- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво не харесвате в едно момче?
Вапроса е ясен![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
извънредно просташко държание, КОЦКАРСТВО, гъзария и тъпизъм.
п.п. за външен вид... големи мускули, кофти обувки (тея, дет приличат на чорап) и некви метросексуални дрешки + ланци![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
+да ми се прави на гъзар, да се облича като идола си, да е нечистоплътен...май има и още, но не се сещамПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
hah br momicheta
Az sashto ne haresvam teq neshta koito ste izbroili , zatova samo shte dobavq mirizlivi kraka, mirizma na pot po tqh, mustaci osobenno destveniq oshte e mn smeshen hahha, tishkarstvoto i kosmite po cqloto tqloa i tva da nosqt majki prashki
Не харесвам момчета, които се правят не нещо което не са само за да впечатлят някое момиче, а всъщност са смешни..
Не харесвам и лиглиовци и т.н. ..
мдаааааааа, и майка му да му избира дрехите...Първоначално написано от пор
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Не харесвам такива които се смятат че са нещо повече от другите, преиграват и се правят на интересни за да впечетлят някое момиче и носят кофти дрехи, обеци и прочие
ТочноПървоначално написано от devilyangel
Да не забравяме и 'фешънчетата' с високо самочувствие
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ами не ме кефят гъзарите, момчета с ниска хигиена общо казано и много слаби момчета.Чалгарите с модерните дрешки също.
Оооо да,това е направоПървоначално написано от rali4ka91
също така има един тип,които постоянно обиждат някой друг,мислят се за голяма работа,но не виждат себе си...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Tfa e \Първоначално написано от reason
/ ae po nakratko kazano mrazq PALQCITE =D>
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
![]()
![]()
Мразя момчета с огромно самочувствие,тип богаташко мамино синче,момчета който си мислят че са номер 1 и не се интересуват че и другите около тях имат нужда да дишат въздух,нечистоплътните,мом чета със дълги коси,изрусени момчета,дебели или суперклиощави..простаци,на егачи и фуклиовци..
(БТВ в класа си имам 1 ама баш Панайотчо бе...
![]()
![]()
)...и т.н.
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Самочувствие без покритие,мамино синче,нескопосано облекло,гласно оригване/пръцкане,нечистоплътен,жен кар........ми май повече не мога да се сетя
Никой не се сети да спомене за тези, които говорят наизуст за неща, които не разбират, защото се чули нещо и го повтарят. Приказки без пълнеж, разни заучени неща... Отворковците.
Най-вече тези, които подценяват момичето пред тях.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Ъъъъ..аз мразя момчета, които се възгордяват твърде много...когато са на среща да летят някъде в облаците или да си разказват за завоеванията и кой с кого ходел.Не обичам момчета клюкари...Не харесвам момчета скубещи си веждите, бръснещи си краката и ръцете и закъсняващи за среща, защото часа за кола маска се е проточил!
Не обичам да се оглеждат във витрините или да маже некви омекотяващи/овлажняващи кремчета за лице, фондьотенчета, пудрички и спирали!Не харесвам момчета, които не се харесват такива каквито са!
Ма то кат се погледне вкуса ми към момчета....Бхахаха!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И сега [ако някой изобщо се занимаваше да чете предните постове преди да поуства самоя той], щеше да каже, че предпочита поддържаните момчета, пред някакви си там метъли с по една вежда дето не знаят що е то кола-маска и не са се подтстригвали сериозно от 5-6 години.Хубави хора според мен, отделят повече внимание на интелектуалното си израстване, отколкото на козметика.
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
Ам.. не харесвам момчета без самочувствие(но умерено, а не някакви надувки), без чувство за хумор, метеросексуални момчета не харесвам.., не харесвам момчета с мазна коса, мръсни и/или дълги нокти, лош дъх, да носят едни и същи дрехи всеки ден(супер нехигиенично...), просташко държание не харесвам, неуважение.. егоистично поведение.. леле, че съм капризна(а и 100% съм забравила нещо
)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ае единственото нещо,което се сещам за момента и ме дразни усилено, ако го срещна в даден мъж/момче е,ако си е оставил маникюр на малкото пръстче..(пък,ако и на двата малки има...)
Това за мен е абсолютна глупост!!!
Не харесвам прекалено суетни момчета(мъже),които се контят повече от мен пред огледалото...
Също и такива,които вместо майка,казват МАМА.(аре пораснете).
И други,ама ме мързи да пиша...тва е в общи линии.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???