.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 173

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми като ни няма космите с кво ша ва гъделичкаме ве?
    къде остава еротиката?

Супер фен
    Hah da we...nie momi4etata ako ne se obezmosmqvame e super gnosno...za mom4e np

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе тва както казаха някои си е въпрос на личен избор-ако искаме ще го правим,ако искаме не.Вие кво си мислите,че го правим само заради вас ли?Еми сори,ама сте в грешка,прайм го до голяма степен защото така ни харесва на НАС.Аз като съм тръгнала да се обезкосмявам определено не съм си мислела дали на момчетата ше им хареса,а дали на мен ми харесва.Който иска да се обезкосмява,който предпочита да си ходи обрасъл и някой да не го прави.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Абе тва както казаха някои си е въпрос на личен избор-ако искаме ще го правим,ако искаме не.Вие кво си мислите,че го правим само заради вас ли?Еми сори,ама сте в грешка,прайм го до голяма степен защото така ни харесва на НАС.Аз като съм тръгнала да се обезкосмявам определено не съм си мислела дали на момчетата ше им хареса,а дали на мен ми харесва.Който иска да се обезкосмява,който предпочита да си ходи обрасъл и някой да не го прави.
    така е така е...аз например се обезкосмявам от преди да почна да водя полов живот, тоест защото на мен така ми харесва, а не заради някой друг

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Обаче автора на темата принципно е прав в некой отношения. Действително космите имат защитна функция за полавите органи през студените зимни месеци. Ама при тази топла зима и очертаващото се глобално затопляне, а и приема ни в ЕС, са добри предпоставки за излишъка на окосмяване, особено сред женската част от насалението.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Обаче автора на темата принципно е прав в некой отношения. Действително космите имат защитна функция за полавите органи през студените зимни месеци. Ама при тази топла зима и очертаващото се глобално затопляне, а и приема ни в ЕС, са добри предпоставки за излишъка на окосмяване, особено сред женската част от насалението.
    Цяла статия си написал
    Еми подкрепям те. Верни са нещата, но са леко преувеличени. (нв твоите думи, а на авторката.../Ъ да поясня)Леко ли?...няма значение. Има много малък шанс да стане нещо подобно. И е въпрос на хигиена.А това да ти е удобно е всеки ден. И...Ъ...по-удобно е. А не се имам за тъпа курва, въпреки,че предпочитам това. И тъпата снимка с голия мъж ->ЗАЩО ТОЧНО НА МЕН????

Супер фен
    Град
    Мбабане
    поздрав за всички приятно слушане
    http://store2.data.bg/kiromastikata/...0H%20power.mp3

Rado89
    Guest

re

А бе тоя дет поства е яко тъпо копеле.Кой знае приятелката му кав е уранготан отдолу(а може би и той),4е избива комплекси с тая тема.
    Момичета браснете сееееееееееееееееее

Повече от фен
    Temata e razbivaciq ot svqkade.S kosmi li e....Aaa gnus, Momi4etata i bez tova se zamyrqvat otdolu po-byrzo, za6toto vsi4koto e ot vytre,...I bez tova se vmirisva super lesno, stoi 2-3 4asa bez da se provetrqva6 i vednaga e spareno, pyk ne iskam da si predstavqm ako ima i kosmi...Uuujas! Gnus i bezobrazie
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    ХАхХАхХАххахХахх!!! OMG!!!

ДжониУокър
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    ХАхХАхХАххахХахх!!! OMG!!!
    OMG е твоят аватар! Не го ли осъзна това или непрекъснато трябва да ти се повтаря, малоумно дете???

Голям фен
    Град
    trqvna
    ти ако не си някой космясал типец

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    поздрав за всички приятно слушане
    http://store2.data.bg/kiromastikata/...0H%20power.mp3
    чакам отзиви песента е някак тематична

Re: Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!

Цитирай Първоначално написано от ЛионКинг
    Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Напротив, точно те не се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век. Не знам, тогава бях прекалено малка. Може и да е вярно.
    Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си. И къде е побликувана тази статистика?
    Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Ръцете ли? Не искаш ли и гърба да си обезкосмявам? А на подмишниците да си имаме косми, така ли? Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото. Аз съм ненормална, но познавам много нормални хора, които го правят.
    Причините за това са комплексни. Ето някои примери:
    1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината. Затова се носи яке, което стига до под кръста. Моето, например, стига до колената ми.2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Правилно. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата. Грешно. Те се отделят и без космите, а потта се засилва през горещо време, получава се запарване и могат да се развият гъбични инфекции напр.3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. ( )Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Отделят се при полова възбуда, не зависят от космите. И не сме животни, за да казваш "мъжкия" и "женската". Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.(пак мога да кажа само )
    Да поясня за неразбралите - червеният текст са мои думи. Seizure of Power, песничката е тъпа, ама точно затова се връзва с темата.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Фен
    Град
    Iowa
    ей рошавия... "да си запазим вида като не се обезкосмяване" .. пу, ма то няма да ни се виждат половите органи от косморлйак

а кво праиш когато си търкаш кирта и се заплете у градинката ти? тая "кир" си изгнива у тебе направо, е това е нехигиенично рофл (пуке) (дулл)

да знаете че всички момичета които си бръснат подмишниците!!! а замомчетата!!!! идиоти ше си махат космите по лицето!!! Католиците да не би да са грозни вааа

Craig David-Walking Away

Guest
    e kvo ve kosmati po li vi kefqt ?! Men mi e gnusno takova ne6to nqkvi dylgi gadni kosmi aaa curuk !!!!!!!

