- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сънувах друг ...
Преди няколко вечери сънувах че правя секс с дръг мъж (не е непознат преди известно имах няколко инт. момента с него).
Имам си приятел то доста време много го обичам и всичко е ОК .Вярно че не правим секс много редовно но си има причини.
Когато се събудих се чувтвах мнго зле и супер оплашена.Сега си представям как ще се чувствам ако е наистина.Олеле
И все пак някои може ли да ми разтълкува съня или да каже вот се сеща по темата
Мерси
според мен искаш нещо по-различно![]()
ами това е просто един сън..просто 4овека ти е бил под съзнанието спроред мен не е ни6то важно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Нали знаеш сънуваш или най-съкровените си мечти или най-големия ти страх.Сама прецени кое от двете е.![]()
Може да се е случило просто ей така.Не е нещо фатално.Това не означава, че непременно имаш някакви мечти или нещо такова.
А пък според мен, според това което съм чела и според моите сънища винаги съня има пряка връзка с реалността и с подсъзнанието ... но не е задължително, има и случайни сънищаПомисли си доколко си щастлива с твоя човек и наскоро дали си мислила за другото конкретно момче и по принцип за други момчета ... може пък да си навържеш нещата сама
Успех
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Малко е гадно.... И аз тази нощ сънувах един друг, който дори не съм виждала, само 1-2 снимки съм му виждала. За моя радосте не беше чак секс, ама и другото ми беше достатъчно. От теб си зависи дали сънят ще окаже влияние върху живота ти.
Az sam Palen Balgarsi Sanovnik![]()
Poglednah v knigata,hvarlqh ti karti i sadbata kaza,4e toq ma6 6te te ubie ot sex![]()
![]()
а тамън и аз тва гледам!![]()
ако насън види настоящ или бивш любовникчака те раздяла
ако се любиш с познат или приятелще се примириш с нещо, ще нашравиш тежък компромис!
тия са най-близки до твоя случай!ама тва са глупости според мене!така че споко! :P
Let The BEAT Control Your Body
...
Vinagi sym vqrvala che synishtata oznachavat neshto.. I kogato synuvam neshto po specialno vinagi se opitvam sama da si go iztylkuvam.. Ima si prichina da si go synuvala.. I ti trqbva da q otkriesh.. Sedni i pogovori sys sebe si.. I otkrii lipsvashtata chast ot pyzela.. Otgovora she namerish edinstveno v sobstvenata si dusha.. a ne po knigite.. ili forumite..
abee q stiga tva e samo san
Spokoino tova e prosto sun...vaprosa e v tova dali intimnite momenti s tozi chovek sa bili po vremeto kogato si hodila s gajeto si![]()
Добре, де щом си убедена, че нито ще му изневериш на приятеля ти с този, нито с някой друг. Какъв е проблемът???
съня ти е изтълкуван - казва ти че си КурвааПървоначално написано от Boynce