.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

проблем с косата

значи нещо много ми се измъчи косата напоследък,или по-точно скалпа й.Всичко почна от края на лятото,откакто се върнах от морето.Първо косата ми беше станала на метла от слънцето й водата и имах страшен косопад,но си я съживих с маски,ето че косопада не спр а само намаля.Но скалпа ми седи на главата още като се измия като мазен и имах пърох и постоянно ме сърбеше.Сменила съм сиг 10 шампана и никакъв ефект.Преди месец почнах да си мажа от маскките и в корена и да ползвам едни ампули всяка седмица-ревалид.Косата ми спря да пада само за 1 ампула седмично и вече не ми седеше мръсна и мазна в корените и спря да ме сърби главата.последните месеци нямах време за маски обаче и не си слагах и ампули и сега положението е същото-чуствам си косата на главата ужасно..чудя се дали да ги почна пак ампулите или по-скоро да се мацм с маски?лекарр?

Guest
    da nai-dobre lekar.6tom samole4enieto ne pomaga.toi 6e ti izpi6e ne6to efikasno.

Най-добре отиди на лекар...така е най-сигурно
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Отиди на дерматолог за да ти изпише лечение.
    Има много причини за косопад и към всяка се подхожда различно.
    Прегледа струва 15 лева.
    Лечение (поне моето) е 75 лева на месец.

Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    Започни отново да я подхранваш щом преди когато си и слагала ампули маски и т.н. не е падала значи има нужда от подхранване.А може би проблема е че не приемаш достатъчно витамини и аз бях така преди и след като започнах да взимам витамини вече не ми пада толкова косата.

Супер фен
    P1rvo.Moje da e ot stresa,taka 4e ohladi strastite
    Vtoro:Vzemi si hininova voda (tq 6te ti podhrani kosata)
    Treto:Kupi si revalid (lekarstvo za hubava kosa i nokti)...povqrvai mi ba6ta mi e lekar znam gi tiq ne6ta s revalida vsi4ko 6te se opravi..oba4e trqbva da se pie 2 meseca za da ima efekt!

Голям фен
    toq revalid samo za kosopad li e ili poprincip za izto6tena kosa ?Kolko struva?4e i mnoita kosa ne6to ne ma kefi
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    da nai-dobre lekar.6tom samole4enieto ne pomaga.toi 6e ti izpi6e ne6to efikasno.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    P1rvo.Moje da e ot stresa,taka 4e ohladi strastite
    Vtoro:Vzemi si hininova voda (tq 6te ti podhrani kosata)
    Treto:Kupi si revalid (lekarstvo za hubava kosa i nokti)...povqrvai mi ba6ta mi e lekar znam gi tiq ne6ta s revalida vsi4ko 6te se opravi..oba4e trqbva da se pie 2 meseca za da ima efekt!
    ооо да!и аз съм мноо доволна от Ревалида!пих витамините за коса и после използвах шампоана с балсама и косата доста се оправи от косопада!дори и само шампоана да позлваш има ефект.поне при мене де!
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си