.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Какво си фантазирате...

Какво си фантазирате ако въобще си фантазирате докато правите секс или любов за да се възбудите повече?

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Просто се наслаждавма на момента
    Освен ако не си мисля за умрели магарета, захвърлена на площадка за подхранване на лешояди

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Освен ако не си мисля за умрели магарета, захвърлена на площадка за подхранване на лешояди

Хахахаха...е така някой като ми каже за тия неща, които мисли, почвам и аз да си ги мисля и всичко умира

Иначе мен не ми трябват фантазии,за да се възбудя повече,достатъчно ми е да видя перверзната муцуна на момчето а така като ме погледне простооо нямам нужда от нищо друго

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    HAHAHHAHAHHAHAHAHAH
    super )

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Мисля си за приятеля ми, за момента, колко ми е хубаво.Но ми се е случвало с предишни приятели да си мисля и за други мъже, малко е грубо...ама какво да направя

ражур
    Guest
    М....Фантазирам си как се изсирам върху Умния-Дъ Ретърн.Аман от мазни Чикиджий

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ражур
    М....Фантазирам си как се изсирам върху Умния-Дъ Ретърн.Аман от мазни Чикиджий
    странно е че си мислиш за мен докато оправяш приятелката си, или приятеля си ако трябва да бъда по точен ако съдя по нещата които си писал. Обвинението за чикиджията не е основателно при никакви условия - момче, отдавна съм я минал твоята възраст на чикийте, време е да порастнеш

Мега фен Аватара на koalka
    Нищо не фантазирам, просто много ми харесва и мисля колко ми е хубаво.Това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си