.

Виж резултатите на анкетата: МЪЖ Е...

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Пенис

16 24,62%
  • Власт

9 13,85%
  • Сила

20 30,77%
  • Пари

2 3,08%
  • Всичко от изброените + още... (посочете какво)

18 27,69%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
    аз правя асоцияция с ТЪПОТИЯ-мъжете са тъпи
    ...като гледам и ти не си много по-умен/а
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мъж Мустак, те тва ми е първата асоциация, къде спада? Иначе анкетата е тъпа, безумно тъпа. Щом си я написала по този начин, определено не си срещнала истински МЪЖ, а само пишлемета и мухлъовци. Мъжът, това е смелост, отговорност, чест, лоялност /предимно към другите МЪЖЕ/, благородство /това е онази способност да махнеш с ръка и да не издребняваш, за разлика от повечето тук/, твърдост и отстояване на принципите, целеустременост и решителност... Всъщност, това са качества на истинския ЧОВЕК, независимо от пола, на един истински и зрял човек, а не на дете, все още изграждащо характера си. Докато възприемате мъжете като пенис, власт, пари и сила, те ще определят нас като п*тка, роб, стока и слабост. Каквото повикало, такова се обадило. И е безумно глупаво момичета и момчета, които все още себе си не познават, които си нямат и представа от живота и които тепърва предстои да се изграждат като характери и личности, глупаво е да вдигат лозунги "Мъжете са тъпи, стават само за секс", "Жените са гадни материалистки", "Мъжете са курвари", "Жените са курви"... Колко МЪЖЕ и ЖЕНИ познавате, не можете да си направите изводи по слабоумните си съученици, нито по най-добрите си приятели, защото всички сме още млади и зелени. За съжаление някои са изгнили още на зелено май Аз съм далече от мисълта, че съм се "завършена", но пък съм видяла истински ХОРА и от двата пола, хора, които са доказали с делата си, че е възможно да си добър, честен и искрен. Докато гледаш негативно на хората, не очаквай да те посрещнат с отворени обятия. И сега, най-добре не затормозявай повърхностното си мозъче с тези мои думи, забрави ги веднага и иди да си направиш креватната гимнастика.
    а, да! и jeditte (многословен госте) много хубаво си го казала =D> =D> =D> напълно съм съгласна. =D> =D> =D>
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Penis! Glasuvah za Penis! .. I shte se argumentiram.. Spored men sila,vlast,pari edna jena sashto moje da gi ima.. i tq trqbva da gi ima.. V edna vryzka trqbva da ima razbiratelstvo.. a ne da ima dominantni elementi (to nesymneno ima no ne tolkoa qvno izrazeni) .. Vyv edna vryzka dvamata sa na edno nivo.. Bezkompromisno! Tei che myja go svyrzvam edinstveno sys penis .. zashtoto e edinstvenoto koeto edna jena ne moje da pritejava..

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Penis! Glasuvah za Penis! .. I shte se argumentiram.. Spored men sila,vlast,pari edna jena sashto moje da gi ima.. i tq trqbva da gi ima.. V edna vryzka trqbva da ima razbiratelstvo.. a ne da ima dominantni elementi (to nesymneno ima no ne tolkoa qvno izrazeni) .. Vyv edna vryzka dvamata sa na edno nivo.. Bezkompromisno! Tei che myja go svyrzvam edinstveno sys penis .. zashtoto e edinstvenoto koeto edna jena ne moje da pritejava..
    ...като ще е само пенис може да си купи вибратор...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne me razbra.. Toi trqbva da pritejava i sila i vlast.. i pari.. i oshte kup drugi neshta no nqma smisal da gi obesnqvam shtoto vse pak vsqka jena ochakva razlichno neshto ot myja do sebe si... Ta po temata : Vibrator i penis ne sa edno i sashto.. neka ne se zablujdavame...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    jeditte, jeditte, многословна jeditte.. *bow*

Penis! Glasuvah za Penis!
    Май си много доволна, а? ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    SF
    Сила.
    Ако ше е истински мъж, трябва преди вси4ко да е силен, за да може да ти бъде опора в трудни моменти.

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    Извън границите
    po tvoita logika ti si prosto(a) putka;]

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Ne me razbra.. Toi trqbva da pritejava i sila i vlast.. i pari.. i oshte kup drugi neshta no nqma smisal da gi obesnqvam shtoto vse pak vsqka jena ochakva razlichno neshto ot myja do sebe si... Ta po temata : Vibrator i penis ne sa edno i sashto.. neka ne se zablujdavame...
    ...същата работа... явно си търсиш ходещ вибратор с екстри...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Интересно, че има мъже определящи се като "вибратори"

Мъжът ..... мъжът е бог ! Мъжът ....... мъжът е и мечта ......

Цитирай Първоначално написано от Azis4o
    Мъжът ....... мъжът е и мечта ......
    ...и за теб ли? ^^ \/
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Мега фен
    Град
    Utopia..
    hahahaah vsichki sa pisali vlast i sila ... ama "penis" e naravno