- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт или сериозна връска?
Сериозна връзка !
Въпреки,че и флиртовете имат своето очарование, но тъй като аз обичам сигурността и топлотата....сериозното е за мен.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами ако трябва да избирам съм за сериозните връзки,но не мога да кажа че имам нещо против флиртовете.Когато съм на купон или диско и нямам гадже едва ли ще търся сериозна връзка там,така че когато съм необвързана и в настроение с удоволствие флиртувам.Но предпочитам сериозните връзки.
Az sushtoПървоначално написано от koalka
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Аз съм по-скоро от онези,които обичат по-дългите връзки.Не съм по тези за една нощ...Нз защо просто не ми е в кръвта...Първоначално написано от sexiiiii
Първоначално написано от sexy_small_lady
Аз съм си казала мнениетообаче имам един въпрос
немислиш ли че думата се пише връзка а не връска
![]()
ЗА! сериозната връзка... винаги съм подкрепял това твърдение, 1е флирта е просто една повърхностна игра и мисля, че е така... понякога обаче имаш нужда от разтоврване... рядко прибягвам до флирт за 1 вечер(мисля че даже до сега не се е случвало), но е красиво когато флирта се превърне в нещо много дълбоко и смислено
It's In The Air, We Raise Our Fists In
ami sorry mnogo za pravopisnite gre6ki,no az gi dopuskam 4esto![]()
Ne sam mnogo dobre s pravopisa![]()
{{{PAPI}}}
Усмихни се,утре ще баде по зле!
Абсолютно съгласен и абсолютно подкрепям Сериозната връзка..Първоначално написано от TreeHill
Първо, че не бих излезнал с момиче, което не харесвам или не обичам, второ, че не бих спал или правил каквото и да е в тази свера с нея ако нямам чувства.... Следователно, ако го направя и е само за една нощ, после няма да мога да спра чувствата си и ще стане много лошо...![]()
![]()
Първо се научи да пишеш думата "връЗка" и после питай... А по темата : Флирт защото нищо хубаво не е вечно за мен и ...![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
флирта мноо ясно! \/ както казваш всичко има начало и край!
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Флирт, другото не ми допада вече.
Ами да кажя и аз мн исках сериозна връзка...но винаги зарязвам момчето на първата седмица или се привързвам много и до емсец той ме зарязва заради пълни глупости и много страдам след тва...Предпочитам сериозна връзка колкто и да боли...По добре от колкто сяка вечер с различен![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Всичко е относително
Сериозна връзка съм нямала. Просто не мисля, че сега точно ще срещна подходящия човек. Аз съм по флиртовете...![]()
Аз съм на принципа - "търси идеалното момче за момента, а не за цял живот и, ако той е достатъчно специален, превърни тръпката в сериозна връзка". Т.е ЗА флирта!!!
предпочитам сериозна връзка .. ама сеа си карам на флиртове![]()