.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 173
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Пф..кому са нужни тези гнусотий бе хора ,Тази тема трябва да се сложи в секцията - не четете след ядене........
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest

Re: Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!

Цитирай Първоначално написано от ЛионКинг
    Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век.
    Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си.
    Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото.
    Причините за това са комплексни. Ето някои примери:
    1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината.
    2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата.
    3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.

Да, тва беше доста побъркващо. Имам отговор на всичките ти точк-
    1. Вече несме в ледниковия период и има толкова много удобства които ни помагат да не умрем от студ, това са: Климатици, печки, нагреватели и др. Ако живееш още в този период е ясно защо е такова мнението ти. Днес хората рядко умират от студ
    2. Хората са изобретили методи с помоща на които човек може да се отърве от тези бактерии - измислили са сапуните, шампоаните, душ геловете и др. Днес личната хигиена на човека е до толкова улеснена, че даже незнам как не са ни поникнали хриле от толкова лична хигиена.
    3. Ае брато, ти как би открил и би се възбудил при една тропическа гора от косми половия орган на жената? Да не тръгваш с компас и карта? Половият орган на жените и конкретно момичетата са по-възбуждащи когато са обръснати.

ПРОБЛЕМ???

Guest
    drugo si e otdolu da e kato terlik....

Guest
    бахти зле-ориентираната нация....ей момичета да не мислите че мъжете иаме време да си бръснем вежди,нос иръце и нз си кфи глупости... а? еми не нямаме защото за разлика от вас вършим нещо в тоя живот:РАБОТИМ! искарваме пари вий да хойте по козметици и да си бръснете гъзовете отвътре....аз лично 1 в месеца си тегля 1 ножица долу и под мишниците колкото да не ми пречат и това е...вие искате да ни направите путки...Е НЯМА ДА СТАНЕ! само момченца на по 20 годинки имат време да се занимаат с подобни глупости ама ше ги видя като станат на 30 и няят време за такива раоти....тогава ши избият 4 пъти по дълги косми и те ше останат с пръст в гъза...баси повърхностния народ...няла да легне с него шот бил космат...еми мислите като деца!!!още не ви е време да правите секс драги ми Момиченца...секс се рпави с човек който обичаш а не с чоек който се бръсне...ДЕЦА СТЕ!!!

Unknown-19
    Guest

Единствено най-изпаднатилите и изостанали момичета се обезкосмяват. Една жена да е без косми беше крайно модерно през средата на 90-те години на миналия век.
    Все повече млади девойки в развитите капиталистически страни, не прибягват до услугите на козметик или други начини за премахването на космите си.
    Сред елитарните среди и богатите обществени кръгове е прието мъжете да бръснат брадите си, а жените да си обезкосмяват краката и ръцете. Никой нормален човек не прибягва до премахването на косми от интимната област на тялото.
    1. Окосмяването в тази област на човешкото тяло е предназначено за предпазване от измръзване на половите органи през студените месеци от годината.
    2. Косъмчетата предпазват от достига на бактерии по половите органи и проникването на заразени частици в човешкото тяло. Подпомагат отделянето на потни жлези и секрети при прочистване на кожата.
    3. Красотата на формите се подчертава особено и чара на загадачността привличат половете. Отделят се нужните феромони при привличане от страна на мъжкия към женската и обратно. Без косми, хората унижтожават вторичните полови белези толкова важни за осъществяването на полово сношение и разпространиение на видовете.

Ти от къде идваш ?? От 19-ти век?

