.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Guest

Накара ме да се замисля...

Здравейте, аз съм момиче на 15 години-нормално, като всяко друго.Водя полов живот от около 3 месеца(за което не искам да ме упреквате).Пускам темата за да споделя нещо.Така и така....на Нова Година...правих секс - със пресерватив, но нещеш ли накрая се скъса....Бях се депресирала много...пих Постинор...вчера ми дойде.Майка ми знае, че водя полов живот, но не съм и казала за Постинора.Днес стана на въпрос за това как преди бях пила витамин С редовно по време на цикъл(отдавна не го правя) и колко много си бях объркала процесите в мен.Та така тя пак си помисли, че повреме на предишната менструация съм пила витамина и затова ми дойде пак толкова скоро.....и ми е толкова много.Та не точно на това исках да наблегна,а...каза ми днес за пореден път "Не искам да съм лош пророк но така много си вредиш и след време ще искаш деца, но ще е късно и ще съжаляваш!"Не знам какво ме накара този път да се замисля върху думите, на които преди не обръщах грам внимание, но ми стана много кофти и се разплаках.Това можеби е нещо много ужасно...да искаш да си родител, а да не можеш...ЗАмислих се много за всички реплики на баба ми , на майка ми..."Не ходи с гол кръст", "обличай се" ... Сега може би единственото нещо което се моля е да не ми се налага повече никога да пия този Постинор и обещавам пред себе си да си пазя здравето...
    Ще се радвам, ако някой прочете темата и поне малко се опита да вникне в смисъла й...и момичета :Внимавайте много!!!

Guest
    П.С съжалявам за правописните грешки и изядените буквички, но нямам време.

Guest
    Свалям ти шапка. Първото умно момиче във форума! Ползвайте по-добре контрацептиви! Може да имат странични ефекти които странно на никого не се проявяват, но поне са 99,99% сигурни.

Повече от фен
    Сексът не е нещо, което трябва да се прави безразборно ... темата ти е доста точна и ясна Радвам се, че има някой дето да се замисли и на това Бременността е нещо много сериозно, само че за съжаление много от момичетата не го осъзнават ... Пази се и внимавай, защото Постинора не са бонбони Браво за темата
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    И аз казвам едно голямо БРАВО на темата ! =D>
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Супер фен
    mn tyjno mi stana kato pro4etoh temata Az s16to ponqkoga se ujasqvam ot mis1lta,4e poradi edna ili dryga pri4ina moga da ostana bez deca

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    mn tyjno mi stana kato pro4etoh temata Az s16to ponqkoga se ujasqvam ot mis1lta,4e poradi edna ili dryga pri4ina moga da ostana bez deca
    ми то е хубаво да мислим! ама 'що не изпълняваме!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    правилно правилно много се радвам че има хора който мислят така и се вслушват в съветите които са за тяхно добро

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Наистина тфа е много важна тема, ПАЗЕТЕ СЕ МОМИЧЕТА
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Слава Богу,до сега не ми се е налагало да пия Постинор или изобщо хапчета от този сорт.Дано и никога да не ми се наложи!Темата е много смислена.Радвам се,че има момичета,които се замислят за това,защото на повечето не им пука.Живеят за мига и изобщо не се замислят какво може да им се случи в бъдеще.Момичета,трябва да се пазим!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Ползвайте по-добре контрацептиви! Може да имат странични ефекти които странно на никого не се проявяват, но поне са 99,99% сигурни.
    За противозачатъчни ли говориш???Ако става въпрос за тях страх ме е да ги пия, защото мисля че съм малка

Цитирай Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
    Сексът не е нещо, което трябва да се прави безразборно ...Пази се и внимавай, защото Постинора не са бонбони.
    Знам... и не съм искала да се случи така, че да го пия.
    А относно секса никога не съм го правила безразборно.С приятеля ми съм от близо година и никога не съм го правила само ей така.

Темата е много хубава. Ужасяващо е чувството да загубиш дете или мисълта, че няма да можеш да имаш. Ето защо пазете се, за да не съжалявате някой ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Syjalqvam za postinora, nadqvam se da ne ti se nalaga da pribqgvash pove4e do nego. Nadqvam se za v bbydeshte, kogato go iskash, da imash deca, i vqrvam, 4e nqma da imash problem s tova Bydi razumna, akkto dosega, kakto i vsi4ki dr momi4eta! Jelaq ti mn kysmet

Мега фен Аватара на koalka
    Така е, трябва да се внимава.Виж, не казвай на майка ти за Постинора, ако искаш.А и от един Постинор няма нищо да ти стане.Не трябва да се пие, но все пак специалисти са го измислили и от едно хапче няма нищо.Но това за голия кръст е вярно.Така че не ходи с гол кръст, особено зимата.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    и аз казвам браво аз като приказвам на сума ти братовчедки и приятелки, те не вярват... браво момиче, евала на тва дет си написала, щото някои девойки не се се замислят даже...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Напълно съм съгласна с авторката на темата!Голият кръст е наистина като самоонищожение.Аз не вярвах докато не ми откриха хронично възпаление на пикочните канали и бъбреците!И сега вече 1 месец се мъча с някви изследвания пия разни чайове и лекарства.Пазете се момичета!!!!
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Свалям ти шапка. Първото умно момиче във форума! Ползвайте по-добре контрацептиви! Може да имат странични ефекти които странно на никого не се проявяват, но поне са 99,99% сигурни.
    Е, и аз съм умна бе

Супер фен
    Град
    Венера
    Тъпо е колко малко мозък имат хората, че само в такива моменти да се сещат за това.............

