- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
аххахах кат мен аз си спомням като малък не знаех какво са и ги взимах и ги показвах на баба ми и тя ги зимаше и прао в recycle binПървоначално написано от KoRn
qko mi e
да....и не беше приятна въобще гледката...ама и те естествено се почустваха не на място.....пази боже трети път да няма...![]()
ама кфо толкова мама и тати прават бебита
![]()
![]()
те са разведени и за щастие никога няма да ми се случи ..,.,
тази случка![]()
in defense of our dreams...
Не, не ми и трябва!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Веече Не ги виждам , те май не правят![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
Неее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз не съм ги виждала,ма и те едвали искат да ги видя щот не могат да си позволят да плащат часове при психиатъра до края на живота ми![]()
Случвало се е
веднъж като бях малък нахлувам в спалнята и гледам наще на калъп и майка ми само скочи да се загърне с най-близкото одеало и вика "Жорко НЕ!!"при което се изпарявам със скоростта на светлината, а през вратата чувам как баща ми се счупва от смях
![]()
После майка ми дойде и каза следващия път да почукам на вратата все пак
А иначе съм ги чувал безброй пъти понеже стаята ни със сестрата беше точно до спалнята![]()
не и не искам да ги виждам![]()
немога да си го представя и не искам![]()
![]()
+1 И то не веднъжПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
![]()
... Не съм ги виждал, но съм ги чувал 100000 пъти .. за това петък и събота си лягам със слушалките в ушите за да не ми се случи да ги чуя отново....![]()
![]()
Let me be the love that comes form the sun
Let me be your rainbow rising on
Every single rase out of space
Will Shine on, shine on!
Рони <3
+1Първоначално написано от koalka
ne![]()
Не.
Нов ник: Cassidy
Случвало се е 1-2 пъти,малко неудобно...ама нека се обичат все пак ...![]()