- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Накара ме да се замисля...
Здравейте, аз съм момиче на 15 години-нормално, като всяко друго.Водя полов живот от около 3 месеца(за което не искам да ме упреквате).Пускам темата за да споделя нещо.Така и така....на Нова Година...правих секс - със пресерватив, но нещеш ли накрая се скъса....Бях се депресирала много...пих Постинор...вчера ми дойде.Майка ми знае, че водя полов живот, но не съм и казала за Постинора.Днес стана на въпрос за това как преди бях пила витамин С редовно по време на цикъл(отдавна не го правя) и колко много си бях объркала процесите в мен.Та така тя пак си помисли, че повреме на предишната менструация съм пила витамина и затова ми дойде пак толкова скоро.....и ми е толкова много.Та не точно на това исках да наблегна,а...каза ми днес за пореден път "Не искам да съм лош пророк но така много си вредиш и след време ще искаш деца, но ще е късно и ще съжаляваш!"Не знам какво ме накара този път да се замисля върху думите, на които преди не обръщах грам внимание, но ми стана много кофти и се разплаках.Това можеби е нещо много ужасно...да искаш да си родител, а да не можеш...ЗАмислих се много за всички реплики на баба ми , на майка ми..."Не ходи с гол кръст", "обличай се" ... Сега може би единственото нещо което се моля е да не ми се налага повече никога да пия този Постинор и обещавам пред себе си да си пазя здравето...
Ще се радвам, ако някой прочете темата и поне малко се опита да вникне в смисъла й...и момичета :Внимавайте много!!!
П.С съжалявам за правописните грешки и изядените буквички, но нямам време.
Свалям ти шапка. Първото умно момиче във форума! Ползвайте по-добре контрацептиви! Може да имат странични ефекти които странно на никого не се проявяват, но поне са 99,99% сигурни.
Сексът не е нещо, което трябва да се прави безразборно ... темата ти е доста точна и яснаРадвам се, че има някой дето да се замисли и на това
Бременността е нещо много сериозно, само че за съжаление много от момичетата не го осъзнават ...
Пази се и внимавай, защото Постинора не са бонбони
Браво за темата
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
И аз казвам едно голямо БРАВО на темата ! =D>
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn tyjno mi stana kato pro4etoh temata
Az s16to ponqkoga se ujasqvam ot mis1lta,4e poradi edna ili dryga pri4ina moga da ostana bez deca
![]()
![]()
![]()
![]()
ми то е хубаво да мислим! ама 'що не изпълняваме!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
правилно правилно много се радвам че има хора който мислят така и се вслушват в съветите които са за тяхно добро![]()
Наистина тфа е много важна тема, ПАЗЕТЕ СЕ МОМИЧЕТА![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Първоначално написано от LSD^Lady
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Слава Богу,до сега не ми се е налагало да пия Постинор или изобщо хапчета от този сорт.Дано и никога да не ми се наложи!Темата е много смислена.Радвам се,че има момичета,които се замислят за това,защото на повечето не им пука.Живеят за мига и изобщо не се замислят какво може да им се случи в бъдеще.Момичета,трябва да се пазим!
За противозачатъчни ли говориш???Ако става въпрос за тях страх ме е да ги пия, защото мисля че съм малкаПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Знам... и не съм искала да се случи така, че да го пия.Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
А относно секса никога не съм го правила безразборно.С приятеля ми съм от близо година и никога не съм го правила само ей така.
Темата е много хубава. Ужасяващо е чувството да загубиш дете или мисълта, че няма да можеш да имаш. Ето защо пазете се, за да не съжалявате някой ден.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Syjalqvam za postinora, nadqvam se da ne ti se nalaga da pribqgvash pove4e do nego. Nadqvam se za v bbydeshte, kogato go iskash, da imash deca, i vqrvam, 4e nqma da imash problem s tovaBydi razumna, akkto dosega, kakto i vsi4ki dr momi4eta! Jelaq ti mn kysmet
![]()
Така е, трябва да се внимава.Виж, не казвай на майка ти за Постинора, ако искаш.А и от един Постинор няма нищо да ти стане.Не трябва да се пие, но все пак специалисти са го измислили и от едно хапче няма нищо.Но това за голия кръст е вярно.Така че не ходи с гол кръст, особено зимата.![]()
и аз казвам бравоаз като приказвам на сума ти братовчедки и приятелки, те не вярват... браво момиче, евала на тва дет си написала, щото някои девойки не се се замислят даже...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Напълно съм съгласна с авторката на темата!Голият кръст е наистина като самоонищожение.Аз не вярвах докато не ми откриха хронично възпаление на пикочните канали и бъбреците!И сега вече 1 месец се мъча с някви изследвания пия разни чайове и лекарства.Пазете се момичета!!!!
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Е, и аз съм умна беПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()
Тъпо е колко малко мозък имат хората, че само в такива моменти да се сещат за това.............
П.П. Аз съм към хората.............
Ето тука ти е грешката и ще те упрекваме и не само ние. Представи си сега, че не беше правила секс до 17тата си година, а оттам нататък - само с едно момче, което е всичко за теб. Много трудно, ама животът е по-лек, когато нещата се правят внимателно и навреме.Първоначално написано от Анонимко
Постихор-а не вреди както абортът, но знае ли човек, все пак ти е още толкова млад организма. Дано си жива и здрава и имаш деца, когато му дойде времето и си щастлива![]()
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Ето тука ти е грешката и ще те упрекваме и не само ние. Представи си сега, че не беше правила секс до 17тата си година, а оттам нататък - само с едно момче, което е всичко за теб.
Сега съм сметнала за добре да го направя и съм го направила.Така ми харесва и го правя с едно ЕДИНСТВЕНО момче(не съм поредната развратка кучка на 15 която се *** със всеки, защото приятелките и така правят) КОЕТО Е ВСИЧКО ЗА МЕН.Така съм решила и някой да ми говори колко съм била малка и нямам мозък в главата при положение, че не ме познава не го приемам.За това не исках да чувам упреци.
Сега съм сметнала за добре да го направя и съм го направила.Така ми харесва и го правя с едно ЕДИНСТВЕНО момче(не съм поредната развратка кучка на 15 която се *** със всеки, защото приятелките и така правят) КОЕТО Е ВСИЧКО ЗА МЕН.Така съм решила и някой да ми говори колко съм била малка и нямам мозък в главата при положение, че не ме познава не го приемам.За това не исках да чувам упреци.Първоначално написано от _sk8mastR_
Аз не съм съгласна да я опреквате точно за това,защото има момичета които наистина са готови точно на тази възраст да направят нещо подобно!Да наистина не са много тези момичета,но ги има!На мен ми се струва че авторката на темата е надживяла много от своите въстнички в това отношение.А колкото се отнася до това че трябва да ти се случни нещо подобно като на нея за да се осъзнаеш-е човек се учи гокато е жив!Тя поне се усеща и иска да се поправи някак си..а другите които нямат толкова мозък...?!?
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
и аз се присъединявам към ва6те поздравленияПървоначално написано от Komshiikata
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx