.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 68
    Повече от фен
    Аз пък тъкмо почвах осми клас ... влюбих се адски много ... и до днес това момче си м върти главата ... след като се разделихме след време пак бяхме заедно и и до сега вече две години продължавам да го обичам малко или много, приятели сме, но вече всеки си има отделен живот ... разбира се, че помня ... то първото влюбване винаги се помни
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

КРИСТИНА ИВАНОВА
    Guest
    14

babity
    Guest
    e ima razlika m/du haresvane i vlubvane ma kakto i da e -----> za 1vi put si haresah edno momchence v 4ti klas kazvashe se Sasho i togava toi beshe 8mi a za istinsko vlubvane se vlubih na 17 i oshte sum si vlubena \/

Guest
    Първи път харесван едно момченце в 3 група на детската!Той си ме люлееше иии така.А за влюбване на 13!Тоя човек беше и още е адски много за мен,макар че отдавна се разделихме аз още го обичам!Нооо конкуренция...

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    ox,kakva tema!emi parvoto mi vliubvane be6e na 14 i vse o6te sam si vliubena v nego i si xodim !!edna godina sled kato si go xaresax i tragnaxme i taka!neiskam nikoga da se razdelqm s nego-znam kakvo 4uvstvam i znam 4e e istinsko!

Голям фен

Re: Кога се влюбихте за първи път ?

Цитирай Първоначално написано от KOI
    Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
    Помните ли я/го ?
    Силно увлечение - може би
    Любов - изключено ;(

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest
    xmmm ami za prav pat se vlubix na 14 godini v mom4eto s koeto xodex ot 3-4 meseca...ve4e xodim po4ti 2 godini i naistina mn go obi4am predi nego sam xaresvala drygi mom4eta,no nikoe ot tqx ne sam obi4ala za6toto ima golqma razlika mejdu obi4,privli4ane,xaresvane i t.n ot edna strana e hubavo da si vluben i o6te pove4e lubovta ti da e spodelena ot druga strana se mrazq za tva 4e xlatnax tolkova mn,za6toto sega sam mn zavisima ot nego kogato sme skarani (koeto se slu4va naposledak mn 4esto) se 4yvstvam mn ne6tastna i vsi4ko mi e nekvo super smotano ...i tai de nqmam nikvi samneniq 4e tva e istinsko vlubvane

Guest
    Аз пък на 3 дена бях като се влюбих за първи път... !

Може би едно.Бях на 15.И до сега като го видя нещо трепка в мен и ми е приятно с него.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами да имам някакви симпатии към някой ..да имала съм ... но да съм се влюбвала ..определено не !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен Аватара на CaSsIe
    на 14 год. се влюбих за първи път

Бях 5-ти клас и изведнъж забелязах едно момче по коридорите... И преди го бях виждала, естествено, но изведнъж усетих нещо. Не спирах да го зяпам. Почнах да го дебна по коридорите и се пръсвах от радост, когато минеше покрай мен. Казваше се Петър (за тва не съм сигурна вече) и беше от 10-ти клас. Обаче си имаше гадже - негова съученичка. Тя адски наподобяваше курва, ама какво да правя. Бях влюбена в него една година и той така и не разбра. Това е единственото момче (засега), в което съм била влюбена.

Само искам да кажа, че различавам "любовта" и "влюбването".

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno

Леле, да ти имам здравите нерви.. 5 години да го чакаш..евалата
    Бях на 15 години.. разбира се, че го помня.. винаги ще го помня..

Същото като тебе..

Баце поршето твое ли е ? Отдавна си търся някой за гонка ?!? А иначе по темата на 16
    2т. забрана за ползване на профил

на 15 и разбира се , че го помня ... и то мн добре !

Обичам те , мили мой Гого !

Супер фен
    ууу пак ли ще се питаме едно и също, ще получа мазоли на пръстите

Супер фен

Помните ли я/го ?
    темата не е за тук ама ок..преди няколко месеца(говоря за истинско влюбване),на 14г демек ..бяхме заедно за кратко и се разделихме(по моя вина) ..и не мисля че някога ще ми прости за това,колкото и да се надявам ..защо живота е толко гаден??????
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Помните ли я/го ?
    Истинската не съм я срещнал още.

НЕ всеки прави разлкиката между влюбване,харесване,привлич ане,силни чувства и се бъркат някой хора иначе за пръв път се влюбих на 16 така мисля де

А за истинската любов още не съм я срещал катко и много хора които са писали тука

;/

mi ako govorim za vlibvane mislq 4e v momenta sum vliubena i to za 1vi put tova koeto 4uvstavam kum tova mom4e ne sum go izpitvala kum drugo nqkvo stranno e,a ina4e za parvi pat taka malko pove4e hlatnah po mom4e v 6ti klas

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    na 13 .... pomnq go i oshte go obi4am .. ( ili pone se opitvam ) ...
    P.S.Sega sym na 17
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi mai na 13.Toi be6e 5 godini po-goliam.Daje ne sme se celyvali ama karahme N.G. zaedno vednuj i tancyvahme(biah na sedmoto nebe togava) i si pi6ehme sms kogato ne biah v bg.Tva "yvle4enie" produlji 3 godini dokato ne sre6tnah sega6nia is priatel i razbrah kakvo e da si vliyben i da obi4a6 niakogo naistina.

Шшшш ало на 7 години изнасилх комшийката па вие за любов ми говорите
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

nejna_salza
    Guest
    Ami bqh na 14-v 7 klas, i vse o6te si go spomnqm mn , mn dobre, vse edno be6e v4era!!! Kakto se kazva Parvata lubov nikoga, ama nikoga ne se zabravq!!!

Guest

Помните ли я/го ?
    темата не е за тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си