Guest
    ах стига бе гадно си е космата шунда стига сте говорили глупости

Ole boje kakvi sa tiq gluposti kadeto gi drunkate az lichno ne namiram nishto gnusno v kosmite stiga da sa dobre podurjani e estesfnu hich nqma da mi e priqteno ako priqtelqt mi ima cqla kamara s kosmi no izcqloto brusnene ne e tolkova golqm plus ako se podurjash pak shte si si ok... Az lichno predi se brusneh izcqlo imam vpredvid genitalite no sega ne zashtotot kato bqh an genekolog i tq mi kaza che sym zapochanal da razvivam malka infekciq tochno tam i za tova sprqh no tova ne oznachava che sym nqkva obrasla pak si se podurjam samoche ne gi brusna izcqlo otdolu prosto si gi postrigvam moje da zvuchi snmeshno no kakvo pak tolkova... a pak za nagore si gi brusna tam ... i kakvo ot tova na priqtelqt mi ne mu prechi tochno zashtoto si se podurjam nikoga en sym mirishela ili pak neshto ot sorta ... sega vie pak kakto go opisvate vse edno nqkoi sedi i pocha da rovi oleee chakai da mrudna taq gora za da vidq kade e dupkata ... tctctc aide stiga gnusotii

Guest
    aide be kosmatite fenove ko stana ? pernahte li kin kong ili oshte ne ste ? hahahah da ea selqcite gadni kosmati

на мен самата ми ее гадно...

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Инфото което е събра до тук + допълнения:
    1. Като ти гледам ника сигурно още нямаш и един косъм, така че нямаш право на мнение
    2.http://www.zachatie.org/modules.php?...ticle&artid=90
    оттук се подразбира, че бялото течние помага при следене на състоянието на матката. Има инфекции при които течението е много обилно, мирише на гадно и щипе, не всяко момиче, което си е махнало космите има подобно на горе споменатото течение.
    3. С косми на интимните части можеш да хванеш срамни въшки
    4. Лизане на окосмени интимни 4асти не е приятно, не бих лапнала космат... после има да плюеш косми 1 час.
    5. Ако се опитваш да съблазниш мъж с космато п*те здраво се лъжеш
    6. '3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете.' За каква загадъчност ми говориш, като си тръгнала да си показваш интимните части на някого няма загатвания тука.
    7. 'Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.' Аз пък мразя човешката цивилизация, унищожават природата и тя прави всичко възможно да ни очисти, но това на страна... Исках и да попитам нешо - А какво да правят влечугите и насекомите като нямат косми
    8. Сега какво очакваш? Се разхождаме по осмати задници?
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

МНОГО ПО-КРАСИВО Е!!!
    А къдравите и чернокосите питаш ли от какви космарлаци трябва да се оттърват? Това е НИЩО, а има хора с наследен ген и не смятат да прилчат на баща си!!! А тия дето даже имат косми по корема? Защото имам такива понати, че даже и около зърната имат (а са момичета).
    9. Едно е причесна на интимните части. Предлагат се екстри от сорта наизрусени кичурчета, цял боядисан участък, срамни причести като гребен, плитчици и прочее...
    10. Момичетат с косми отдолу ми е много чудно как се почистват по време на меструация? Може би през 15 минути за да не ви засъхва по косъмчетата???

Личен пример: Аз си махам космите навсякъде, осавила съм си само коса и добре оформени вежди (все пак тези две неща подчертават лицето). А за момчетата ми е супер гнусно да им гледам косматите гърди и косми под мишниците! Много други могат тук да не са на моето мнение, но... Виж за хубава, оформена брадичка, която му ОТИВА на лицето, не бих отказала

Хипита...
    - Въпрос на вкус. - казала котката и се облизала под опашката.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Хахаха вие сте откачени харабия - да правиш секс с момиче,което не се бръсне (без лицето) ... (може и там,знае ли човек) ... е се едно да ти правят клизма в Мексикански затвор...No,thanks!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

П.П а относно това, че било мода, Lion King беше модерно точно ппрез средата на 90-те хах

shopa
    Guest
    e t0 sam0 ne shvanah za k0 brysnene govorite si4ki e ?? absoliutno si4ko00 li da si mahne ili da ostai tam nqkva lenta ne6ty ?? ...... prosty si zamyl4avam ! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си