- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Няколко въпросчета към момичетата.
1- Какво искате да има едно момче (като качества и външен вид )
2- Когато харесате някой какво гледате дали има повече ум или повече мускили
3- Как показвате на някой, че го харесвате и поемате ли инициативата ако другия него направи.
1.еми да не е някаф грозен и тъп и да са праи на голямата раута ми да е миличко, сладичко, нежну момченце
2.поече ум .....а и аз харесвам кльощави![]()
3.ей тука ся няа да отговоря щото с момчетата се са дъня![]()
1- Какво искате да има едно момче (като качества и външен вид ) - За мен лично е най-важно да има умствен багаж,да е мил и забавен,да умее да прави компромиси,да разбира и да ми има доверие.. относно външния вид - харесвам по-високичките,за цвят на коса очи и блаблабла нямам претенции, да е с що-годе нормално все пак и.. абе тва са подробности, намеси ли се любовта вече няма чак такова голямо значение, но това са нещата,които ми правят първо впечатление![]()
2- Когато харесате някой какво гледате дали има повече ум или повече мускили - хаАхахаХ естествено, че ум.. за какво ми е някъв здравеняк, като не може да върже едно изречение на кръст ?!
3- Как показвате на някой, че го харесвате и поемате ли инициативата ако другия него направи. - Амии имам си начини да показвам,но общо взето гледам дали е взаимно.. ако не е, гледам да не нахалствам,но ако е и момчето е твърде срамежливо, за да направи първата крачка - правя я азДосега не ми се е случвало, но ако се наложи... бих.
Още 2 въпросчета - Интересува ли ви мнението на другите за това с кой сте или какво правите.
- До момчетата : Почти винаги се разделят на 2 групи - едната са тези , който са по срамежливи и чуствителни , а другите тези , който се имат за нещо повече . Кой повече ви допадат
- Интересува ли ви мнението на другите за това с кой сте или какво правите. - Твърдо и ясно - НЕ! Освен ако,разбира се,не са ми супер близки тези хора и тяхното мнение значи нещо за мен,но.. дори и да е така,никой не би ми променил мнението за човека с който съм или че това,което правя е неправилно.
за мен той е Перфектият мъж...
Абе такива теми в "Любов" май имаше.Първоначално написано от Анонимко
![]()
1.Всичко, което има сега приятелят ми.Да е бил, добър, нежен, но също така и твърд и наистина момче, а не някой п**ьо.
2.Естествено, че ум.Тука друг отговор май няма да има.Е, естествено да не е и много слаб.
3.В моя случай приятелят ми пое инициативата.
Oф, стига с тея теми...Всеки харесва различни неща у противоположния пол. Някаква статистика ли искаш да си направиш и да си по - успешен сред женските?Само да ти кажа, че всичко си зависи до човека, за едни може да си ужасен, а за други - перфектен. Бъди такъв, какъвто си.
Аз лично съм харесвала всякакви момчета. С идеални тела, със слаби тела...Много забавни и агресивни, мъжкари. Но и милички, добрички момчета. Важното е да ме кефи един човек, да ми е добре с него и да ме привлича.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
1- Какво искате да има едно момче (като качества и външен вид )- абе да не е съвсем като клошар за външния вид и да не изглежда по-женствено от мена иначе да е изтрещял
2- Когато харесате някой какво гледате дали има повече ум или повече мускили- мисля, че ума...хаха в смисъл мускули изобщо не гледам, само да не е бъчва![]()
3- Как показвате на някой, че го харесвате и поемате ли инициативата ако другия него направи- тука зависи от ситуацията, последния път аз поех инициативата
4- Интересува ли ви мнението на другите за това с кой сте или какво правите. -интересува ме мнението само на близките ми хора, а то разбира се може да ми е само в помощ, за другите не ме ебе
1.Външен вид...ми това относително ама тъмна коса например...Стил на обличане...смъкнат ама със стил хахПървоначално написано от Анонимко
...ръст 180...Тряа да има чувство за хумор..при това хубаво...Да не се ограничава хейтърската...Либерализъм и оптимизъм...
2.Ми нормално тяло и висока обща култура(компенсира се само от доброта и любопитство)
3.Ми...поглед,флирт,закачки с думи...ако усет нещо подобно от среща поставям обстоятелствата така,че всичко да е наредено а последната крачка да я направя другия...:/бати сценариста хаха
Висок(много висок, над 180 със сигурност...и под 2)
ъъъ чувство за хумор...да не е някф простак, да има за какво да си говорим все пак(сходните интереси са важни)...да е по-малко инат от мен
естествено, че гледам акъла, кво ме боли за мускулите
ем как как...каня го на кафе/бира/пиене...евентуално ако не стане от първия път излизаме още няколко пъти, блестя с чара си и го натискам![]()
Първоначално написано от Анонимко
а што никое момиче не отговори на тоя въпрос че ми стана интересно![]()
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Наистина много хубав въпрос няма ли никой да отговори ?Първоначално написано от TheFreakBoy92
sram gi e .. qsno e che otvorkovcite sa na moda vse oshteПървоначално написано от Анонимко
![]()
може би защото пише,че въпроса е 'до момчетата'...аз поне така разбрах..не разбрах мн въпроса...Първоначално написано от OtherDimension
Е да видим.по-отворени момчета стават само за по 1 вечер...Ако успееш да свлиш някой срамежлив и чувствителен си ударила джакпота![]()
- До момичетата : Почти винаги се разделят на 2 групи - едната са тези , който са по срамежливи и чуствителни , а другите тези , който се имат за нещо повече . Кой повече ви допадат
Сега автора на темата е направил печатна грешка, очевидно въпроса е до момичетата.
