кво ти пука бе... аз съм простПървоначално написано от real-girl
![]()
ама ако намека ти беше че ще ме изнасилиш в някой ъгъл... първо тряа да се метнеш до плд... не че имам протиф да бъда изнасилен от хубаво момиче
ама не ми се разкарва чак до теб
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
mYhahah be nqmah tova predvid amaaa... :} nаstoqva6 t1i kat gledamxAx
Look deep inside me ...
абе не настоявам... ама не отказвам(не ми се засягай... просто права забавно
)
I az,i az,nali tva ni e rabotata ...
Look deep inside me ...
айде аз заспивам лека
и пожелавам на сички да си харесват гърдите че се пак тва май беше темата![]()
лека и на теб, весели сънищаписах ти в скайп... аз съм NeVeRmiND
Lekaaaa,i naistina poslanieto e dobro: haresvaite si se,kakvito ste si! :}
Look deep inside me ...
Да живее разлигавената младеж! Хайде, отивам да сънувам приятелката си гола![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Винаги има време, виж ме мен - на 19 и още идиот!Първоначално написано от &ILoveU2
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Emi ne 4e ne6to se hvalq ama moite gurdi sa golemi,a sum edva na 15god..Az ne sum debela ,prosto sum leko zakruglena.4udq se kato stana na 20 kak li 6te izglejdat.Vsu6tnost tova normalno li e?
in4e,Absurdno e,hodi da ti gi rejat,4e 6te stanat bostani dini ili mlekocentralite na durjavata ni ili 6amandrurite v moreto blaxx mnogo gadno (puke)
айде и аз да питам че колко са ти големи пък на тебе да не би като ходиш да не виждаш от тях![]()
айде айде похвали се дай размер на чашка или гръдна обиколка![]()
&ILoveU2, усещам те аз тебе, ти правиш някакво подмолно задълбочено проучване на гръдните обиколки из форума с нечисти цели...Зъл гений!!!
![]()
ех Barbie мислих си че никой няма да заподозре ама ко да се прайама поне някой кат се хвали да дава и малко факти се пак
![]()
айде- аз ви поствам снимка с гърдите си - вие правите анализ, да видиме дали само от това ще познаете?![]()
![]()
![]()
mravkata_z NAVIT![]()