- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече не знам какво да правя
Здравейте! На 13 съм. Преди 1 година харесвах едно момче. Тогава то ме мразеше и се държеше отвратително с мен, както и с всички. Когато се откъснах вече от него и реших, че нямам шанс, започнах да търся други момчета - Воала, започна да се държи странно с мен. Като с кавалер, интересува се как съм, пише ми по Скайп постоянно, гледа ме с грейнал поглед. Абе май е влюбен в менМислех, че съм го превъзмогнала, но пак започнаха да ми пърхат пеперуди в стомаха. Как да му предложа? И той е на 13. И въобще какво да правя? Много съм объркана.
опознайте се още повече на живо и следи реакцийте му,и после ако си допаднете просто му казваш кво мислиш за него и такауспех
skype=thefreakboy92
Be yourself ! There are too many other people!
Pfff za6to trqbva da se izlaga6 i da hodi6 ti da mu predlaga6?Iz4akai toi ako naistina e vluben v teb toi 6te napravi purvata kra4ka.UspehПървоначално написано от Be11a
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Мислех, че подобно примитивно мислене е останало дълбоко назад във вековете.Първоначално написано от Sazi
![]()
Левски шампион але але!
Говорете си по скайпа, телефона, излизайте.Намеквай му, че го харесваш и да се надяваме, че ще ти предложи.
айде по4вайте да се зарибявате![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На същото мнение съм и азПървоначално написано от malkata_
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
не е възможно на 13 чувствата ви да са толкова сериозни! така че според мен няма да загубиш нищо ако му кажеш за намеренията си спрямо него. но не бъди и прекалено директнаможе би в началото ще е по-добре първо да се сближиш с него, да излезете веднъж или два пъти и тогава намери най-подходящия момент
![]()