- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли чалгата?
А? Харесвате ли я? Защото аз много и се кефя. \/
MRAZQ QQQQQQQQ !!!!!!!
AD !!!![]()
Тая песен е много яка.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Виждам те колко грамотно пишеш. Почни да пишеш на кирилица и тогава някой ще те взема насериозно.Първоначално написано от Stefityyy
Не думай, не бих се сетила... по нищо не ти личиПървоначално написано от Ултра Чалгарчето
![]()
По тематаМразя чалгата, тя е тъпа, не можеш да си излееш нервите и яда на нея, само моеш да ревеш и е супер депресираща. Ай Хейт Ит \
/
Ей бъркаш. Метала е за депресирни хора, а чалгата е весела музика. \/
Ъъъм кой е казал, че има само 2 стила музика-метъл и чалга... не слушам нито едното! Но лично мен чалгата ми действа по този начинПървоначално написано от Ултра Чалгарчето
![]()
има мноо яка приказка:
Когато на котин човек му е кофти, това е блус.
А когато на котин човек му е готино-това е чалга. (НИЩО ЛИЧНО)
Нормално е готините да слушат чалга, когато им е готино.Първоначално написано от YouR_PoisoN
А пък знаеш ли, че...
когато на кофти човек му е кофти - Това е метал.
Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
![]()
са ли го измисли![]()
![]()
![]()
Не мога да разбера защо се клониш към метълаВсе пак темата се отнася за друг стил музика...
Лафът е: Когато на готин човек му е кофти, тва е блус.Първоначално написано от YouR_PoisoN
А когато на кофти човек му е кеф, тва е чалга.
А ти, Ултра Чалгарче, ми приличаш на гавра.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Щото много от хората тук са гадни метали, които естествено ще псуват хубавата чалга. За това все псувам гадният метал. Той не е музика.
Е какво бе. Тук всички метали и пънкове сте се събрали в този форум. И когато някой ви каже истината веднага го обявавате за ебавка. Не можете ли да приемете, че някой в този форум мисли правилно.. Вие просто не разбирате от музика. Приемете го.Първоначално написано от Бунтар
Бе ние го приемаме, ма не сме съгласни. И все пак ВСЕКИ С ВКУСА СИ, не разбирам тази... хм....омараза. Кво ви дреме кой какво слуша, всеки слуша каквото си му е на душата!Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
Виждам те колко грамотно пишеш. Почни да пишеш на кирилица и тогава някой ще те взема насериозно.[/quote]Първоначално написано от Stefityyy
а теб много ли насериозно те вземат?
и кои ?
Определено е гавра. Аз не вярвам в съществуването на чалгар, който може да различи пънк от метъл.
Ти ме вземаш насериозно. Щом прие предложението ми да пишеш на кирилица.Първоначално написано от Stefityyy
![]()
Ако бях написал същата тема във форума където 90% са яки чалгари. Всички щяха да гласуват правилно и да ме вземат насериозно.
Е как бе? Едните са с дълги коси, а другитес къси качени нагоре. То трябва да си кьорав, за да не ги различиш.Първоначално написано от Бунтар
ha ha haПървоначално написано от Ултра Чалгарчето
kolko si obeden v sebe si samo...
ti kato si chalgar i napisah che ne haresvam chalgata i davaaaii iurush da narejdame
emi sorry za tApata ti chalga
ai sas zdrave i NMZ poiche
Прическата не те прави пънк или метъл, бате, како или квото си там. Ся па и гласуване искаш, при тва да гласуват "правилно"... На диктатура ми намирисва, и те зарад тва мразя чалгарите. А щяха да те вземат насериозно, защото те са също толкова нереални и несериозни катотебе...
"пънк от метъл" не пънкари от метъли...Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
Slu6am mnogo malko 4alga,no kato vidq nqkoi 4algar me otvra6ava,nqkak si za momi4etata e po-normalno!![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Това лято видях едни метали дето бяха с кубинки. Е ако това е нереално. Обличат се в тъмно и ходят облечени в черно в най-горещите дни. А не мислят ли, че краката им ще се вмиришат, че тия тъмни цветове освену че са депресиращи, изпотяват твърде много. А после що миришели? Е това ако не е реално. Чувал съм много пъти пънковете какви пиянки са и как повръщали, а металите как се друсат? Е това ако не е простащина. Наскоро спряха някакъв фестивал след като някакви пънкове или метали тръгнали да бият горките хорица. Сори, ама тия същества са далеч по-зле и са много по-опасни от циганите.
Да, ма тва не прави циганите безопасни... Не тъ знам кво си чувало (за тебе в среден род ще говоря), ама в хардкор пънка се е зародило въздържателското движение straight edge, а метъл наркоман нийде не съм виждал... А и дори да пият и се друсат - вие, чалгарите, не го ли правите? При тва вашето е не друго, ми гъзария. Освен тва, ваще чалгарски моми, с техните ботуши едва ли не до кръста, лятото не им ли се вмирисват краката? Кубинките поне са практични.Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
И т.н....
А нее...пак се почва пора между метъли и чалгари...
Айде вие, чалгари, приемете,че според другите има мн по-стойностна и хубава музика от чалгата,а вие метъли,не се заяждайте с тях и ги оставете да си слушат така нарачения поп-фолк!
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Аз тея със стойностната музика ги видях ... металите !!! Седяха и пиеха бира и се клатеха на ИванаПървоначално написано от reason
Металите не са за музиката, те са за биратааааа ... където има бира там са и те..
![]()
Оффф....защо ебавките са винаги или чалги или генгстъри??? Става банално вече! Измислете нещо като ултра хипи например или ултра имо или де да знам...
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.