.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Стягане на гърди

Хора кажете ми какви упражнения да права за да стегна гърдите ми на 15 години ( момче ) и не са ми стегната ... така че моляви помагайте какви упражнения и по колко да прая горе долу на ден

Мерси много !

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Мисля,че лицеви упори помагат ама не мога да ти кажа по колко да правиш на ден.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен
    В домашни условия можеш да правиш лицеви опори,ако нямаш гири или други аксесоари.
    С тях първоначално започни с малко повторения,защото не си ги правил и няма смисъл да се претоварваш. Първата седмица да речем прави по 30 на ден,втората по 40 и така постепенно вдигай. Ти ще си усетиш най-добре.
    Добър вариант е също след като свикнеш с обикновените,да започнеш да си слагаш краката на стол или височина,за да увеличиш натоварването (при такъв вид наклон то пада най-вече на рамото и горната част на гърдите)
    Ако имаш гири може и тях за ги включиш,но лицевите опори са много добро упражнение за гърди, а и да не забравяме,че доста повишават силата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си