.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ZA KOSMITE

Hybrid View

Guest

ZA KOSMITE

zna4i az sym mom4e na 19 godini i zabelqzvam 4e imam dosta pove4e kosmi po tqloto ot drugite, primerno po korema,po gyrdite,po ramenete,po gyrba,po zadnite 4asti.da gi brysna sigurno 6te otidat nqkolko 4asa i nqkolko samobrysna4ki i efekta 6te e dva dena, a pyk sys kola maska ili epilator nqma da ojiveq ot bolka(samo predpolagam,ne sym probval).spored vas moga li da gi mahna po drug na4in i ima li nqkakyv smisyl izob6to pri polojenie 4e 6te si porasnat pak skoro.ako me vidite taka kakvo 6te si pomislite i ima li ot kakvo da se pritesnqvam?dosega nikoi ni6to ne mi e kazval,no kato hodq na pluvane primerno sym moje bi s nai-mnogo kosmi ot vsi4ki tam...molq za mneniq

Абе тва че кола маската много боли са митове.....има болка но не е нетърпима...аэ бих те посъветвала да опиташ с нея пък ако го правиш редовно с времето космите стават все по малко и по малко....
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

abe ako ne si kato pokrit s pleten pulover moje i ni6to da ne pravi6 okosmqvaneto e znak za majestvenost i na men li4no mi haresva ako ne e prekaleno
    f*ck off!

...

Probavi s kola maska-nqkolko pati,spoko nqma da stanat pove4e nito po tamni,naprotiv shte se poeazredqt i ti sam shte reshish kak se haresvash poveche.To sega nali e na moda i maje i jeni bez kosmi-goli kato pilenca...
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Guest
    По-добре със самобрасначката,след кола маската няма да оживееш

ami s kola maska ne e bolka za umirane..se pak koe izbirash leka bolka ili da si kosmat a i ima variant s nakakyv depilirasht krem no trqbva da si gi mahnesh,zaradi tova s pluvaneto,zaradi momi4etata-te haresvat epiliranite myje,a i zaradi samiq sebe si!!!!
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Ами пробвай с кола маска-споко няма да умреш!Боли,ама не е болка за умиране.Ама все пак ти си решеваш...........

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Koла-маската е мазохистична болка...хаха...

Повече от фен
    Честно казано, без да искам да те обиждам, но аз примерно не мога да търпя космато момче, просто не мога ! Ако те видя космат, ще си извратя главата на другата страна! Замисли се над това : Как ще реагираш ти ако ме видиш мен космата и неподдържана ??? Моя съвет е да отидеш на специалист( т.е. козметик, не е скъпо, както си мислят повечето), където ще се справят с космите по най-ефикасния и безболезнен начин ... друг вариант за доста трайно и ефективно и абсолютно безболезнено махане е лазерна епилация! Майка ми се подложи преди време на нея ... цената не е никак висока ... доколкото си спомням, например една подмишница беше 5$ ... в долари си беше сумата Но като начало се подложи на една кола маска, пък ако наистина имаш сериозен проблем с космите, моя съвет е да се поинтересуваш от лазерната епилация :P
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Ами пробвай с кола маска-споко няма да умреш!Боли,ама не е болка за умиране.Ама все пак ти си решеваш...........

Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си