.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    розата
    Guest

да се обръсна ли преди първия път?

да се обръсна ли преди първия път или девствена и обръсната ще ме сметне за курва?

Голям фен
    Град
    по морето

Re: да се обръсна ли преди първия път?

mi che kosmqsala li shte otidesh ?!

gospodi ne ostai si 20 cm kosam i si naprai rasta
    Code 37

You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year

ioio
    Guest
    ako sa ti dostaty4no dylgi4ki mojesh da gi sre6e6, da gi zapletesh na malki plit4ici i da gi fiksirash s lak... i ve4e ako nqkoe dr kosym4e se navie pliui si na prystite i go zaliji na edna strana... taka nqma da te pomisli za kurva spokoino! idi s modna pri4eska za pove4e samo4uvstvie

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ioio
    ako sa ti dostaty4no dylgi4ki mojesh da gi sre6e6, da gi zapletesh na malki plit4ici i da gi fiksirash s lak... i ve4e ako nqkoe dr kosym4e se navie pliui si na prystite i go zaliji na edna strana... taka nqma da te pomisli za k***a spokoino! idi s modna pri4eska za pove4e samo4uvstvie
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Wupros na lichen izbor .. principno e ne licepriqtno da si "kosmqsala" tam dolu a i e po higienichno ;]

Цитирай Първоначално написано от розата
    да се обръсна ли преди първия път или девствена и обръсната ще ме сметне за курва?

tfa ne go znaeh (4e ako si devstvena i obrasnata te smqtat za kurva) ooo gospodi

Повече от фен
    nz s kuf akul pitash.. takava glupost mn qsno che shte se obrusnesh ebati gnusnoto e..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    nz s kuf akul pitash.. takava glupost mn qsno che shte se obrusnesh ebati gnusnoto e..
    не всички момичета се бръзнат има такива дето майките им не им позволяват като са малки да го праят

nnnnnnn
    Guest
    Jelatelno e da si obrasnesh , no vnimavai s kogo go pravish ,zashtoto sega jivota mi e cheren, ot moqta greshka da spq s toz kat sam si msilila che e za mene VNIMAVAI

Голям фен
    Аве вие вече план-график кога ще ви е първият път ли си имате ? ...... тва е маса тъпо и оттекчително ! ..... туй секс ли е или изпит по математика ..... загубена ралта

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Град
    Varna
    ами хич не е зле да теглиш една контра щото рискуваш първия път да ти се размине
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нидей
    косматия тест е не знам точно колко % показателен дали държи на теб или е само за ебането

savetvam te ne samo za parviq pat ami za vsi4ki ostanali da se brasne6

6alqlq
    Guest
    estestveno 4e momi4etata trqbva da sa brysnati. Izglejda gadno ina4e. kakto si brysnete krakata, tyi 6te si obrysnete i drugite 4asti na tqloto.
    Drug e vyprosa pri myjete. I az se 4udq ... trqbva li naprimer ako ne si brasna krakata, da si izbrasna *** 4e da e super gladko? I sy6to kak se vika: Ami gyza?

P.P: Pitam ne za drugo, ami za6toto dosta moi priqteli me pitat i az li4no ne znam kvo da im kaja. Az li4no si brysna ***, samo 4e ponqkoga me e strah da ne se poreja otdolu .. Ta kakvo 6te kajete vie?

За да е всичко истинско не се бръсни. Ако се бръснеш става изкуствено. Също така не се къпи, нека тялото ти само се оправя. Както знаем естественото винаги е най-красиво, а къпането и бръсненето не са естествени.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

6alqlq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
    За да е всичко истинско не се бръсни. Ако се бръснеш става изкуствено. Също така не се къпи, нека тялото ти само се оправя. Както знаем естественото винаги е най-красиво, а къпането и бръсненето не са естествени.
    hAhAhAhAhaH.
    Dobre. Tova 6te go priema kato otgovor: Da, dobre e da se brysne6 za da e po-higieni4no.
    Znam 4e e po-higieni4no, ama imam 4uvstvoto 4e 6te se poreja, a ne tyrpq na bolka :S

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от 6alqlq
    hAhAhAhAhaH.
    Dobre. Tova 6te go priema kato otgovor: Da, dobre e da se brysne6 za da e po-higieni4no.
    Znam 4e e po-higieni4no, ama imam 4uvstvoto 4e 6te se poreja, a ne tyrpq na bolka :S
    споко бе мила....теглиш една контра и тва....няма натискаш...че тогава верну ше се порежеш(щом ти е за първи път)....споко не е кой знае какво...ама верно ако не си обръсната може да ти се размине първия път...момчетата вече са...
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Цитирай Първоначално написано от 6alqlq
    hAhAhAhAhaH.
    споко бе мила....теглиш една контра и тва....няма натискаш...че тогава верну ше се порежеш(щом ти е за първи път)....споко не е кой знае какво...ама верно ако не си обръсната може да ти се размине първия път...момчетата вече са...
    Opa, mila, ti mai ne razbra koi pi6e Az sym mom4e. Ne govorq za *** si, a za drugata 4ast. malko po-nadolu.

Avyh, kak se izlagam

6alqlq
    Guest
    Gorniq post e ot men, ama ne napisah nick
    Ta az ne sym avtora na temata, no re6ih da pitam i az tuka :P

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ааааааааа ма така кажи ве.........хахахах.......сори......м оя грешка,ама ми се спи вече и не доглеждам кво пиша!!!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Guest

Цитирай Първоначално написано от розата
    Обръсни се

Цитирай Първоначално написано от Nitrous
    ами хич не е зле да теглиш една контра щото рискуваш първия път да ти се размине
    i az tva vikam po-dobre se izbrusni 6toto mom4eto 6e se otvrati ako si s rasta otdolu

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Цитирай Първоначално написано от ioio
    ako sa ti dostaty4no dylgi4ki mojesh da gi sre6e6, da gi zapletesh na malki plit4ici i da gi fiksirash s lak... i ve4e ako nqkoe dr kosym4e se navie pliui si na prystite i go zaliji na edna strana... taka nqma da te pomisli za k***a spokoino! idi s modna pri4eska za pove4e samo4uvstvie
    baxaxaxaxaxaxaxxaxa

Момиче съм ! ! !

sdsd
    Guest
    Napravi si kolo maska

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си