- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гаджето ми мирише и ми спада пениса от тва
тя е малко нечистоплътна и се инати да се къпе а обича секса и прави хубави свирки обаче като ми кажа да я лижа или да и го вкарам... ужасно е
как да я прилъжа да се изкъпе?
Ужас! Кажи й, че искаш да правите секс в банятаИ уж като правите любовната игра, насъпунисай я тук там :P
nakarai q da pravite seks v banqta doakto vi zaliva vodata,obqsni i che mnogo ti haresva;]...Първоначално написано от слънце
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Предложи и да го направите в банята![]()
![]()
хаха и кво като мирише, важното е че се обичате![]()
a taka li a vdrugite temi obqsnqvahs che pishkata ne trqq e pod 20 sm.. mi kvo kato e 5 nali se obichate? enshto si protivorechish!Първоначално написано от malka_sladuranka
абе човек ти за ирония не си ли чувал..Първоначално написано от DjBaloon
![]()
еми или й кажи че мирише и да се изкъпе или го правете в банята или поне от там започвайте
![]()
сядате на една маса, леко и с такт:
МИРИШЕШ МАААА !![]()
baaaaahti kvi jeni ima az![]()
![]()
![]()
![]()
kak nqma se k1pe we maikooo...bahti jenata!
![]()
![]()
На същото мнение съм аз!Каква жена изобщо е тая..мърла..пфф..или и кажи да се окъпи или я разкарвайПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Бе кажи и го директно:"Чшш о краво земи се изкъпи,че смърдиш по-бетер от на баба ми овцете ма!"
Като не ти харесва защо си с нея????Никой не те задължава да правите секс!
Има една стара теория, която гласи, че когато се отърваваш от миризмата(най-често това става като се къпеш), тогава тя отива някъде другаде. Но и до ден днешен не е доказано къде точно отива. Авторът на темата най-вероятно е щастливецът, чиято приятелка е центърът на концентрация на отпадъчните миризми.\0
baassiiiiiiii ujasa....to tva e otvratitelno aaaaaaaa![]()
podari i edno 6i6e DOMESTOS za rojdeniq dne....ne samo 6e se izkupe ami i 6te miri6e na 4isto
![]()
![]()
![]()
![]()
{{{maKe m3 L{}V3 yOu}}}
Nali pi6e6,4e tq iska da i go vkara6!
Emi mn e lesno-kato ti kaje tova,ti vzemi edin sapun bez tq da vidi i i go vkarai
6te zamiri6e na 4isto
Pak moje i da q prilaje6 da go pravite v peralnqta ili v nqkoi ligen
![]()
![]()
Nap1lno s1m s1glasna s vas. Taq e bahti marlata. Mnogo mrazq takiva hora. I oshte pove4e momi4e da smardi ujasTTTTTTTTTTTTT napravo shte se izdraifam.. kaji i da se izkape ako ne 4ao 4aoMoHuTo написа:
malkoto_sladur4e написа:
baaaaahti kvi jeni ima az kak nqma se k1pe we maikooo...bahti jenata!![]()
На същото мнение съм аз!Каква жена изобщо е тая..мърла..пфф..или и кажи да се окъпи или я разкарвай
мда...верно си е!!КАК Я ТЪРПИШ ТАКАВА?!?!??! ......и от кога не се е къпала?!...година-две може биujasT ujasT basi marlata
Spored men vsqka sebeovajavashta se jena trqbva da ima otli4na higiena
![]()
вземи я завържи на кревата ти и я измиийи после си я еби и си я лижи и подобни
Craig David-Walking Away
ами тя те кара да я лижеш и ти и казваш 'няма' и тя 'що' и ти 'ми как да ти го кажа по мекичко.. СМЪРДИШ НА КРАВА!'![]()
![]()
оффф като не иска да се къпе да се маха ве бахти ако ти миришеше мислиш ли че щеше да се чуди кво да прави?
da ne se kazva desi?Първоначално написано от слънце
![]()
Ужас. Как може да има толкова нечистоплътни хора. Какво означава това, че не иска да се къпе. Кажи и най-тактично, че искаш да се изкъпе и ако ти откаже трябва да решиш искаш ли да бъдеш с нея.
Лично аз никога не бих търпяла това положение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Тури си щипка за пране на носа (пък ако има проблем с вкарването - и на патката)