Jamalska хубаво мнение, найстина такова момче трудно може да уловиш, ама все пак може.
е да,то може...ама ако искаш да го задържиш определено няма да се получи с провокативно поведение и твърде избързване...Мисля си,че с такова момче първо трябва да станеш приятелка:/Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Jamalska
Other, izqj sa
![]()
1. Еми важен е въшния вид. Една руса дълга коса и едно сравнително стегнато тяло (не говоря за бицепси, трицепси и т.н. по 200 сантиметра, тва ме отвращава) вършат прекрасна работа. Иначе за качествата - трябва да има мозък (има индивиди, на които определено им липсва), да има чувство за хумор, да не е бъзльо и да говори това, което мисли. Важо е и да не е надут!!!!Първоначално написано от Анонимко
2. Мускулите никога не са ме кефили. Ама ако ги приемем като символика за красота, ще кажа че няма да избера нито едното, нитодругото. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че външния вид не е от значение, но един пълен олигофрен, макар и като Джон Бон Джови да изглежда, няма да го изтърпя.
3. Еми поглед. Ако не разбере намек. Ако и това не стане, му обяснявам така и така какво е положението.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
1- Какво искате да има едно момче (като качества и външен вид )
2- Когато харесате някой какво гледате дали има повече ум или повече мускили
3- Как показвате на някой, че го харесвате и поемате ли инициативата ако другия него направи.
4- Интересува ли ви мнението на другите за това с кой сте или какво правите.
5- До момичетата : Почти винаги се разделят на 2 групи - едната са тези , който са по срамежливи и чуствителни , а другите тези , който се имат за нещо повече . Кой повече ви допадат
1-Искам момчето да се харесва такова каквото е, а не да се интересува от чуждото мнение и да се сравнява с другите момчета!Винаги търся под външното, имам предвит, не ми пука дали е некъв красавец, важното е да си има чара, но и вътрешно да е "красив"!(втф?!)Нямам предпочитания за ръста, но не искам да е некво джудже...нормално или някой висок...към 1,95 см!
2-Мускулите не ме вълнуват!Ума винаги влияе повече!
3-Как го показвам...ми интересувам се повече от момчето, разпитвам го за енго самия с цел опознаване, напивам го.....И понякога аз поемам нещата в свои ръце, понякога е той...който превари!
4-Не!Не ми пука...освен ако хората не са от малкото избрани за чието мнение ми пука!По рпинцип като ми кажат 'не правете такива неща там..." се замсилям, но неща от сорта "Той не е за теб!" и т.н. ги подминавам с насмешка!
5-По-срамежливите естествено!Не обичам отворковци които парадират с това, колко са велики!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аууу не![]()
![]()
ахахахах напрао ме разкъртихте--ауе има се предвид че въпроса е ОТНОСНО момчетата => демек ДО=ОТНОСНО .... малеее
![]()
skype=thefreakboy92
Ти тъп ли си?Първоначално написано от TheFreakBoy92
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
не съм тъп ,до е ясно че сичко си е до момичетата (самото заглавие на темата) + тва си е доста логично да е така както казвам (до=относно)Първоначално написано от ErinEverly
![]()
![]()
skype=thefreakboy92
1.да ме обича, и да се грижи за мен. да е интелигентен, и да мисли в преспектива...Първоначално написано от Анонимко
![]()
2.ъъъ, ми аз не гледам нито едно от двете. мен ме впе4етляват съвсем други не6та...
3. не ми е било нужно да поемам инициативата досега, надявам се и в бъдеще да е така. нали затова си има "силен пол" \/
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Първоначално написано от Анонимко
1.Искам да ми обръща доста внимание,обаче не и да ми става сянка едва ли не и да почне да досажда.и просто сам да си усеща като го прави второто..искам да има чувство за хумор и да е търпелив с мен..не искам да е някакъв депресант(аз съм си достатъчна в тва отношение)..искам да показва профилактично колко много го радвам ии..също така да не казва някви неща,които не мисли и които не смята да прави..искам да ми праща много смс-и..някви забавни ии...бе не знам..искам да е някакъв доста интересен ии примерно да намира за забавно тва да ми се обади в 3-4,ако естествено знае,че не спя ии да 'ми чуе гласа '..както пееще Милена:"Искам,искам,искам,и каааааамм...и все така заспиваам![]()
![]()
що се отнася до външния вид- трябва да е много висок.обожавам високи мъже..косата му искам да е къса или най-много до раменете..тва е общо взето..
2.Естествено дали има повече ум..не бих ходила с някой тъпанар..най-малкото ше ми доскучее на 5-тия ден,пък и не обичам мускулести мъже..
3.хм..еми как..с поглед,с обръщане на малко повече внимание от необходимото,за да се уверя,че и от негова страна има нещо и ако наистина е така дори си го каня да се видим"насаме"![]()
get off.