Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Теодора
Значи искам да ви кажа, че ви хлопа нещо. Не съм го прочела, не смятам и да го чета само видях на първия ред Рим и се отказах... Милички за къде сте тръгнали!? Опознайте първо родината си после ми ходете където си искате... Мечта, мечта.. май мечтаете само за разкош.. А колко много красота има в България.. едва ли някога ще го оцените..
Ей, миличка, не се прави на патриот.Ти май си от онези слабохарактерни и задръстени хора, които не мечтаят за нищо.Не ми се говори точно с теб за мечти.Просто защото няма да ме разбереш.Аз искам мнението на хората за стойността на написаното от мен.Ти, миличка, първо не си прочела произведението ми;второ-така както си тръгнала, не ние, а ти доникъде няма да стигнеш.Човек трябва да е отворен за позитивните неща и за приключенията.Ако беше човек с усет и широка душа или просто беше чела Пабло Неруда, щеше да знаеш,че умира бавно този, който не пътува и не мечтае.Намери си мечта и може и да не изглеждаш толкова жалка в хорските очи.Айде, като си сбъднеш мечтата( ако изобщо си намериш такава) ще си поговорим пак.
Това бях аз.