Мъж

Мустак, те тва ми е първата асоциация, къде спада? Иначе анкетата е тъпа, безумно тъпа. Щом си я написала по този начин, определено не си срещнала истински МЪЖ, а само пишлемета и мухлъовци. Мъжът, това е смелост, отговорност, чест, лоялност /предимно към другите МЪЖЕ/, благородство /това е онази способност да махнеш с ръка и да не издребняваш, за разлика от повечето тук/, твърдост и отстояване на принципите, целеустременост и решителност... Всъщност, това са качества на истинския ЧОВЕК, независимо от пола, на един истински и зрял човек, а не на дете, все още изграждащо характера си. Докато възприемате мъжете като пенис, власт, пари и сила, те ще определят нас като п*тка, роб, стока и слабост. Каквото повикало, такова се обадило. И е безумно глупаво момичета и момчета, които все още себе си не познават, които си нямат и представа от живота и които тепърва предстои да се изграждат като характери и личности, глупаво е да вдигат лозунги "Мъжете са тъпи, стават само за секс", "Жените са гадни материалистки", "Мъжете са курвари", "Жените са курви"... Колко МЪЖЕ и ЖЕНИ познавате, не можете да си направите изводи по слабоумните си съученици, нито по най-добрите си приятели, защото всички сме още млади и зелени. За съжаление някои са изгнили още на зелено май

Аз съм далече от мисълта, че съм се "завършена", но пък съм видяла истински ХОРА и от двата пола, хора, които са доказали с делата си, че е възможно да си добър, честен и искрен. Докато гледаш негативно на хората, не очаквай да те посрещнат с отворени обятия. И сега, най-добре не затормозявай повърхностното си мозъче с тези мои думи, забрави ги веднага и иди да си направиш креватната гимнастика.