.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    КРИСА
    Guest

МНОГО Е СПЕШНО!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!

ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО СЕРИОЗЕН,МОЛЯ ВИ ДАИТЕ МИ СЪВЕТ.
    ЗНАЧИ С ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРАВИХМЕ СЕКС И ДОКАТО ГО ПРАВИХМЕ ПОЛУЧИХ КРЪВОИЗЛИВ И СЛЕД ТОВА ПРИПАДНАХ ДВА ПЪТИ.НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА?УТРЕ СМЯТАМ ДА ХОДЯ НА ЛЕКАР.МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    какъв кръвоизлив уточни първо.. иначе...може да ти е паднало кръвното

sporen men problema nqma da e svarzan s sexa , no naistina kaji parvo kade poluchi kravoizliv

КРИСА
    Guest
    АМИ ВЪТРЕШЕН.НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ ОТ КРЪВОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ.НО ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО.

КРИСА
    Guest
    АМИ ПОЛУЧИХ ГО ОТ ПОЛОВИТЕ ОРГАНИ

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Мм. Аз нямам представа, отиди на лекар и дано всичко е наред. С предположения до никъде няма да стигнеме, най-много да те объркаме и изплашим още повече.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Уоу! Ужасо! От кръвното не ми се вярва да се получи такова кръвотечение, при това от пловите органи. Ако е от кръвното, по -скоро би текло от носа кръв... Но от отдолу много ме съмнява. Да не би секса е бил доста груб и... не знам.

КРИСА
    Guest
    СТРАХУВАМ СЕ ДА НЕ БИ ДА СЪМ БРЕМЕННА

Guest
    hm... i kak go vidq tozi vytre6en kruvoizliv , doktorite dori po filmite gi karat na izsledvaniq togava razbirat za takiva vutre6ni kruvoizlivi ????

Супер фен
    Град
    Мбабане
    страхувам се, че си правят ташак с нас

КРИСА
    Guest
    НИКАКЪВ ТАШАК НЕ СИ ПРАВЯ.МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕНА.АКО ИМА НЯКОЙ ПО-КОМПЕТЕНТЕН,МОЛЯ ДА ДАДЕ НЯКАКЪВ СЪВЕТ.

Повече от фен
    Първо вътрешния кръвоизлив е най-очевидното предположение ... след като й е изтегло отдолу да не е и изтекло от срамната устна щото се е ударила ... припаданията предполагам са били в следствие на изтичанет на кръвта ... нищо не мога конкретно да ти кажа ... може много неща да са предизвикали изтичането на кръв ... бременността няма нищо общо! Отиваш на лекар да провериш, защото може ако продължи да тече да се получи анемия ! И никакъв секс докато не уточниш проблема ... !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Голям фен
    Ако темата е сериозна -> къде е кръвоизлива ? и според мен едното не е свързано с другото , защото при секс ти се ускорява сърдечната дейност и изравниш ли кръвното припадаш , но за кръвоизлива ходи на лекар ...... обърни си внимание няма нищо срамно !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

au...naistina li abe tva e mn gadno
    az li4no ne misl1 4e e ot sexa ama 6te ti predloja da otide6 i na ginekolkog(ako ve4e ne si)
    mislq 4e trqbva da spra do tuk za6toto ne razbiram ni6to ot tezi ne6ta i moje samo da te oburkampove4e
    uspex!!!
    PriqtELi sa ti teZi,koiTO te pzNavAt,no VupreKi toVA te oBi4aT!!!

Guest
    Очевидно е че се ебава, но смешното е как се връзват пишлеметата подред

КРИСА
    Guest
    "ГОСТ" ИЗОБЩО НЕ СЕ ЕБАВАМ.МНОГО СЪМ СЕ ПРИТЕСНИЛА,ТАКА ЧЕ МОЛЯ ВИ БЕЗ ТАКИВА КОМЕНТАРИ.ХОДИХ ПРИ ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР,ПИТА МЕ ДАЛИ СЪМ БРЕМЕННА.АКО НАИСТИНА Е ТАКА,ЩЕ УМРА.ДАДЕ МИ НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ГИНЕКОЛОГ,НО СЕГА НЯМА ДА МОГА ДА ОТИДА,ЗАЩОТО СЪМ НА РАБОТА.МОЛЯ СЕ САМО ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО ИЛИ ДА СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ СЪМ БРЕМЕННА,ЗАЩОТО ТОГАВА ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    emi,mila,anpravi si edin test za da razbere6 dali ne si bremenna!6tom li4niq lekar te e pital,zna4i ima takava veroqtnost.stiskam palci da se opravi6 i da ne e ne6to seriozno!

КРИСА
    Guest
    БЛАГОДАРЯ,СЛЕД МАЛКО ОТИВАМ НА ЛЕКАР.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    pak 6te ti pojelaq uspex!i kato se varne6 ot lekarq pi6i,za da znaem kak si!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    виж... винаги думата "кръвоизлив" се свързва с нещо мн сериозно... предполагам че имаш някакъв проблем... момиче недей да се отнасяш с шегика към такива работи... отиди на лекар... ако наистина си припаднала от този кръвоизлив, положението е сериозно... по принцип припадък се получава, когато е изтекло от някъде повечко кръв.... и да определено в такъв случай ти е паднало кръвното( не изключвам да е от притеснение)... отиди възможно най-бързо на лекар... може да стане много лошо... внимавай
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Мега фен Аватара на koalka
    Повярвах ти, да знаеш.

КРИСА
    Guest
    НОДИХ НА ЛЕКАР.ИМА ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ЯЙЧНИКА И ОТ ТОВА Е СТАНАЛО ТАКА.УСПОКОИХ СЕ.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩТА.

Цитирай Първоначално написано от КРИСА
    НОДИХ НА ЛЕКАР.ИМА ВЪЗПАЛЕНИЕ НА ЯЙЧНИКА И ОТ ТОВА Е СТАНАЛО ТАКА.УСПОКОИХ СЕ.БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОМОЩТА.
    Жалко, че не ти е казал да си изключиш и Caps Lock-a

Guest

Re: МНОГО Е СПЕШНО!МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!

Цитирай Първоначално написано от КРИСА
    ПРОБЛЕМЪТ Е МНОГО СЕРИОЗЕН,МОЛЯ ВИ ДАИТЕ МИ СЪВЕТ.
    ЗНАЧИ С ПРИЯТЕЛЯ МИ ПРАВИХМЕ СЕКС И ДОКАТО ГО ПРАВИХМЕ ПОЛУЧИХ КРЪВОИЗЛИВ И СЛЕД ТОВА ПРИПАДНАХ ДВА ПЪТИ.НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА?УТРЕ СМЯТАМ ДА ХОДЯ НА ЛЕКАР.МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ.
    От кръвта е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си