.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    малкото зайче
    Guest

Още за АНАЛЕН секс

С моя приятел започнахме тази практика. Обаче той свършва така в мен от зад. Има ли някакви странични ефескти от това?
    10х

NQMA NIKAKVI POSLEDSTVIQ,NAY-MNOGO DA POLU4I6 RAZTROYSTVO,NO NE E SIGURNO,NQMA STRA6NO AZ SU6TO GO PRAVQ

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Може да започне да ти се зачервяват седалищните части и да испитваш нужда да си пъхаш нещичко, там отзад, кактое в ТОЗИ случай

Град
    Sofia
    нищо ти няма
    даже е страхотно, защото така можете да свършвате заедно
    Много, ама много сладък батко !

Re: Още за АНАЛЕН секс

Цитирай Първоначално написано от малкото зайче
    С моя приятел започнахме тази практика. Обаче той свършва така в мен от зад. Има ли някакви странични ефескти от това?
    10х
    ти на колко години си?

рика
    Guest
    Няма нищо и при нас е така. Проблем е, когато спермата "поиска" да излезе навън

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от рика
    Няма нищо и при нас е така. Проблем е, когато спермата "поиска" да излезе навън
    е що да е проблем?
    даже е много забавно
    аз много се кефя на нещо такова и винаги гледам с интерес

Град
    София
    Аз обожавам да свършвам в задника на мацката ми! Струва ми се адски нежно и перверзно, но за жалост често пъти веднага след това тя трябва да отиде в тоалетната и това е гаден недостатък при аналният секс

Guest

Re: Още за АНАЛЕН секс

Цитирай Първоначално написано от малкото зайче
    10х
    Да, до 9 месеца ще ти се подуе корема и на 9-я точно ще ти спадне. Така че спокойно

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от xblade
    нищо ти няма
    даже е страхотно, защото така можете да свършвате заедно
    За целта ползвам презервативи при вагинален секс. Много рядко имам търпението и желанието за анални ласки.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

При анален секс, ако и двамата партньори са здрави, употребата на презерватив е излишна.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    При анален секс, ако и двамата партньори са здрави, употребата на презерватив е излишна.
    Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Sofia
    Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.[/quote]

Наистина ли мислиш че удоволствието от секс с презерватив и секс без е еднакво???

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от xblade
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.
    Наистина ли мислиш че удоволствието от секс с презерватив и секс без е еднакво???
    Не съм казал такова нещо. (само да не чуят малките) Без презерватив е много по-хубаво. Но когато трябва да избирам между "презерватив, свършвам с нея" и "без презерватив, прекъснат акт", предпочитам първото. Поне на първи рунд. След това - малко сапунка, малко ласки и на голо още час-два. Лично за мен и партньорката ми това е най-доброто решение. Хем най-силният ни оргазъм е заедно, хем после изпитваме удоволствието от пълния контакт.

Град
    Sofia
    добре!
    това е решение.
    и то доста добро
    аз просто не се кефя на презервативите...имам алергия към латекса.

6te po4ine6 ot boleznena smart

Град
    Sofia
    може, но ще знам защо.

Guest
    Може да получиш язва и лайната да ти се изсипват в празнината в корема, после ще трябва да те оперират да ги почистят...

Guest
    Аналния е доволство и за двата партнера. Не говорите глупасты

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си