.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сънувах друг ...

Преди няколко вечери сънувах че правя секс с дръг мъж (не е непознат преди известно имах няколко инт. момента с него).
    Имам си приятел то доста време много го обичам и всичко е ОК .Вярно че не правим секс много редовно но си има причини.
    Когато се събудих се чувтвах мнго зле и супер оплашена.Сега си представям как ще се чувствам ако е наистина.Олеле
    И все пак някои може ли да ми разтълкува съня или да каже вот се сеща по темата
    Мерси

Момиче съм!!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    според мен искаш нещо по-различно

Супер фен
    Град
    Bourgas
    ами това е просто един сън..просто 4овека ти е бил под съзнанието спроред мен не е ни6то важно
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Нали знаеш сънуваш или най-съкровените си мечти или най-големия ти страх.Сама прецени кое от двете е.

Мега фен Аватара на koalka
    Може да се е случило просто ей така.Не е нещо фатално.Това не означава, че непременно имаш някакви мечти или нещо такова.

Повече от фен
    А пък според мен, според това което съм чела и според моите сънища винаги съня има пряка връзка с реалността и с подсъзнанието ... но не е задължително, има и случайни сънища Помисли си доколко си щастлива с твоя човек и наскоро дали си мислила за другото конкретно момче и по принцип за други момчета ... може пък да си навържеш нещата сама Успех
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Малко е гадно.... И аз тази нощ сънувах един друг, който дори не съм виждала, само 1-2 снимки съм му виждала. За моя радосте не беше чак секс, ама и другото ми беше достатъчно. От теб си зависи дали сънят ще окаже влияние върху живота ти.

Az sam Palen Balgarsi Sanovnik
    Poglednah v knigata,hvarlqh ti karti i sadbata kaza,4e toq ma6 6te te ubie ot sex

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
    Az sam Palen Balgarsi Sanovnik
    Poglednah v knigata,hvarlqh ti karti i sadbata kaza,4e toq ma6 6te te ubie ot sex
    Мани ебавка , ма лятото като бях в провинцията и те там с техните легенди ме беше страх да чета съновници .......... въй колко съм чакал да се съмне да мога си отида

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    а тамън и аз тва гледам!
    ако насън види настоящ или бивш любовник чака те раздяла
    ако се любиш с познат или приятел ще се примириш с нещо, ще нашравиш тежък компромис!
    тия са най-близки до твоя случай!ама тва са глупости според мене!така че споко! :P
    Let The BEAT Control Your Body

От дни мисля само за този сън и се побърквам.Няма кво да се замислям дали сам щастлива или не,защото сам щастлива.Другото момче (то не е момче ми си е направо мъж) изобщо не го броя освен че само мога да си изпълня съня с него.Но дали ще мога да си го причиня? Едва ли

Момиче съм!!!

Повече от фен
    ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Vinagi sym vqrvala che synishtata oznachavat neshto.. I kogato synuvam neshto po specialno vinagi se opitvam sama da si go iztylkuvam.. Ima si prichina da si go synuvala.. I ti trqbva da q otkriesh.. Sedni i pogovori sys sebe si.. I otkrii lipsvashtata chast ot pyzela.. Otgovora she namerish edinstveno v sobstvenata si dusha.. a ne po knigite.. ili forumite..

Guest
    abee q stiga tva e samo san

a

Spokoino tova e prosto sun...vaprosa e v tova dali intimnite momenti s tozi chovek sa bili po vremeto kogato si hodila s gajeto si

Re: a

Цитирай Първоначално написано от lipss
    Spokoino tova e prosto sun...vaprosa e v tova dali intimnite momenti s tozi chovek sa bili po vremeto kogato si hodila s gajeto si
    Не не абсурд!Аз не правя такива неща и за това ме притесни този сън!

Момиче съм!!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Добре, де щом си убедена, че нито ще му изневериш на приятеля ти с този, нито с някой друг. Какъв е проблемът???

Guest

Re: Сънувах друг ...

Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Преди няколко вечери сънувах че правя секс с дръг мъж (не е непознат преди известно имах няколко инт. момента с него).
    Имам си приятел то доста време много го обичам и всичко е ОК .Вярно че не правим секс много редовно но си има причини.
    Когато се събудих се чувтвах мнго зле и супер оплашена.Сега си представям как ще се чувствам ако е наистина.Олеле
    Мерси
    съня ти е изтълкуван - казва ти че си Курваа

Re: Сънувах друг ...

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Мерси
    съня ти е изтълкуван - казва ти че си Курваа
    О,Велики мъдрецо!Сам ли го измисли ?

Момиче съм!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си