.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 114
    Асен
    Guest

Може ли момче на 17 да излиза с какичка на 23?

Имам приятелка, която е на 23, аз съм на 17 и сме заедно от 2 месеца. Все още не съм сигурен да ли е с мен само за секса или и ме обича.
    Реших че е време и я запознах с майка ми. След това майка ми ми каза "не си губи времето с баби". И се замислих, да ли наистина ми губи времето тази жена или има бъдеще една такава връзка?

Milf
    Guest
    Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ? Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Milf
    Майка ти на колко е, че вика баба ? 16 ли ? Живей си живота.. Щот аз също съм на 17, а пък излизам с една жена на 41.. При нас не упира само до секса ми.. до приятелството и любовта
    е на 41 може да ти е майка

Град
    Sofia
    Приателю, не слушай никой друг освен себе си, защото животът веднъж се живее.
    Никой не е казал че ще остарееш до 23 и ти с тази жена, така че моят съвет е взимай колкото можеш от живота, пък каквото има да става да става!
    Много, ама много сладък батко !

Не случайно хората са казали , че за любовта граници няма , затова наистина , ако ти е хубаво с нея , просто няма кво да мислиш

Guest
    gluposti qzdi q;]

Е, уж се възприема за допустимо 17годишно момиче да ходи с 23годишен 'батко' пък обратното 17год момче с 23год 'кака' - странно?
    Аз не виждам много голяма разлика. Ако ви харесва да сте заедно защо пък да не сте?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

То че може, може... но според мен, жена която излиза с по-малък от нея е комплексарка.
    А и майка ти е права, само си губиш времето

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    То че може, може... но според мен, жена която излиза с по-малък от нея е комплексарка.
    А и майка ти е права, само си губиш времето

nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    nachi ti podkrepqsh varqnta 14 godishnite ligli da se vozqt v kolite na 25 godishnite?
    Определено има съществена разлика между мъжете и жените
    Така както ако една жена спи с много мъже е курва, а един мъж с много жени е пич, напмимер
    Същото е и с възрастовата разлика. По-скоро е нормално за младо момиче да излиза с по-голям от нея, от колкото обратния вариант.
    Но това естествено са предрасъдъци, които аз не съм склонна да подкрепям.
    Идеята е друга. Жените емоционално и физически се развиват доста по-бързо от мъжете. В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
    Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17. Просто тук роля играе природния показател и някак си не върви да сме срещу природата нали?
    Ако са се видяли ей така за секс, нищо лошо. Хванал е кака да го отрака, но връзка идва малко пресилено. Със сигурност ако мацката не е някоя комплексарка, порсто се забавлява с него и едва ли за нея нещата са сериозни. Но на момченцето се бърка психиката и ето какви въпроси задава "да ли е само за секса или ме обича" и т.н. При жените тези неща стоят по различен начин, от мъжете. Все пак не само физически, но и психологически не сме еднакви

Space
    Guest
    Както е казано хвани си кака да те отрака

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Az sum na 17 ne sum detence. I dori mi e mnogo priqtno kogato obshtuvam s po-golemi momicheta koito veche sa minali etapa "oh da e 30 godishen i s bmw",zashtoto opr zaobikalqshtite me devoiki ne sa osobeno zreli.... i ne bih kazal che lichno v moq sluchei momichetata sa po zreli ot mene obratnoto dori sa mnogo nazade s detskite prishtqvki da gi vozqt v edi koq si kola,koato porasnat i olegnat veche razbirat che ne e zadaljitelno bmw-to da e model 2005-2006,kakto pravqt segashnite devoiki i nemojej da me obedish che tova koeto pravite e zrqlo...ama vobshte ne e;]
    Za vas zreliosta qvno e da hodite s 25 godishen s kola... tova che si si hvanala po-golqm neznachi che ti si po-golqma ti pak si na 16-17;]

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Определено има съществена разлика между мъжете и жените
    Така както ако една жена спи с много мъже е курва, а един мъж с много жени е пич, напмимер
    Същото е и с възрастовата разлика. По-скоро е нормално за младо момиче да излиза с по-голям от нея, от колкото обратния вариант.
    Но това естествено са предрасъдъци, които аз не съм склонна да подкрепям.
    Идеята е друга. Жените емоционално и физически се развиват доста по-бързо от мъжете. В тези възрасти 15 -18 тази разлика е особено осезаема.
    Момчетата на 17 са си дечица, до като момичетата са вече жени. Аз също съм на 17 и не мога да си представя да излизам с някой мой връстник, камо ли пък ако прехвъля 20 да ходя с някой на 16-17. Просто тук роля играе природния показател и някак си не върви да сме срещу природата нали?
    Ако са се видяли ей така за секс, нищо лошо. Хванал е кака да го отрака, но връзка идва малко пресилено. Със сигурност ако мацката не е някоя комплексарка, порсто се забавлява с него и едва ли за нея нещата са сериозни. Но на момченцето се бърка психиката и ето какви въпроси задава "да ли е само за секса или ме обича" и т.н. При жените тези неща стоят по различен начин, от мъжете. Все пак не само физически, но и психологически не сме еднакви

we kompleksarka i dva meseca da sa zaedno?!??!tva e malko tupo da ti kaja.

