- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!
Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век.
Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си.
Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото.
Причините за това са комплексни. Ето някои примери:
1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината.
2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата.
3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.
Разцепваш с тази темичка! Част от информацията ти е вярна, но въпреки това космите на точно определени места са нещо адски противно.
"Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.". Айде да сме рунтави, за да запазим вида си... ееее, не..![]()
"чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно." - ооо, да! Със сигурност! Направо ще сме неустоими.А можеш ли да ми обясниш какви феромони отделят космите и как точно го правят, че не ми е ясно!?! Що за глупости? Това да не са ти жлези, бе?
2т. системно, бан по профил и ип.
Задържат отделяните от самите жлези феромони на привличането.Първоначално написано от Cuddly
ЛионКинг, темата сигурно е е*авка, обаче съм адски съгласен с казаното =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
А така!
Бръснете се, та да ви настиват тъпите шунди, че и с голите кръстчета!
После бяло течение, кафяво течение, лайна, мас и перхидрол!!!![]()
Животът е БРЯГ!
...грубичкоПървоначално написано от BorderManager
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
D0bre,4e povecheto momicheta ne sa na tvoeto mnenie...
ем аз лично като видя някоя космата путка и..... просто желанието ми моментално изчезва..... първо че един език не можеш да теглиш както трябва и второ на никои не мисля че ще му е приятно да тъпче няква космата потна шунда
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Да, а пък сигурно всички хора на планетата преди 20 години като са ходили космати са били ненормалниПървоначално написано от Nitrous
Да живеят косматите путки
![]()
Клуб на привържениците на космати путки Хайде да си основем такъв и да видят тия просто шунди, че мъжете ги предпочитаме натурални! :P
Hair 2: The Revenge of the hairy people![]()
тия косми за някои, както и липсата им за други направо са се превърнали в няква идея фиксхора спокойно ве
Ех, че сте противни...![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
mom4eta lijete kosmati 6undri.da vi kaja mnogo e gotino.naslada,napravo............![]()
badete takiva kakvito ste.
Това не е въпрос на мода, а въпрос на личен избор. Това е същото все едно като ми кажат малките гърди вече са на мода, или ти харесва или не. Според мен лично полови органи с косми е ужасно гадно, пък да не говорим за косми под мишниците.
Да си махаш космите по половите органи е въпрос на ли4ен избор. ОК, може би това, което авторът е написал е вярно, но също така е и адски вярно, 4е особено през лятото ако имаш косми отдолу се потиш като луд и то4но заради това трябва да се миеш много по-4есто, което си е кофти. Като цяло без косми е много по-лесно да поддържаш висока хигиена, а и на мен ли4но ми е много по-комфортно
![]()
Робинята на Quench
за жена да, ама за мъж е педалска история под мишниците да нямаПървоначално написано от malka_sladuranka
Съгласен,и на мен не ми допада идеята за "космата приятелка"Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
[-o< =D> значи кирливите путки се бръснете за да не се къпете. добре че си признаПървоначално написано от SINDEL
![]()
това си беше и ясно но е хубаво като има хора дето да си го признаят
вай много сте зле,преставете си как лижете една космата п*тка,как кат момичети дигне раката и няква гора от космаци се подава,как не си е правила коламаска на краката през живота си,а ако има мустак и косми около папа ще е върха.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,21 ВЕК Е,КОЙ ХОДИ ТАКА!!!???Вие ненормални ли сте,какъв е кафе да видиш едно такова момиче,а недай боже да правиш секс с нея.Баси аборигените дето има тука![]()
![]()
![]()
забрави и космите на езика, в носа, ушите, че кой знае, може и в мозъка да има![]()
е, не, няма такива чукове
косъм - айдееее уууу киртаци, маймуни, джунглиами, ако има малко, къпе се редовно и т.н ? тогава кво прайм ? систем ерор - тоя вариант не сте го мислили
![]()
гладко - еееее, оооо, аааа яка путка/чур, мммм бог/богиня, те тва е модел на човешко съвършенство...ама може и да е - я, ко туй, ауууу миренце за попарка
![]()
хигиената не се определя от наличието/липсата на косми![]()
ае секи да са оправя![]()
abe prostak hvurli se nekade.Първоначално написано от Анонимко
Po temata: mnogo po-krasivo e tam dolu da ima kosmi
ETO PRIMER
BAMBOOCHA
това е лично мнение аз и за мъж не обичам да има косми тамПървоначално написано от улы
МНОГО ПО-КРАСИВО Е!!!
Първоначално написано от ДжимиХумухумунукунукуапуа
аве шемет не си гледаш какъв си пущиняк,трагнал си да ми говориш![]()