.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    171см
    Guest

Спрял ли ми е растежа ?

Здравейте , аз съм на 16 години и 1 месец а съм висок 171 см (68кг). Баща ми не е висок (176) та взех напоследък да се притеснявам че от лятото на 2006 (приблизително 7 месеца) до сега съм порастнал само с 1 см а преди растях много повече.Много искам да не съм спрял със растежа, но така излиза аз съм най-нисък в класа ми от всички момчета и искам да стигна до 180см. Та въпроса ми е спрял ли ми е растежа ? Имам ли още да раста , и ще успея ли да стигна до 180 Много се надявам да не си остана такъв нисък

Голям фен
    Град
    Compton
    баскет,волей и витамини

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Еми щом си на 16 тепърва ще растеш още и още според мен.... но зависи от мн фактори...чувала съм че ако искаш да пораснеш още трябва да тренираш нещо от рода на баскет или болейбол..
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    Освен това ако пушиш откажи цигарите ... те също забавят растежа!

171 см
    Guest
    Не пуша до сега може би съм изпушил 3-4 цигари през целия си живот не ми харесва и не ме пристрастява.Преди съм тренирал плуване , мислите ли че може да помогне ако пак се захвана , защото във волейбола и баскетбола не съм много добър чак и да тренирам.

Супер фен
    viso4inata ti si e mn dobre!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Compton
    ами ако искаш да пораснеш трябва да ги тренираш да си виждал волейболист или баскетболист под 180?

Преди време в един вестник бях чела статия в която имаше разни упражнения за ускоряване на растежа, но за съжаление не я пазя и почти не помня както точно пишеше. Беше свързано с разни протягания ситрин като се събудиш се изтягаш много яко няколко пъти, после ставаш заплиташ си пръстите един между друг, обръщаш ги с длани към тавана и пак опъваш нагоре.. разни такива! Не зная обаче колко има ефект от това ...
    Взимаи витамини .. те помагат.
    А също и спорта
    Успех :P

171см
    Guest
    Мерси за съветите , имам разтворими витамини но ги пия рядко , дано те помогнат да дръпна малко.Плуването дали ще помогне ?

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    ми аз от опит знам че плуването помага за мн неща и едно от тях е растежа....жалко че и аз се отказах и си останах нисичка ама не ми трябва и повече де...така че щом имаш желание ходи на плуване но наистина ще усетиш драстична промяна ако се захванеш с БАСКЕТ
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Голям фен
    Град
    Compton
    ем запиши се на спорт в който се скача

Мега фен Аватара на koalka
    Дам, например волейбол...или баскетбол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си