- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само най-тъпите и прости момичета се обезкосмяват!
Пф..кому са нужни тези гнусотий бе хора![]()
,Тази тема трябва да се сложи в секцията - не четете след ядене........
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от ЛионКинг
Да, тва беше доста побъркващо. Имам отговор на всичките ти точк-
1. Вече несме в ледниковия период и има толкова много удобства които ни помагат да не умрем от студ, това са: Климатици, печки, нагреватели и др. Ако живееш още в този период е ясно защо е такова мнението ти. Днес хората рядко умират от студ
2. Хората са изобретили методи с помоща на които човек може да се отърве от тези бактерии - измислили са сапуните, шампоаните, душ геловете и др. Днес личната хигиена на човека е до толкова улеснена, че даже незнам как не са ни поникнали хриле от толкова лична хигиена.
3. Ае брато, ти как би открил и би се възбудил при една тропическа гора от косми половия орган на жената? Да не тръгваш с компас и карта? Половият орган на жените и конкретно момичетата са по-възбуждащи когато са обръснати.
ПРОБЛЕМ???
drugo si e otdolu da e kato terlik....
бахти зле-ориентираната нация....ей момичета да не мислите че мъжете иаме време да си бръснем вежди,нос иръце и нз си кфи глупости... а? еми не нямаме защото за разлика от вас вършим нещо в тоя живот:РАБОТИМ! искарваме пари вий да хойте по козметици и да си бръснете гъзовете отвътре....аз лично 1 в месеца си тегля 1 ножица долу и под мишниците колкото да не ми пречат и това е...вие искате да ни направите путки...Е НЯМА ДА СТАНЕ!само момченца на по 20 годинки имат време да се занимаат с подобни глупости ама ше ги видя като станат на 30 и няят време за такива раоти....тогава ши избият 4 пъти по дълги косми и те ше останат с пръст в гъза...баси повърхностния народ...няла да легне с него шот бил космат...еми мислите като деца!!!още не ви е време да правите секс драги ми Момиченца...секс се рпави с човек който обичаш а не с чоек който се бръсне...ДЕЦА СТЕ!!!
Първоначално написано от ЛионКинг
Ти от къде идваш ?? От 19-ти век?![]()
offf kakvi ne6ta pro4etoh,napravo mi stana lo6o![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
грубичко ама правилно... аз наскоро спрях да се обезкосмявам там долу и сега само по краката и под мишниците! :P И без това долу нямам много косми пък и не ми пречат!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Ама на който не му харесва да има косми що да не ги маха! ТВа си е негова работа!
Иначе автора на темата ... 20 % е прав и 80 % говори прекалено големи измишльотини! Направо паднах от стола от смях!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Мда...аз съм за космите там от здравословна гледна точка. И аз бих си ги оставила, но просто ще ми е некомфортно...Мда, така е по-приятно и за жената, и за мъжа, по-секси е, но попитайте всеки гинеколог и ще ви каже.
a ti na kolko godini si?Първоначално написано от ЛионКинг
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Хахахаха поредната "космата тема". Сериозно хора, дайте да направим раздел "Косми". Все са ви тия косми в устатаСега по темата...е гадно е спор няма. Мн е гадно така да приемем, че след като видиш тази джунгла, вземеш си фенер и вода за из път и се потопиш в тъмните дебри на органа,ако случайно някак си ти дойде музата да пробваш френска и после се изправяш и казваш "Ох, чакай, че май лапнах косъм...О,не моя грешка. Лапнах ТОПКА КОСМИ"...Отвратително. Пък не дай боже да срещнеш някое животинче из гората по време на разходката, такова местно или да намериш малко сиренце (блях брутална съм) и да се ядосаш защо не си си взел един комат бял хляб и 50 грама ракия да си замезиш....Отвратително...
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Малко брутално от моя страна но благодаря за аплодисменитетеПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
оуу баси мнението,мое съм тъпа ама съм секси
и кво тряа имаш отдолу да си оплетеш пуловер...тей тей тей аз не знам кой живее в някой друг векбахти ужаса бляк пък и оная снимка на оная косматата пфф
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
зле зле зле зле злеПървоначално написано от ЛионКинг
It's not the age that matters - it's the life in your years...
b rat kvot i da mi kazvash prepo4itam bez kosmi !!!
Йо, йо, йо брат ми е кравар, а аз съм рапър!!!!
"Аз сам различен фотогеничен
за хейтарите зривът е пластичен,
жените ме харесват,но аз не съм красавец аз съм квартален мерзавец!
абсолутно съгласна сам...извинявай много ама на 99% от хората им харесва пове4е като и 2та пола са обезкосмени..и е по 4истоплътно...космите задържат всекви боклуци...така 4е аз ли4но като порасна ще си ги махам...тва е бати и гнусното с космиПървоначално написано от XXX_f
![]()
хаха не знам моми4е ли си мом4е ли сиПървоначално написано от BorderManager
ако си моми4е ходи си с космата путка да видим колко мъже ще отвратиш
ако си мом4е ходи както каза един пи4 да лижеш неккоя космата путка
Първоначално написано от улы
да бе аз пък толкова се отвръщавам от мъже с косми под мишниците а пък за жени да не говорим
браво пи4Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
ти си психи4ески болен
izvinqvai ama dai da hodim odrasli ot sqkadevaob6te ne odobrqvam tova ne6to
to ako be6e tai egasi i gorilite deto 6tqhme da badem
![]()
kvi sa teq snimki ve![]()
![]()
![]()
Оффф пак ли тая гнусна тема цъфффна на първа страница бе. Аман от косми и сиренаа иии такива гадости...![]()