[quote="готина мацка"]
    tva mi haresa =D>

ma za lubovta nqma granici.I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!

Цитирай Първоначално написано от meri88
    I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!
    Ти 88 набор ли си? И се имаш за детенце така ли? Ми О.К. \/

Мега фен
    Град
    Извън границите
    I kak re6i 4e momi4etata na 17 sa jeni(ne iskam da ubidq nikoq ) ma mi e mn interesno?!?!
    nali ne mislish che ot detence izvednuj momicheto stava jena e taka rezko.. tova che ne kazva che e jena neznachi che e dete..

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    mi da 88 sam i kvo ot tva?
    imam se za dete i 6e se imam vinagi .

DjBaloon e prav 4esno kazano mom4etata na 17 sa mn po-zreli ot nqkoi drugi

Явно по домовете за умствена изостаналост са инсталирали компютри с Интерент.
    Какъв напредък... =D> \/

zaKURavql ubiec
    Guest
    готина мацка za kakva se ima6 ma 6undo kvo se prai6 na golqmata otvorka da te vidq nai-mn da ta spukam ot boi !

a~n~i~t~y123
    Guest
    we kompleksarka i dva meseca da sa zaedno?!??!tva e malko tupo da ti kaja.
    ne e tapo..to4no obratnoto..ako naistina e kompleksarka 6te se zadarji pove4e,a ako ne e mnogo barzo 6te i mine meraka za 17 godishen[/quote

a~n~i~t~y123
    Guest
    za spora vi otnosno 17 god s 25 godishen i 17 godishen s 25 godishna....

zashto spored vas v brakovete e prieto (pone 90%) maja da e po-golqm ot jenata,a ne obratnoto? emi eto zashto i 1viqt variant e po-uspeshniqt dori
    po dobre s 25 godishen otkolkoto s 17 god koito o6te se 4udi kak da si napravi porednata broika..i samo i edinstveno tfa da mu e v glavata...ne kazvam 4e tezi na 25 26 god ne mislqt za seks...prosto sa nadjivqli vremenata da se 4udqt kak da vkarat nqkoq v legloto si prez 60% ot vremeto si a prez ostanalite 40% da se ligavi i da rasi tapi izkazvaniq s cel vnimanie

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Milf

Ti kvo kaza brato....q se stegni be

Може ли момче на 17 да излиза с какичка на 23?
    Можеее , даже и с батко може

Какъв напредък... =D> \/
    ...а ти за много голяма ли се имаш? Не е важно на колко си години, а на колко се чувстваш. ...и т'ва за домовете за умствена изостаналост беше мн тъпо...и ако ти се смяташ за умна ЖЕНА.... OMFG
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3

Какъв напредък... =D> \/
    ...а ти за много голяма ли се имаш? Не е важно на колко си години, а на колко се чувстваш. ...и т'ва за домовете за умствена изостаналост беше мн тъпо...и ако ти се смяташ за умна ЖЕНА.... OMFG

ooo boje na kolko se 4uvstvash bilo vajno...ami to i na 9 se 4uvstvat po-golemi s nqkolko godini i kfo ai sq na 9 da sa 4ukat....

Фен
    Град
    BlackWorld
    Готина мацка, докато ти прочета мнението и...тъкмо ми оставаше малко да се съглася и стигнах до момента, когато се заяде с наборката.
    Тъй като засегна темата, искам само да уточня-"шегичките" ти бяха груби, особено...като се има предвид моя опит. Имам една приятелка, която имам усещането, че ако стане на 40 и види дърво в парка удобно за катерене, няма да се въздържи от възможността... Това е само глупав пример и е прекалено пресилен, но понякога се възхищавам на хората, които са запазили детското в себе си и могат в определени моменти, най-вече КОГАТО ТРЯБВА да бъдат деца, а не някакви сухари стил "за мен най-важното на света е да покажа на всички колко съм възрастен, дърт, зрял и т.н. и за нищо на света не сменям сериозността за детското ..."
    Иначе те подкрепям яко за обяснението ти с развитието. Момчетата НАЙ-ЧЕСТО се развиват по-бавно от момичетата. Оттам идва и границата момче-мъж и момиче-жена, която варира... всеки се развива индивидуално бързо. Ако на автора случая е такъв(да са на един акъл) и си обича МОМИЧЕТО ... защо да не са заедно?
    Авторе, трябва сам да си прецениш. Най-вече кое ти е по-приятено. Примерно мен нашите не ме пускаха да излизам с по-голямо момче и аз тайно излизах с него и беше най-голямото разочарование в живота ми, но сама стигнах до него. Ако не измислиш отговора скоро, той сам ще дойде при теб, сигурна съм. Ако те зареже, ще знаеш...ако ли не... отново знаеш и помни, че 2 месеца не са нищо като време. Като се замисля най-кратката ми връзка е била 4 месеца и или съм изруд като смятам така, или наистина(като се замислиш) за по-малко от половин година изобщо не си струва да си губиш времето
    Успех
    п.с. за готината мацка-не искам да се заяждам и извинявай, ако си го разбрала така
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си