offf kakvi ne6ta pro4etoh,napravo mi stana lo6o
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    In The Heart of Darkness
    Аз пък ще кажа на автора че не знае в кой век живее и че само и единствено той излезе тъп и прост от цялата история. Капиш??!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    А така!
    Бръснете се, та да ви настиват тъпите шунди, че и с голите кръстчета!
    После бяло течение, кафяво течение, лайна, мас и перхидрол!!!
    ...грубичко
    грубичко ама правилно... аз наскоро спрях да се обезкосмявам там долу и сега само по краката и под мишниците! :P И без това долу нямам много косми пък и не ми пречат! Ама на който не му харесва да има косми що да не ги маха! ТВа си е негова работа!
    Иначе автора на темата ... 20 % е прав и 80 % говори прекалено големи измишльотини! Направо паднах от стола от смях!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Мега фен
    Мда...аз съм за космите там от здравословна гледна точка. И аз бих си ги оставила, но просто ще ми е некомфортно...Мда, така е по-приятно и за жената, и за мъжа, по-секси е, но попитайте всеки гинеколог и ще ви каже.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Лиончо, сигурен съм, че си възпитаван от баба си и тя ти ги е насолила тия за обезкосмяването. Немой така бе Лиончо, ше вземе да ти се смеят некъде

a ti na kolko godini si?
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен
    Хахахаха поредната "космата тема". Сериозно хора, дайте да направим раздел "Косми". Все са ви тия косми в устата Сега по темата...е гадно е спор няма. Мн е гадно така да приемем, че след като видиш тази джунгла, вземеш си фенер и вода за из път и се потопиш в тъмните дебри на органа,ако случайно някак си ти дойде музата да пробваш френска и после се изправяш и казваш "Ох, чакай, че май лапнах косъм...О,не моя грешка. Лапнах ТОПКА КОСМИ"...Отвратително. Пък не дай боже да срещнеш някое животинче из гората по време на разходката, такова местно или да намериш малко сиренце (блях брутална съм) и да се ядосаш защо не си си взел един комат бял хляб и 50 грама ракия да си замезиш....Отвратително...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Кралице... тва със сиренето =D>

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Кралице... тва със сиренето =D>
    Малко брутално от моя страна но благодаря за аплодисменитете
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

оуу баси мнението,мое съм тъпа ама съм секси
    и кво тряа имаш отдолу да си оплетеш пуловер...тей тей тей аз не знам кой живее в някой друг век бахти ужаса бляк пък и оная снимка на оная косматата пфф
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Повече от фен
    Град
    Sofia

зле зле зле зле зле
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

b rat kvot i da mi kazvash prepo4itam bez kosmi !!!
    Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
    "Аз сам различен фотогеничен
    за хейтарите зривът е пластичен,
    жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    ЛионКинг ами след като смяташ , че само простите момичета се обезкосмяват, върви да лижеш някоя космата п*тка...с извинение за израза
    абсолутно съгласна сам...извинявай много ама на 99% от хората им харесва пове4е като и 2та пола са обезкосмени..и е по 4истоплътно...космите задържат всекви боклуци...така 4е аз ли4но като порасна ще си ги махам...тва е бати и гнусното с косми

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    А така!
    Бръснете се, та да ви настиват тъпите шунди, че и с голите кръстчета!
    После бяло течение, кафяво течение, лайна, мас и перхидрол!!!
    хаха не знам моми4е ли си мом4е ли си
    ако си моми4е ходи си с космата путка да видим колко мъже ще отвратиш
    ако си мом4е ходи както каза един пи4 да лижеш неккоя космата путка

Цитирай Първоначално написано от улы
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    пък да не говорим за косми под мишниците.
    за жена да, ама за мъж е педалска история под мишниците да няма
    да бе аз пък толкова се отвръщавам от мъже с косми под мишниците а пък за жени да не говорим

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вай много сте зле,преставете си как лижете една космата п*тка,как кат момичети дигне раката и няква гора от космаци се подава,как не си е правила коламаска на краката през живота си,а ако има мустак и косми около папа ще е върха.ОСЪЗНАЙТЕ СЕ,21 ВЕК Е,КОЙ ХОДИ ТАКА!!!???Вие ненормални ли сте,какъв е кафе да видиш едно такова момиче,а недай боже да правиш секс с нея.Баси аборигените дето има тука
    браво пи4

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

МНОГО ПО-КРАСИВО Е!!!
    ти си психи4ески болен

izvinqvai ama dai da hodim odrasli ot sqkade vaob6te ne odobrqvam tova ne6to to ako be6e tai egasi i gorilite deto 6tqhme da badem

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Оффф пак ли тая гнусна тема цъфффна на първа страница бе. Аман от косми и сиренаа иии такива гадости...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си