.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Сериозна връзка !

Въпреки,че и флиртовете имат своето очарование, но тъй като аз обичам сигурността и топлотата....сериозното е за мен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами ако трябва да избирам съм за сериозните връзки,но не мога да кажа че имам нещо против флиртовете.Когато съм на купон или диско и нямам гадже едва ли ще търся сериозна връзка там,така че когато съм необвързана и в настроение с удоволствие флиртувам.Но предпочитам сериозните връзки.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Предпочитам сериозните връзки!
    Az sushto

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Супер фен

Re: Флирт или сериозна връска?

Цитирай Първоначално написано от sexiiiii
    Кое според вас е по-добре?Някои предпочитат дългата и сериозна връска,а други флирта.
    Преди бях по-сериозните неща,но вече не е така.Защото разбрах,че всичко хубаво има край.И това да си с някой дълго време е много хубаво,но като свърши всичко ще има много болка и сълзи.Спомените ще връхлитат отново и отново.А ако има само флирт няма да страдаш много.Просто ще знаеш,че си си направил удоволствието и,че си свободен!
    Вие как мислите?Sorry,ако имам допуснати грешки
    Аз съм по-скоро от онези,които обичат по-дългите връзки.Не съм по тези за една нощ...Нз защо просто не ми е в кръвта...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Предпочитам сериозните взаимоотношения

Аз съм си казала мнението обаче имам един въпрос немислиш ли че думата се пише връзка а не връска

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    ЗА! сериозната връзка... винаги съм подкрепял това твърдение, 1е флирта е просто една повърхностна игра и мисля, че е така... понякога обаче имаш нужда от разтоврване... рядко прибягвам до флирт за 1 вечер(мисля че даже до сега не се е случвало), но е красиво когато флирта се превърне в нещо много дълбоко и смислено
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

ami sorry mnogo za pravopisnite gre6ki,no az gi dopuskam 4esto
    Ne sam mnogo dobre s pravopisa
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Az sum tvurdo za serioznata vruzka,no ako ne si nameril podxodia6t 4ovek za tova niama ni6to po-sladko ot edin flirt!

Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    az sum za serioznata vruzka ... tva 1 ve4er i ae ne e za men
    Абсолютно съгласен и абсолютно подкрепям Сериозната връзка..
    Първо, че не бих излезнал с момиче, което не харесвам или не обичам, второ, че не бих спал или правил каквото и да е в тази свера с нея ако нямам чувства.... Следователно, ако го направя и е само за една нощ, после няма да мога да спра чувствата си и ще стане много лошо...

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Първо се научи да пишеш думата "връЗка" и после питай... А по темата : Флирт защото нищо хубаво не е вечно за мен и ...
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    флирта мноо ясно! \/ както казваш всичко има начало и край!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Флирт, другото не ми допада вече.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ами да кажя и аз мн исках сериозна връзка...но винаги зарязвам момчето на първата седмица или се привързвам много и до емсец той ме зарязва заради пълни глупости и много страдам след тва...Предпочитам сериозна връзка колкто и да боли...По добре от колкто сяка вечер с различен
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Всичко е относително

Guest
    Сериозна връзка съм нямала. Просто не мисля, че сега точно ще срещна подходящия човек. Аз съм по флиртовете...

Аз съм на принципа - "търси идеалното момче за момента, а не за цял живот и, ако той е достатъчно специален, превърни тръпката в сериозна връзка". Т.е ЗА флирта!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сериозна връзка съм нямала. Просто не мисля, че сега точно ще срещна подходящия човек. Аз съм по флиртовете...
    И аз съм нямал сериозна връзка , даже и флирта ми се губи

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    предпочитам сериозна връзка .. ама сеа си карам на флиртове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си