- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- По колко часа на ден
средно учите след училище?
Не уча всеки ден. Ако ми дойде музата мога да уча и по 4-5 часа, но не уча за училище, а за кандидат-студентски изпити. Като се замисля, тая година още не съм учила за даскало![]()
1-2 часа издържам, ако изобщо седна да уча![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
моито е почти същото самоче 1 i 30 - 18.00 съм на кафенцеПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
аз като съм в час,слушам и си водя записки.
уча единствено и само за класни работи и контролни.
Колкото е нужно. Обикновенно 2 часа ми стигат.
Около три часа и половина на ден понякога и четири.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
emi zavisi.. ako e petuk mn`rqdko sqdam da u4aponqkoga po 15 min drug put 5 4asa ne mi stigat
![]()
уаааа баТЕнцеее ударихте ме в земята![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2-3-239857846 часа!!??!?!?!?!?? Ако седна да уча (което става 1 на 6-7-8-89 години), уча по 10 минути, става ми тъпо и се изнасям
![]()
ами различно аз обикновенно уча само за контролни...или когато няма кй друг да испитат освн мен...иначе е рядко явление
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Уча когато откача и ми се доучиа насичко отгоре то цялото ми учене е на компа чета си пощата и материалите дето даскалите ни ги пращат
искарвам си горе долу добри оценки ( 4,5 или 6 по хуманитарните) а не отварям учебник от 6-ти клас
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
2-3 chasa![]()
Освен по българси и математика не уча.То няма как тая година тр да уча по тея двата предмета.И въпреки това,като вземем,че всеки ден решавам задачи или прая тестове,преразкази или нещо такова,ми се събират 4-5 часа![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
2...gore dolu....zawisi de