.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    ami bqh zavur6ila 4 klas kogato se vlubih istinski za purvi put...ii 5 godini si go haresvam..i tova lqto se subrahme i ve4e 6 meseca sme mn 6tastlivi zaedno
    Ей, и аз така! Само, че не го харесвам от пет години, а от две... И се набутах много здраво, но... все още си го харесвам. Въпреки, че не е тук и не го виждам.
    Carpe Diem!

tazi godina 6te pravq 17 i si kazvam otkrovenno 4e nikoga ne sam se vliubvala! I mi e mnogo inetresno da vidq kakvo e
    Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!

Guest
    emi bqh na 13, sega sam po4ti na 15 mn go obi4ax i nai xubavoto e 4e sega i toi meobi4a zaedno sme ot godina i 3 meseca

ani_
    Guest
    v momenta sym na 15 i hodq s edno mom4e ot okolo 2 meseca i dori da ne zvu4i pravdopodbno za tolkova maklo vreme adskiiiiii mnogo si go obi4kammm super qki4ak eee mn mn mn si go loveeee iii toi seki den mi povtarq 4e mn me love ii 4e nikoga nqma da me zareje.... samo 1 6te kaja ... danoo {}{}{~~~

Eй, мърльо! Как можеш да сложиш тоя мазния мангал до ТРИБАГРЕНИКА?
    Raise em up... R U Still Down?

Мега фен Аватара на quench
    Тцтцтц,другарю,комунистиче ската идея отхвърля разделението между бели,черни и жълти! Всички са равни пред Партията!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

В случая този негър на снимката е проводник на капиталистически упадък! Трябва да бъде заменен с снимка на Левски, а защо не на другаря Брежнев!
    Raise em up... R U Still Down?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    никога не съм се влюбвала..
    Еми и аз така,ама имам още доста време-поне така се надявам-определено не съм много голяма!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Кога се влюбихте за първи път ?

Цитирай Първоначално написано от KOI
    Вапросчето ми е на колко години срешнахте първата си любов?
    Помните ли я/го ?
    Бях на 15

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Темата не е за тук!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    не мисля че съм се влюбвала... но сега изпитвам едни чувства, които не мога да определя ... може би съм влюбена , но не съм сигурна на 16 съм
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    moje da mi se smeete ama na 13 i malko otgore.sled 5 meseca 6tastie se razdelihme.dale4 sam ot misulta 4e tova e bila edinstvenate mi i nai-golqma liubov.prosto be6e nai-silnoto i nai-krasivoto 4uvstvo,koeto dosega sam izpitvala.i zatova me boli tolkova 4e vs svur6i.no ni6to -dano toi e 6tastliv s nqkoq dr-zaslujava go!

Mi za vlubvane ako govorim na 13 godini se vlubih za prav pat,predi tova sam haresvala sashto mom4eta no ni6to seriozno.Za pomneneto - da pomnq go,vapreki che si imam seriozna vrazka pove4e ot godina i vinagi shte go pomnq...Parvata lubov rajda ne hvashta
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма как да не го помня - виждам го всеки ден .. и виждайки го част от мен се губи , но както и да е . Бях на 14 години и г/д 11 месеца , когато се събрах с него .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    За първи път захаресвах момче в забавачката. Мартинчо се казваше, мноого ме кефеше това момче, отидох и го целунах, ама най-добрата ми приятелка тогава като разбра отиде и тя го целуна
    А ако говорим за истинско влюбване, любов и тн на 16. Тогава разбрах, че предишните са били нищо и половина, аз си го знаех и тогава, де, не съм се залъгвала... Но просто на 16 разбрах наистина какво е чувството
    почти същата история,ама тоя в забавачката се казваше Христо и от тогава не съм го виждала
    и аз май като бях на 15-16 осъзнах за кво иде реч,и оттогава сме си заедно с говедцето
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    сръвнение със сегащната ми любов децките влюбвания нямат нищо общо

Голям фен
    Град
    :)
    Честно казано си харесвах едно момче по-сериозно (преди това беше за по седмица хаха - до едно втори клас) в 6ти клас хах Той беше седми хах, когато разбра смених тона на бузките към по-розов. Не бях от тези сега, които в 6ти клас пият и пушат и въртят кючеци по градинките. Успех беше, когето веднъж се бутна в мен без д аиска, когато на екскурзия седеше близо до мен (съседни седалки), когато един от неговия клас разбра ми беше гадно. Не го бях виждала целият 7ми клас, но мислех за него и ...след това не го бях виждала до оня ден, когато се нахилих като го видях в рейса. Някак милите мисли пак станаха хубави.

:P
    Guest
    do sega mai ne sam se vlubvala no predi nqkolko meseca se zapoznah s edno mom4e izliza li sme 2-3 pati nz dali toi oshte me pomni no az go pomnq zashtoto mi haresa oshte shtom go vidqh i dosta vreme si mislih za nego i sqkash izpitvah nqkakvi 4ustva nz vse oshte ne sam razbrala dali sam bila vlubena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си