- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анкета към момичетата и момчета
не съжалявам - ако не беше той, щеше да е някой друг![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ето ти един спешен съветПървоначално написано от MIM4ETO SEXA
смени си ника на MIM4ETO CIPATA
ахах и аз си помислих че това секса не е много на мястоПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Има много теми. Най-скорошната е http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=73750Първоначално написано от MIM4ETO SEXA
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не съжалявам по никакъв начин. Вярно,след по малко от месец се разделихме. В началото бях със смесени чувства,но после осъзнах че не беше грешка,а едно хубаво изживяване.Ако можех да върна времето, пак бих го направила с него![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Не,не съжалявам![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не,не съжалявам,защото беше с човека,когото истински обичам
и все още сме заедно.Живот и здраве и занапред да е така.
хаха братле ко да ти кажа и аз бех на тоя принцип исках да не съм девствен, ебеше ми се мн здраво и ко почнах ебах тая ебах оная, курви колко щеш на тоя свят но ... като се замислиш нямаше ли да ти е по добре да го направиш с точното момиче, което държиш на нея, съответно тя на теб? м/у др. това за приятела къде го каза е мн тъпо! аз съм правил г/д такава грешка и повярвай и за това ще съжеляваш!!!Първоначално написано от Маджик-Мамалига
Той я обичаше тя него не, той я сънуваше тя него не, тои я ревнуваше тя него не, тои я забрави тя него не!!!
НЕ.
az puk sajalqvam za purviq si put.prosto osaznah kolko podul i glupav e bil 4oveka do men,vapreki,4e misleh vremeto,koeto hodim za dostatu4no![]()
Типично.Първоначално написано от kornslipknot
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не съжалявам, беше добре обмислено и даже след един период се надявах колкото може по-бързо да дойде този момент, ама бая си почаках![]()
Не-беше си супер с,когото искам. Единственото,да което ми е малко гадно е,че чакахме година и половина,а можехме по-раничко.
shallqlqlql osven ako ne sa te iznasilili pyrviq pyt kak da syjalish za pyrviq si tek?![]()
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
не мн ясно
Не !Каквото станало ,станало и без т`ва не мога да върна времето назад...![]()
ми аз като не съм имал 1-ви път как да съжалявам? дреме ми \/