ти пука, ако питаш мен по-добре зарежи приятелите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на koalka
    Е за какво още са ти приятели?Кажи им, че не ти е приятно така да говорят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си