- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още за АНАЛЕН секс
С моя приятел започнахме тази практика. Обаче той свършва така в мен от зад. Има ли някакви странични ефескти от това?
10х
NQMA NIKAKVI POSLEDSTVIQ,NAY-MNOGO DA POLU4I6 RAZTROYSTVO,NO NE E SIGURNO,NQMA STRA6NO AZ SU6TO GO PRAVQ![]()
Може да започне да ти се зачервяват седалищните части и да испитваш нужда да си пъхаш нещичко, там отзад, кактое в ТОЗИ случай![]()
нищо ти няма
даже е страхотно, защото така можете да свършвате заедно
Много, ама много сладък батко !
ти на колко години си?Първоначално написано от малкото зайче
![]()
Няма нищо и при нас е така. Проблем е, когато спермата "поиска" да излезе навън
е що да е проблем?Първоначално написано от рика
даже е много забавно
аз много се кефя на нещо такова и винаги гледам с интерес![]()
Аз обожавам да свършвам в задника на мацката ми! Струва ми се адски нежно и перверзно, но за жалост често пъти веднага след това тя трябва да отиде в тоалетната и това е гаден недостатък при аналният секс
Да, до 9 месеца ще ти се подуе корема и на 9-я точно ще ти спадне. Така че спокойноПървоначално написано от малкото зайче
За целта ползвам презервативи при вагинален секс. Много рядко имам търпението и желанието за анални ласки.Първоначално написано от xblade
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.Първоначално написано от готина мацка
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Kазах -вагинален-. Идеята беше, че не само при анален могат партньорите да свършват заедно.[/quote]
Наистина ли мислиш че удоволствието от секс с презерватив и секс без е еднакво???![]()
Не съм казал такова нещо. (само да не чуят малките) Без презерватив е много по-хубаво. Но когато трябва да избирам между "презерватив, свършвам с нея" и "без презерватив, прекъснат акт", предпочитам първото. Поне на първи рунд. След това - малко сапунка, малко ласки и на голо още час-два. Лично за мен и партньорката ми това е най-доброто решение. Хем най-силният ни оргазъм е заедно, хем после изпитваме удоволствието от пълния контакт.Първоначално написано от xblade
добре!
това е решение.
и то доста добро
аз просто не се кефя на презервативите...имам алергия към латекса.![]()
6te po4ine6 ot boleznena smart![]()
![]()
може, но ще знам защо.![]()
Може да получиш язва и лайната да ти се изсипват в празнината в корема, после ще трябва да те оперират да ги почистят...
Аналния е доволство и за двата партнера. Не говорите глупасты