- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да впечатля едно момиче .. ?
Здравеите, таа харесал съм си едно момиче, и искам да го впечатля с нещо, да го накарам да ме хареса поне малко ? Стъпка по стъпка, както трябва да направя ? И моля без излишни постове!
А ако не познавам момичето което съм си харесал (лично), как да подходя ?![]()
Първо и най-важно-трябва да се запознаеш с нея.Излизайте по-често, обаждай й се(е, все пак не прекалявай).Але, общо взето най-добре е да разбере, че я харесваш, покажи й го.Дръж се мило и приятелски и, ако е писано...чувствата ще се появят.
караш общи познати да ви запознаят ако те е срам, разговаряте няколко пъти ей така между другото, каниш я на среща и от там нататък знаеш
вариант 2издирваш й ника в SkyPe или IRC, запознавате се първо в чата, замаяваш я с някви глупости докато се поопознаете и след това излизате на кафе
има хиляди такива теми
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Еми дръж се естествено![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Ами мерси за отговорите много.
@valantain_love ами аз съм от скоро тук, пък не ми се търси назад из темите..!
има си търсачка за тая работа и тя не седи там за украса
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мхм, до някъде там ми е грешката... когато видя едно хубаво момиче и ставам надут като пуек ( понякога ) но нямам самочувствие и такива работи...просто по тешко стъпвам.Първоначално написано от priti_kiti
(Надявам се ме разбра.)
^напълно разбираемо,но това се опитвам да ти кажа,отпусни се,няма от какво да се притесняваш,нали..?Пък и нищо не губиш в крайна сметка. Намери начин да се запознаете,флиртувай,пуска й и некви намеци,виж дали ще отговори и така..
Права си, найстина не губя.![]()
Таа мерси!
Първоначално написано от Why Im So Alone?
Човек. Бъди себе си .Няма смисъл се праиш на супермен само заради другите.Просто бъди такъв какъвто си
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
като мен![]()
вади пачката и питай "колко струваш?"
Probvai 'po tvoq si na4in'![]()
Look deep inside me ...
ako te e sram da se zapoznae6 s neq li4no smisal da otide6 pri neq i da i kaje6 taka i taka.moje parvo da i nameri6 telefona i da i pi6e6 ,po kasno da zapo4ne6 da i se obajda6 NO NE BADI NAHALEN.zapoznaite se dra6 se estestveno,ne se naduvai ,dra6 se milo,ne preigravai,tova ti predlagam az eiiiiii i ne ot parvata ili vtorata sre6ta da i predloji6 iz4akai 5ili 6 .ne vednaga iz4akai da te upoznae malko ili mn.uspeh
ами за на4ало се запознай с нея ли4но..после запо4нете да излизате и когато прецени6 4е сте станали достатъ4но близки и признай 4увствата си..успех![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx