.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}

Какво не харесвате в едно момче?

Вапроса е ясен
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

извънредно просташко държание, КОЦКАРСТВО, гъзария и тъпизъм.

п.п. за външен вид... големи мускули, кофти обувки (тея, дет приличат на чорап) и некви метросексуални дрешки + ланци
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Самочувствие без покритие, липса на всякакво самочувствие, звучно оригване/пръцкане, агресия, пиянски истории, мръсни или неизрязани нокти, мазна коса, лош дъх, неизмити зъбки...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Самочувствие без покритие, липса на всякакво самочувствие, звучно оригване/пръцкане, агресия, пиянски истории, мръсни или неизрязани нокти, мазна коса, лош дъх, неизмити зъбки...
    +да ми се прави на гъзар, да се облича като идола си, да е нечистоплътен...май има и още, но не се сещам
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

hah br momicheta
    Az sashto ne haresvam teq neshta koito ste izbroili , zatova samo shte dobavq mirizlivi kraka, mirizma na pot po tqh, mustaci osobenno destveniq oshte e mn smeshen hahha, tishkarstvoto i kosmite po cqloto tqlo a i tva da nosqt majki prashki

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    +да ми се прави на гъзар, да се облича като идола си, да е нечистоплътен...май има и още, но не се сещам
    =D> Много добре казано....
    Кучка съм, но не твоята...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мразя мамини момченца, на които им се поднася всичко наготово и не са постигнали нещо сами.Мразя такива със голямо,както и такива със никакво самочувствие.Мразя фукльовци,мразя женкари...

Не харесвам момчета, които се правят не нещо което не са само за да впечатлят някое момиче, а всъщност са смешни..
    Не харесвам и лиглиовци и т.н. ..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от пор

п.п. за външен вид... големи мускули, кофти обувки (тея, дет приличат на чорап) и некви метросексуални дрешки + ланци

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от пор

мдаааааааа, и майка му да му избира дрехите...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Не харесвам такива които се смятат че са нещо повече от другите, преиграват и се правят на интересни за да впечетлят някое момиче и носят кофти дрехи, обеци и прочие

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от devilyangel
    Не харесвам такива които се смятат че са нещо повече от другите, преиграват и се правят на интересни за да впечетлят някое момиче и носят кофти дрехи, обеци и прочие
    Точно Да не забравяме и 'фешънчетата' с високо самочувствие
    Хакерка с пистолет !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не ме кефят гъзарите, момчета с ниска хигиена общо казано и много слаби момчета.Чалгарите с модерните дрешки също.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Мразя мамини момченца, на които им се поднася всичко наготово и не са постигнали нещо сами.Мразя такива със голямо,както и такива със никакво самочувствие.Мразя фукльовци,мразя женкари...
    Оооо да,това е направо също така има един тип,които постоянно обиждат някой друг,мислят се за голяма работа,но не виждат себе си...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Оооо да,това е направо също така има един тип,които постоянно обиждат някой друг,мислят се за голяма работа,но не виждат себе си...
    Tfa e \/ ae po nakratko kazano mrazq PALQCITE =D>
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Мразя момчета с огромно самочувствие,тип богаташко мамино синче,момчета който си мислят че са номер 1 и не се интересуват че и другите около тях имат нужда да дишат въздух,нечистоплътните,мом чета със дълги коси,изрусени момчета,дебели или суперклиощави..простаци,на егачи и фуклиовци.. (БТВ в класа си имам 1 ама баш Панайотчо бе... )...и т.н.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Самочувствие без покритие,мамино синче,нескопосано облекло,гласно оригване/пръцкане,нечистоплътен,жен кар........ми май повече не мога да се сетя

Град
    Пловдив
    Никой не се сети да спомене за тези, които говорят наизуст за неща, които не разбират, защото се чули нещо и го повтарят. Приказки без пълнеж, разни заучени неща... Отворковците.

Най-вече тези, които подценяват момичето пред тях.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Ъъъъ..аз мразя момчета, които се възгордяват твърде много...когато са на среща да летят някъде в облаците или да си разказват за завоеванията и кой с кого ходел.Не обичам момчета клюкари...Не харесвам момчета скубещи си веждите, бръснещи си краката и ръцете и закъсняващи за среща, защото часа за кола маска се е проточил!

Не обичам да се оглеждат във витрините или да маже некви омекотяващи/овлажняващи кремчета за лице, фондьотенчета, пудрички и спирали!Не харесвам момчета, които не се харесват такива каквито са!

Ма то кат се погледне вкуса ми към момчета....Бхахаха!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    Пловдив
    И сега [ако някой изобщо се занимаваше да чете предните постове преди да поуства самоя той], щеше да каже, че предпочита поддържаните момчета, пред някакви си там метъли с по една вежда дето не знаят що е то кола-маска и не са се подтстригвали сериозно от 5-6 години. Хубави хора според мен, отделят повече внимание на интелектуалното си израстване, отколкото на козметика.
    don't make war, make skateparks
    don't build bombs,build ramps

Цитирай Първоначално написано от Тyrael
    Комерс, бате, всичко е за пари.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ам.. не харесвам момчета без самочувствие(но умерено, а не някакви надувки), без чувство за хумор, метеросексуални момчета не харесвам.., не харесвам момчета с мазна коса, мръсни и/или дълги нокти, лош дъх, да носят едни и същи дрехи всеки ден(супер нехигиенично...), просташко държание не харесвам, неуважение.. егоистично поведение.. леле, че съм капризна (а и 100% съм забравила нещо )
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    ае единственото нещо,което се сещам за момента и ме дразни усилено, ако го срещна в даден мъж/момче е,ако си е оставил маникюр на малкото пръстче..(пък,ако и на двата малки има... )
    Това за мен е абсолютна глупост!!!
    Не харесвам прекалено суетни момчета(мъже),които се контят повече от мен пред огледалото...
    Също и такива,които вместо майка,казват МАМА.(аре пораснете).
    И други,ама ме мързи да пиша...тва е в общи линии.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си