.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Za hora sys sexsualen opit!!! Samo za takiva!!!

Tyka Ako MOje da ne se vkliuchvat nekfi sus vuobrajaemi sexualni prejivqvaniq...KOito iska da pishe...Spodelqite nekfi qki prejivqvaniq primerno sex na nestandartni mesta,lubimi pozi i si4ko ot toq rod...lichno az sum fen na sexa vuv fhodove
    Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.

Голям фен
    Не ща.
    Толкоз много нестандартни изпълнения съм имал, че най-нестандартното за мен вече е нормална любов в мисионерска поза...
    Животът е БРЯГ!

Guest

Re: Za hora sys sexsualen opit!!! Samo za takiva!!!

Цитирай Първоначално написано от a SluT FrOm HeaVeN
    Tyka Ako MOje da ne se vkliuchvat nekfi sus vuobrajaemi sexualni prejivqvaniq...KOito iska da pishe...Spodelqite nekfi qki prejivqvaniq primerno sex na nestandartni mesta,lubimi pozi i si4ko ot toq rod...lichno az sum fen na sexa vuv fhodove
    Винаги съм искал да го направя в космоса, заради безтегловността. И като свърша тя цялата да е в сперма

Голям фен
    Струва ми се, че няма да можеш да я омажеш със сперма.
    По-скоро фъргочът ти ще се носи из пространството около вас като смрадлива и безопасна кълбовидна мълния...
    Животът е БРЯГ!

nai nestandartnoto mi mqsto beshe v edin vhod na ebin blok , beshe mn qko da se ebesh i da si mislish ako v sledvashtiq moment vleze nqkoi kakvo shte napravish

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Струва ми се, че няма да можеш да я омажеш със сперма.
    По-скоро фъргочът ти ще се носи из пространството около вас като смрадлива и безопасна кълбовидна мълния...
    Явно знаеш от опит докато са те шибали. Поне хареса ли ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си