П.П. Аз съм към хората.............

Град
    Пловдив

Re: Накара ме да се замисля...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте, аз съм момиче на 15 години-нормално, като всяко друго.Водя полов живот от около 3 месеца(за което не искам да ме упреквате).
    Ето тука ти е грешката и ще те упрекваме и не само ние. Представи си сега, че не беше правила секс до 17тата си година, а оттам нататък - само с едно момче, което е всичко за теб. Много трудно, ама животът е по-лек, когато нещата се правят внимателно и навреме.

Постихор-а не вреди както абортът, но знае ли човек, все пак ти е още толкова млад организма. Дано си жива и здрава и имаш деца, когато му дойде времето и си щастлива
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте, аз съм момиче на 15 години-нормално, като всяко друго.Водя полов живот от около 3 месеца(за което не искам да ме упреквате).Пускам темата за да споделя нещо.Така и така....на Нова Година...правих секс - със пресерватив, но нещеш ли накрая се скъса....Бях се депресирала много...пих Постинор...вчера ми дойде.Майка ми знае, че водя полов живот, но не съм и казала за Постинора.Днес стана на въпрос за това как преди бях пила витамин С редовно по време на цикъл(отдавна не го правя) и колко много си бях объркала процесите в мен.Та така тя пак си помисли, че повреме на предишната менструация съм пила витамина и затова ми дойде пак толкова скоро.....и ми е толкова много.Та не точно на това исках да наблегна,а...каза ми днес за пореден път "Не искам да съм лош пророк но така много си вредиш и след време ще искаш деца, но ще е късно и ще съжаляваш!"Не знам какво ме накара този път да се замисля върху думите, на които преди не обръщах грам внимание, но ми стана много кофти и се разплаках.Това можеби е нещо много ужасно...да искаш да си родител, а да не можеш...ЗАмислих се много за всички реплики на баба ми , на майка ми..."Не ходи с гол кръст", "обличай се" ... Сега може би единственото нещо което се моля е да не ми се налага повече никога да пия този Постинор и обещавам пред себе си да си пазя здравето...
    Ще се радвам, ако някой прочете темата и поне малко се опита да вникне в смисъла й...и момичета :Внимавайте много!!!
    bravo!!! naistina hubavo e tova koeto kazva6...az samo vednuj sum pila postinor i su6to ne iskam da mi se nalaga 2ri put
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Guest

Ето тука ти е грешката и ще те упрекваме и не само ние. Представи си сега, че не беше правила секс до 17тата си година, а оттам нататък - само с едно момче, което е всичко за теб.
    Сега съм сметнала за добре да го направя и съм го направила.Така ми харесва и го правя с едно ЕДИНСТВЕНО момче(не съм поредната развратка кучка на 15 която се *** със всеки, защото приятелките и така правят) КОЕТО Е ВСИЧКО ЗА МЕН.Така съм решила и някой да ми говори колко съм била малка и нямам мозък в главата при положение, че не ме познава не го приемам.За това не исках да чувам упреци.

Guest

Цитирай Първоначално написано от _sk8mastR_
    Ето тука ти е грешката и ще те упрекваме и не само ние. Представи си сега, че не беше правила секс до 17тата си година, а оттам нататък - само с едно момче, което е всичко за теб. Много трудно
    Сега съм сметнала за добре да го направя и съм го направила.Така ми харесва и го правя с едно ЕДИНСТВЕНО момче(не съм поредната развратка кучка на 15 която се *** със всеки, защото приятелките и така правят) КОЕТО Е ВСИЧКО ЗА МЕН.Така съм решила и някой да ми говори колко съм била малка и нямам мозък в главата при положение, че не ме познава не го приемам.За това не исках да чувам упреци.

Аз не съм съгласна да я опреквате точно за това,защото има момичета които наистина са готови точно на тази възраст да направят нещо подобно!Да наистина не са много тези момичета,но ги има!На мен ми се струва че авторката на темата е надживяла много от своите въстнички в това отношение.А колкото се отнася до това че трябва да ти се случни нещо подобно като на нея за да се осъзнаеш-е човек се учи гокато е жив!Тя поне се усеща и иска да се поправи някак си..а другите които нямат толкова мозък...?!?
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Цитирай Първоначално написано от LSD^Lady
    и аз се присъединявам към ва6те поздравления
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си