Значи с моята приятелка преди 3 дни имахме полов контакт.ние ходим от няколко месеца...и и двамата бяхме готови да го направим значи всичко протече в рамките на 3 часа +/- няколко минути...всичко започна много добре с целувки по врата галения,целувки по гърдите...после преминахме ,към оралната любов.Първо тя....дори не го очаквах защото и на нея и бе за пръв път.след това аз преминах към оралната любов...около 5 минути можеби...след това проникнах с пръст и я дефлорирах....след това вкарах и другия пръст...след няколко минути тя ми каза че иска да отиде до тоалетната...да се испикае...аз естествено и казах да върви.след като се върна пак продалжихме с целувки галение и продължих с пръст да я стимулирам...но изведнъж пенисът ми спадна като че ли ерекцията ми се изпари.естествено аз не и казах за това.докато я стимулирах с едната ръка и я целувах се помъчих да си върна ерекцията като стимулирам пенисът си с ръка...тя не разбра за това и аз отново постигнах желания ефект...сложих си кондома и тъкмо ще го вкарвам...и свърших...отидох до тоалетната...свалих кондома измих се и се опитах отново да го вдигна.отне ми много време...точно го вдигнах и си сложих презерватива все едно нищо не е станало и тои пак спадна махнах го...имах и 3-ти.влязох в стаята и казах на приятелката ми че се е бил изхлузил...и сам отишал да го махна...пак продължихме...с любовната игра...стимулирах я с пръсти...какво ли не правих с члена си но тои не стана повече...?Моля помогнете ми какво мога да направя?дали е така защото съм неопитен...или любовната игра е била прекалено продължителна...моля помогнете ми....благодаря предварително!