Такааа....."агент провокатор" нафлуди,навъртя бройката безсмислени мнения за днес....
sometimes_,благодаря,че си ме защитила,ама не се оставяй да те провокират....
Angel_of_fate,уважавам мнението ти,всеки има право на такова.Не мисля,че,ще ме прощаваш,едно дете на 14 може да знае повече от човек на почти 20,но явно всичко е до вътрешно усещане.За това дали една любов наистина е такава може доста да се поспори,но странно,кога успя да се разочароваш от любовта и да проумееш вселенски истини за краткия си съзнателен жизнен опит Дали заради психическите ти травми по отнешение любовта,или просто поради стремежа да се изявяваш като тийн с различно мислене и способности на критик(без особено обективна преценка...),но реши да пофлудиш.....Самото ти мнение уважавам,но за да не ставаш за посмешище пред хората занапред се постарай да обосноваваш критиката си Ако си забелязала,изреченията в текста са правилно построени граматически,което доказва,че имам познания по български език.Затова надявам се няма да си цъклиш очонките за да търсиш малки правописни или каквито и да е грешки в този ми пост... Айде със здраве