- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Носите ли прашки и бодита и не ви ли е неудобно??
1.prashki nosq samo lqtoto.. zimata purvo 4e e studeno i vtoro kogato bratov4edka mi me zaribi po tva.. kaza 4e zimata ne se noselo tai i ne razbrah zashto![]()
2.nosq no samo kogato sum nerazpolojena.. ina4e absurt da si sloja![]()
pra6ki nosq ponqkoga,predpo4itam boxerkite..a za boditata-imam nqkolko ama ne sym gi slojila nito 1 pyt poneje se zabravqm![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
да и аз нося прашки целогодишно те са удобни ако са скъпи и качествени пък и е смешно да ходиш с ,,гащи" или както по прилично му жикате бикини освен ако не си неразположен де а боди не нося защото е бабешко и изскача от всякаде а и на мен все ми е топло и завирам с боди
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
1. Нося само прашки, Освен като съм в цикъл-боксерки
2. Не не ме убива свикнала съм![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
точно! и аз нося прашки само лятото и те също не ми убиват а пък с бодито никога не съм имала проблемиПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
И прашки и бодита нося и не ми обиват
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
И аз и азПървоначално написано от FikyScHetOo
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Първоначално написано от FikyScHetOo
Only God can Judge me... Be the Best!
Аз нося само прашки а честно казано бодитата не мога да ги понасям сякаш върху кожата ми има друга кожа!!!
You lift me from up above
Your unconditional love
Takes me to paradise
nosila sam i dvete i vse o6te si nosqne ybivat
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
1.нося само прашки и зиме,и лете..с изключение на няколко дни месечно
![]()
2. не ми убиват никъде,даже са ми много удобни :P
p.s. бодита нося само зимата с дълъг ръкав иначе НЕте също не ми убиват
![]()