- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените.. е щете ме убиваите ама си е така.!!!
Нема една, нема втора, нема тази не е такава, нема тази е такава, ВСИЧКИ!!
Възбудене ли са, е секса им е в главата, ако ще война да е ..
Член, та член!
Ако ще да преспи с някой пропаднал, но само да е превъзбудена и да няма кой да я задоволи и полудяват..
На скоро ми се случи да гледам една такава девоика.. просто нямам думи.. то кво му е сексито на това..![]()
пък сега ако ме питате, що аз не съм я задоволил.. не съм си го намерил на улицата, обаче просто съм шокиран от тези жени, от всички де.. не искам просто да си представям, че един ден моито момиче-тогава, може да е такава, но в крайна сметка всички са такива, егати гена егати чудото..
ужас..
момичета не ми се сърдете, просто споделям ужасяващото за мен нещо, много ми е кофти като се замисля само..
Младеж, не са шашкай! Мъжете не сте ли така понякога - просто искате секс и толкоз (особено след известно количество алкохол...)!? И на жените им се случва. Аз лично не съм преживявала такава неконтролируема жажда за плътски удоволствия...но съм наблюдавала и знам за какво говориш.Особено под влиянието на алкохол, явно е нормално...но си мисля, че в повечето случаи е само на приказки.
![]()
Първо искам да кажа, че първия ми пост не цели да ви принизява до крувите по околовръстното, въпреки че и те са жени, но.. са ..Първоначално написано от Barbie
Ами говоря ти за случа, която нямаше алкохол, дори и аз не бях пил, та да кажеш, че ми се е привидяло или преувеличавам..
Като се замисля, не бих спал с момиче, което не ме превлича, ако ще да съм на края точно преди да свърша..
не..
но пак казвам, нека не се обиждат момичетата, просто го споделям като случка и .. шок..
Лека нощ![]()
e vinagi na 4ovek moje da mu se slu4i da mu se e*e qko dori i na nas ot slabiq pol...
na men mi se e slu4valo da izpitvam ogromno jelanie za sex s alkohol bez alkohol se taq no da i az ne bih se prasnala s nqkoi koito ne me privli4a hi4 ... ne sam takav 4ovek
f*ck off!
Аууууууууууууу,темата ти е не е грешна.Поне аз се съгласявам с това,защото наистина,когато искаме секс само това ни е в главите и трябва бързо да се намери някой...егоистично,но като го искам- е тва е,на момента!Мен 1 път ми се е случвало да легна,с който ми попадна,но беше огромна грешка...точно за това,което ти си написал-че после като не ни задоволи целият свят ни е крив![]()
![]()
Е,сега вече не мисля,че това е правилно,колкото и да ми се ебе в дадения момент
не слаб..нежен!Първоначално написано от yuHku
Ми аз например не одобрявам секса за една нощ дори и да е с най-сексапилния мъж на света,не е същото както когато имаш човек до себеси
То да беше само това, добре щеше да е!Първоначално написано от Цеци Пенев
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И при мъжете има такива моменти,когато искаме секс просто ей така,щото много ни се прави,единствената разлика е,че това обществото повече го приема,докато на една жена ше и лепнат веднага курва,ако задоволи сексуалните си потребности с непознат или слабо-познат мъж...Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Fo shizzle брат.95% са кучки а останалите 5% са заети нема кво да се лъжем.Тея дет наи-прекрасни и наи-тихи изглейдат винаги излизат наи-големите кучки.От опит знам.Една такава ми пусна на мен на 3-а среща а след 2 седмици вече си ебеше некав друг.
Нема оправия ей!!!!
Радо е малък, а колко си мисли, че знаеее. *свива рамене* Всичко зависи от средите, в които се движиш, това е изводът ми за хората.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от shizzle
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз поне нямам предвид само секса.Въобще момичетата си гледат само интереса.Хич не им дреме дали оная ти работа е 5 или 50 стига да имаш кола и кинти веднага ще си паднат.И тва го знам понеже откакто си купих кола(преди 3 месеца не ме издавайте че ше ма опандизят)ми се лепят кат мухи.Кучки ве.Има разбира се и свестни ама както споменах по-горе са заети.Wooooooord!!!
Хахах.. Е, пич, да ти кажа отново - всичко си зависи от средата, в която си. Това, че си заобиколен от патки си е чисто твоя вина. А и не се лепят само на пари и коли. Това, че не си можел да им предложиш нещо свястно преди да си вземеш автомобил, си е твой проблем.Първоначално написано от Rado89
Между другото, каква е колата?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
EmMii Ne sI osobenO pRav..>Az dori dA si mISlQ Za "chLENOve" ne go pOkazVAm MI si go PravQ s MujA si xixixxi MAlkO glUpAvo da SlaGAsh POd ObshT zNAmenAtel vsI4kisHAme On u
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
Единственото, което разбрах е, че жените били ненаситни и искали секс.А ти не го ли искаш?Това, че си попадал на такива момичета....не означава нищо.И ще те помоля следващият път да пишеш по-четливо, защото почти нищо не рабрах.
само не ми стана ясно как си наблюдавал една (в най-добрия случай - няколко), а реши, че всички са такива!?
eми ти не си си го намерил на пътя, ама мен цялата пък не са ме намерили там... така че колкото и да ми се прави секс, не бих си легнала с най-пропадналия и долния![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
МНого,много точно казано- ти сам си си виновен,че си заобиколен от такива. Трябва да знаеш как да ги поставяш на мястото им и как да ги подбираш изобщо!Първоначално написано от shizzle
Shizzle аз и преди съм имал приятелки ама като си взех кола станаха 2 пати повече(колата btw е BMW3-a-150 hp-спортната-половинта сам сам си я платил(еврофутбол))Вие тук сте се сабрали некви оптимисти.Свалете си по-добре очилата щото съм прав-95% са кучки по всички показатели.[/url][/quote]
аз само тва разбрах че мъжете искали секс точно толкова колкото и женитеПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
именно!Първоначално написано от готина мацка
![]()
Let The BEAT Control Your Body
xxx be kak moje taka da ubijda6 jenite be???za m1jete ni6ty ne kaza te sa po zle ot nas...