- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс
От какво ви е било срам за първи път когато сте правили секс![]()
![]()
от нищо
нямала съм особени тревоги в това отношение, а и не го планирах предварително, че да имам време много много да му мисля![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
тва , дали няма да бъда дърво в леглото ама всичко се поличи мн добре
тея мисли ги имаше преди това, по време на първият път не мислех з атоваПървоначално написано от benitka^
![]()
me tooПървоначално написано от FikyScHetOo
Love you Kris !!!
от нищо не съм се притеснявала,стана спонтанно и нямах време да мисля глупости![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
От нищо.Всъщност малко съм срамежлива и винаги ми е било малко неудобно от голотата..
не мога да повярвамПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
хаха защо бе?Първоначално написано от Seizure of Power
изградил съм си друга представа за тебПървоначално написано от malka_sladuranka
но да не разводняваме темата
![]()
брейй стана ми интересно, но явно ще се чудя каква представа имаш,Първоначално написано от Seizure of Power
сега сподели и ти с юзърите за притесненията и страховете си в секса хаха![]()
Не се притеснявах от нищо-бяхме обсъдили подробно всичко.
Внимателно планиране на първия път? Ехх, предполагам, че нямаше да е зле и при мен да имаше нещо такова.Първоначално написано от krem4et0
А иначе ме беше леко срам, докато сложа презерватива. Тя те гледа втренчено, а ти се опитваш да го нанижеш (все още неопитен).. Притеснително бе![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Еми в началото не ми ставаше няколко пъти явно много се притеснявах дали ще се справя ама вече всичко е точно и от нищо![]()
От нищо!!!!! Не съм правила!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
дали няма да съм дърво ноооо по-време на секса немислих затома![]()
Още малко се притеснявам от това, че съм напълно гола. Но приятелят ми го намира за сладко и очарователно.
Иначе определено не бях сигурна, че ще знам точно какво да правя, но се оказа, че нещата идват от самосебе си. "Притеснение" определено не е понятието, с което свързвам първия си път - по-скоро "вълнение".![]()
Ne me beshe sram ot nishto,edinstveno me pritesnqvashe bolkata,no v kraina smetka vsichko mina mnogo dobre.
След няколко безуспешни опита(2),третият трябваше да е перфектен и така беше. И до ден днешен споменът е страхотен-сготвена от него вечеря,аз нося вино,гледане на филми голи под одеалото,дъъъъъъълга любовна игра и не толкова дълъг секс и щастието най-сетне да съм еднПървоначално написано от shizzle
о цяло с любимия човек. Беше си перфектно-както всяко момиче си мечтае!
Emi az purvia put biah malko piinala i izob6to niamah ni pritesnenia ni zadrujki![]()
Той готви?! Нищо чудно, че не искаш да го пускашПървоначално написано от krem4et0
Моите умения в кухнята се изчерпват с това страшно готино да мия чинии. Въобще аз съм по поддръжката - прахосмукачка, миене тоалетни, неблагодарен труд. А момичето ми готви. ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Толкова познато!Първоначално написано от shizzle