- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ужастно много ми трябва помощ и съвет ! Моля Ви !
mi izgori dnevnika i sus sigornost shte te izklichat
ama purvo mu napravi backup
Ами поговори пак с майкати ако не се сагласи действай. примерно спираш да ходиш на даскало. Ходи някаде другате направи бойкот или както казват другите направи нещо за да те изключат така ще се наложи да те премести. Недей да се предаваш и не давай другите да те мачкат. Вземи се в ръце. Покажи им че не могат да правят така с теб. Отиди на училище смела и ако ти кажат нещо отвърни им с най-лошото което имаш. Щом ще те тормозат тормози ги и тях. Както се казва с тяхните камани по тяхната глави.![]()
Бих направила какви ли не глупости само и само,за да ме изключат.Все пак колкото и да учиш нали няма да ти пишат заслужената висока оценка,така че върши щуротии,но не се събличай.Това вече е тъпо.Иначе останалите идеи са много добриНапиши 2-ки на всичките си съученици като докопаш дневника,а на себе си само6-ци
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
А такаПървоначално написано от nasty_f
И са аз като се замисла аз ако изкам да ме изгонят кво ще направа направо не е истина ще ги направа сами да си говорят
![]()
И аз съм на това мнение!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Да не си пробвала ?Първоначално написано от Tokio_Hotelkata
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!