- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Харесвате ли чалгата?
Не я понасям!!!!![]()
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
zuperПървоначално написано от SaSeTo
![]()
66 mnoy si go bifa tui
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Хаха.. Браво,тва е мноу яко!Първоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
Нищо против нея.Първоначално написано от Ултра Чалгарчето
Слушам.![]()
![]()
да е чалгата ми е любима ,защото ...
-съм цигънка и много обичам да въртя мазни и гнусни кючеци
-обичам да съм проста
-харесва ми да гледам силикон
-обичам да слушам безмислини неща
-запомням текста изключително бързо защото е много маумен
-съм българка по народност но искам да съм циганка и слушам цигънска музика ..
-обичам да съм тъпа ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хахахаха... Мразя чалгаТекстовете са безмислени, мелодийте са трагедия.... Изпълнителите..... пълна скръб. Но за съжаление повечето младежи я слушат....
A rainbow in the dark...
Метъла не е за депресирани хора. Бих казала обратното.
Както се пише в някои коментари ; на метъла можеш да си излееш яда и всичко,което искаш и да ти е кеф после, а на чалгата да ревеш щото се свързваш с текста на песента и това,което се пее в нея, да се напиеш..да не знаеш къде си..и да си мислиш, че ти е готино - аз тва не го намирам за готино.
От всички стилове, чалгата ми е най-противното нещо..ако ми намериш истински смисъл в някоя чалга песен, много ще се радвам ххаха.
Не харесвам чалгата и никога няма да я харесам
А най-тъжното е, че чалгата се бърка с автентичния фолклор. Обичам български фолклор
Все повече си губят феновете (слава богу). Абсурдни са им опитите за запазване на публика като дуети със 100 кила.........
Да, обичам я. Защото когато седна на маса, няма да си набича някакви уроди, дето реват, все едно ги колят.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Зависи. Ако ида на пиано бар и почне да ми вие азис, няма да се изкефя. Като седна на маса, ядене и пиене, чалга, сръбско и народно, чат пат гръцко, кючеци. Виж ония чалги, дето си режат вените лапетата като ги слушат, дето били много прочувствени а у - не, мерси.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
https://www.youtube.com/watch?v=vAfdxxNDDIk
аз не слушам чалга от уважение към масата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.