- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Госпожата по математика....
Аз съм 8 клас и имам проблем с госпожата по математика.Мрази ме!!!Но и аз я мразя и двамата го показваме.Немога да и се противопоставя защото тази година имам нужда от висок бал а тя ще ме съсипе.Нищо не разбирам от математиката.Немога да се оплача никъде защото ще си изпата.Какво да правя???
![]()
Първоначално написано от mon4eto
![]()
Най-добре, ако наистина не разбираш задачите тръгни на учител.Но ако само те мързи вземи и решавай.
Виж сега,и аз имам учителка по математика,която мислях,4е ме мрази.Но когато седнах сериозно и се хванах да уча и показах добри резултати,мисля,че мнението й коренно се промени.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Абсолютно вярно...Първоначално написано от Kisses{P}
-----------
Гледай, учителите са като животните, усещат отношението на този срешу тах...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Mi da de tfa qsno 4e is sedma na guza i u4a po 1 vreme bqh taka i tq produljava da se durji nadmenno i to ne samo s men.Ami s o6te nqkoi priqqteli ot klasa.![]()
Ми в такъв случай продължавайте да учите,за да няма за какво да се заяде.Първоначално написано от Ifan4o
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Abe vadi nojo i koliai na red!
pri mene e daskal po matematika i su6to me mrazi.az oba4e hoda na uroci i se natqgam kolkoto mi e po silite......no toi produljava da se prai na interesen i puska komentari po moi adres pred celiq klas(dobre 4e sa prosti i ne zagrqat 4e do sa da sum![]()
)i daje nesk be6e proveril kontrolnite samo moqta NE(estestvenno kakto vinagi)imah samo edna gre6na zada4a i imah 4 1/2 puk ena druga ima6e 2-3 gre6ni ima6e pulno 5...no kakfo da se prai...i na nepulno 5 sum dovolna..vse pak e nqkakuf napreduk.....i daje me pita ot kio sum prepisala
![]()
![]()
puk sedqh sama...no kakto i da e
po temata....stegni se...pore6avai zada4ki i i pokaji na taz s koi si ima rabota.....kato i pokaje6 4e se stara6e i 4e ne ti e se taq trea go vzeme pod vnimanie...puk ako e tragi4en slu4ei..togava ne6tat otivat do po gorna instanciq kato direktor i pedagogi4eski suvetno ako hodi6 na suveta trea si1000000000000000% ubeden v sebe si 4e da ne stan gaf....
aide uspeh....![]()
![]()
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
Ifan4o i az imam su6tiq problem![]()
![]()
nali sme ot edin klas
a kolkoto do gospojata
nz losha e mn
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
u4i taka 4e da nqma za kakvo da se zaqde.. kato se zaqjda s priqtelite ti i te taka.. ama ne prekalqvaite 4e sum zabelqzala 4e matemati4kite stavat ujasni kogato se opitvash edva li ne da predadesh uroka vmesto tqh![]()
Za direktor i pedagogi4eski suvetr ne 4e se pritesnqvam oba4e sled tfa 6e mi izleze prez nosa tfa 4e az sum i naprail gadno.A dessi___ i tq ima su6tiq problem ama tq po ne i se qdosfa a az se drazna 6oto f taq tupa sistema na OBRAZOVANIETO nikoi ne si mrudva prusta.I posle sme 6teli da stavame evropeici.Vqrno e 4e i nie u4enicite trqq da se evropeizirame ama i gospojite ne otstavat po anzad.Първоначално написано от Ludoto_Lape
e kfo da i se draznq samo da mi vdiga kruvnoto 4e sa mi malko dr problemi..ne mi puka ve4e za nikoq gospoja az 6si sedna da u4a puk posle 6e vidat te...
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Аз съм навит ама не е толкова лесно!Ай се пак не я мраза чак пък толко та да я заколям!Първоначално написано от TheGame
![]()
Аз не обичам математиката.
Мразя този предмет.
Най-омразния ми предмет за всички времена.
И госпожата ме дразни.
Все мен набеждава.
Просто седни малко и учи.
Вържи поне 4 по математика и по високи оценки по другите предмети и готово. Ето ти висок бал
Не забравяй че математиката не е единствения предмет![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!
бате и я мраза математика... имам 2 3 4 3 и то последната 3ка правихме котролно на деня в който имах РД и тя ми написа на листа РД и каза че ша ми задвиши оценката ...напротиф даже бих казал че ме е ощетила...ам ми се струва ,че ми писа 3 щото се бех пофалих на гаджето а тя е от друго даскало ама оди при нея на уроци и тя я е разпитала за мене и и казала тфа за РД и май заради тфа ми напрай така...а пук на тфа контр си бех научил тия задачаки само некфи тъпи интервали тр да намирам е тфа не сам напраил на 2 от тех а те са 3 и еднин пример объркал и на тфа 3 бе човек...
А пък същата даскалица миналата година ми писа две 2ки за един час
предсавете си...1во ми варна котролно 2 и после дъскате не беше изтрита хубаво и тя ме дигна и ми даде некфа шит задача и ми го наби с тея 2 2ки ...И ся утре иам класно пак почти нищо незнам и ся отивам да се по упражнявам малко ,че си е*ало майката![]()
.
icinky uspeh pojelavam na klasnoto!Az puk da se pohfalq na si4ki v foroma imam 6 po ALGEBRA TREA DA DIGNA BANKET!!!!![]()
![]()
![]()
Napro purviq moment f koito mi kaza Ivane dai si belejnika da ti pi6a edna 6 si misleh 4e ne6ty se bazikaa.YEeeeee.Slu4va mi se za 3 put ot 4 klas da imam 6 po matematikaa.Sa ostaa da vidime kfo 6e mi pi6e za sroka 6oto si4kite mi ocenki sa rali4ni!
A i da vi kaja po to4no kak q izkarah na doma6no /KOITO E IZMISLIL RESHENIQTA NA ZADACHITE I GI E PUSNAL NA PAZARA 10x MNOOO!!!/.
Иване,душа,спри да заблуждаваш хората...Мразела те била...Тя ли ти е виновна,че те мързи 2 задачи на кръст да решиш!?Не си разбирал...Аз кво,да нямах миналата година нещу вградено,та разбирах?!Мързи те и не щеш да си признаеш![]()
Никой не си мръдвал пръста?!
Ем тва дето аз успях да направя миналата година,ми се струва малко повече от мръдване на пръста...
Училището ми не е кой-знае какво,но определено е по-добро от миналото ми..
та преди да ми говориш за образователни системи и такива неща,вземи малко да поучиш...
Аку не си разбрал още...Аз съм ти любимата бивша за съжаление съученичка,дето живее на другия край на света..
awe to ne e vaprosa da se sednesh na guzo i da u4i6..e naprimer dneska vuprosnata gospoja izbesnqnikoi ne si noseshe materiali za 4ertane i mali kak se kara
i kaza sami da si 4eteme uroka i si4ki zada4i sled nego za doma6no..e az kat ne razbiram ni6to po geometriq kfo da napisha...
i ne e 4esna..po4ti vsi4ki si noseha-moliv,liniq,triugulnik..ama samo 2 pergel imashe v celiq klas i zaradi typiq pergel kfo stana
![]()
Mumu taq godina e dosta po razli4noo??? QSNYY ela da vidi6 kfo ni prai neska ne iska daje da ni predade uroka 6oto ne si nosime pergeliПървоначално написано от Анонимко
![]()