.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Точно моментът с обмислянето и ненасилственото (не говоря физически, а психологически) дефлориране ме притесняват.
    Ако за теб убеждаването на една тийнейджърка от опитен батко да направи секс с него е насилие, за мен не е. Дори 5 годишни деца е доказано, че могат да разсъждават и знаят кое Да и кое Не. Още повече, че дори самата личност на около 13 години да не е озряла достатъчно, за да взема самостоятелни решения, то тя би трябвало да има съответното възпитание. Семейството е много важно и примера който дават родителите. Личността и характера се оформят точно в тази възрасти и ако това дете има такъв пример или не е работено върху него, то избира да направи секс и на 11 години. И какво от това? Щом майка му и баща му, учителите му не са успели да окажат влияние, нито ние от форума ще успеем, нито някоя организация и т.н. Има процеси в развитието на всяко общество. Възрастовата разлика пада не само по нашите ширини, но и по целия свят. И този процес не може да бъде спрян. Факторите са обективни за това - цялата масова култура е насочена към поощряване, на един такъв избор, а не обратното.
    След като не можем да се преборим с дадено нещо, дори и да не ни харесва, е най-добре да го приемем като факт. Това ми е идеята

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Не смятам, че е нормално и съм супер възмутена от днешното поколение.
    По този начин те си пропиляват детството и съм сигурна ,че след няколко годинки ще съжаляват адски много!
    Защо го правят?!Според мен е виновна чалгата...погледайте малко планета тв и какво ще видите -> фолк певиците облечени в къси поли и с големи деколтета, с руса коса , 1 тон грим и с надути устни...а момиченцата като ги видят искат да приличат на тях и започват да се носят като тях...след време някои батко ги прекарва и те си мислят , 4е това е нещо велико и разпратят на приятелките си какво са направили , а приятелките им (може би добри момичета) се комплексират и искат и те да станат „готино“ и преспиват с някои мъж.
    Може логиката ми да ви се струва малко странна , но според мен е вярва има и друго няма достатъчно родителски контрол! Преди известно време едно момиченце ми каза, че когато била на 11 години преспала с мъж на 23 години и баща и незнайно от къде разбрал и не и казал нищо лошо ами само и дал съвети...не мога аз да проумея това...също така пускалия до по късно и и давали да излиза извън града да ходи сама. Може да е поокрасила нещата но като цяло е така и аз съм склонна да вярвам на думите и , защото е твърде възможно...

и нещо за финал на поста ми

НЕКА МАЛКОТЕ МОМИЧЕТА ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДОБРЕ ИСКАТ ЛИ ДА ПРОПИЛЯЕЯТ НАЙ-ВАЖНИЯ ПЕРИОД В ЖИВОТА СИ

Град
    Varna
    ем аз се сефтосах на 12 и хич не съжалявам защото всичко опита до самия момент...единствено обстоятелствата са от значение и така, но не мисля че има някаква възраст за това кога ще ти е първия път ... просто е много глупаво да се влияеш от другите.... когато решиш че си готов действаш и толкова....
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    готина мацка, ако си мислиш, че да те убедя, използвайки по-големите си познания, да инвестираш парите си в губещ проект, от който мога да ги източа и да си замина, не е нещо лошо - тогава добре. Същата работа е. Нито досега съм виждал девойчета, произхождащи от добри семейства, да правят секс на 13 или 14. Виновни са много фактори, несъмнено. Но защо изобщо обсъждаме това? Мисля, че прекалено избягахме от първоначалната ми забележка - че не е едно и също 2 години разлика в пуберитета и при възрастните. А че това е така, си е несъмнено.

Причината? В началото на пуберитета, усещайки първите промени в тялото си, човек започва да се себеосъзнава като социално същество, да изяснява сам за себе си връзките аз-свят. Преди това дори най-умното и съобразително дете е малко или много егоцентрично, светогледът му е ограничен върху обозримото. В този момент се достига и до идеята за сексуална зрялост (първо течение, първа сперма, такива неща). Естествено е, че подрастващият си прави веднага извод, че е готов за секс (или най-малкото, че сексът вече е вариант!) Но този първи извод не е изчерпателен. Той е по-скоро инстинктивен, отколкото рационален, изхожда от много по-малко факти, отколкото при зрелия човек. И, най-вече, ако индивидът НАПРАВИ секс, базирайки се на този първи извод, то най-вероятно ще сметне, че е бил верен. Което е грешно - има много повече в истината, отколкото грубата идея, подтикнала момчето или момичето към леглото. И това се превръща в основа на неоправдано самочувствие, взимане на погрешни решения, базирайки се на интуиция, умиране на желанието за търсене на обективност (субективното на индивида се възприема като обективно) и т.н. и т.н.

Няма акселерация в новите поколения. Има освобождаване на обществените задръжки (поради засилването на нихилизма, кариеризма, индивидуализма, свободията на личността), които разрешават на все повече млади хора да достигнат до секса още при първия си извод. Няма я преградата, която да накара все още неосъзналия се тийнейджър да обмисли действията си. Напротив - нароявят се все повече хора, които да ги подтикват към това. Затова, тъй като възприемам нещата като обективно зло, ще се съпротивлявам на тенденцията, вместо да вдигам ръце и да не се интересувам.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

sportex_
    Guest

re

pone me uspokoqva che ima hora koito mislqt kato mene...
    prekaleno rano zapochvame da jiveem jivota ,koito bi trqbvalo da jiveem sled godini (ne govorq samo za sexa)..

ХайдуТуН
    Guest

Re: ne be na temata sq!!!:)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sportex_
    ne be seriozno po temata...tova normalno li vi se struva se pak
    ?
    съвсем нормално е.
    9 годишна моя приятелка се похвали че прайла свирчоци на приятеля си
    тва незнам дали е вярно обаче на мене ми се струва мм......м бфффффффф глупост малко рано във 3 клас свирки :Д нещо много се връзваш на глупости :Д

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    А бе има и такива

Мега фен Аватара на koalka
    Прав си за повечето неща, но за едно не съм съгласна.Как можеш да ми кажеш, че на 15 съм била дете и едва ли не съм знаела какво правя-направих го с човек, който безумно много обичам и ценя и исках да е точно с него.Не сбърках.А това, че някои заблудени момичета го правянт на 13 си е техен проблем.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Пък където са 13 там са и 14 - 15.
    Това е точно! Разликите се смятат през поколенията към 5 години.
    5 - 10 - 15 - 20 - 25 - 30 и т.н.

Голям фен
    Град
    trqvna
    абе оставето всеки сам да си решава на колко да го направи ся като са решили да се правят на курвички и са почнали от 11 годишни да правят секс тяхна си работа според мене възраста е 16 години но всеки сам си решава

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    nqma vuzrast za tova....
    nemoje da se kaje , 4e na 16 trqbva da go napravish...moje tova da e priemlivata vuzrast , no ne i zaduljitelnata

express girl
    Guest
    razbira se 4e nqma vazrast seki go prai ga e gotov ue! az sym go praila ot 12,5 godi6na i sa si imam i opit na 14 ve4e s 3 partnoira \/

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от express girl
    razbira se 4e nqma vazrast seki go prai ga e gotov ue! az sym go praila ot 12,5 godi6na i sa si imam i opit na 14 ve4e s 3 partnoira \/

Даааам.
    Ти си вече голяма зряла жена!
    Браво!
    Много, ама много сладък батко !

Редко
    Guest
    Чшш а бе остайте момиченцата да са ебат ний ко ша прайм инак ако се пазат до бракъ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си