.
Отговор в тема
Страница 22 от 31 ПървиПърви ... 12181920212223242526 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 770
    Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не съм ...
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    Цитирай Първоначално написано от hip Hop Mace
    Olee imashe period predi okolo godina sqka vecher v produljenie na 2 sedmici gi chuvah.ujas I snoshti pak gi chuh,shtoto bqh stanala do toaletna i se dolepih do vratata shtoto chuvam nqkvi zvuci puk ne zagrqvam i slusham
    mama:dali ni e chula
    tati:edva li,ai da produljavame
    mama:stiga de,mai e v koridora...oleee
    tatiff...krasiii,ai da poduljavame li?
    i poale pak nqkvi zvuci i.....ae... basi gadnoto posle ne mojah da zaspq cqla nosht samo si predstavqh razni raoti...iiiuuuu...
    ееее тва ма разби

Голям фен Аватара на js7tw
    Мойте родители са разведени,но тати там се занимава с скайпа и сега наскоро преди 1,2 месеца уж беше излязал,и вечерта си лягам и чувам скърцане на леглото на тати в стаята и си викам той го няма,какво стаа тука и отварям вратата и само виждам тати на колене и 2 крака зад гърба му и юргана закриваше др и веднага се усъзнах и нали тръгвам назад и тати вика ай ай излизаи и аз на др ден съм на даскало но мн ми е кофти и се прибирам в дома и го гледам прай се на заспал пък баба и дядо обядват и дядо ми вика ти вчера кви крака си видял е и вика то ти си се объркал и тати иде и ми вика ти що влизаш бе и се смей, и аз ем чух скърцане и сички леш и тати вика няя ме откраднат споко и аз викам ама незнаех че си в дома и ми вика и ти ще почнеш да ги водиш ще видиш тогаз с бастуна като лопам и аз си викам да аз няя ги водя в дома като стана на 30

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Чувала съм едно охкане,чак и аз се възбуждам..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като се има впредвид ,че сме на 3/4 коридор разстояние ..чувала съм ги..а като бях малка съм ги и виждала..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не, не съм мама и тате, но съм чувала вуйна и вуйчо
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Град
    в света на приключенията ..
    хах! ..не съм ...

да когато бях на 12 ...

Град
    Бургас :]

Не съм !
    [h] T W I L I G H T ! [h]

Созопол <3 [h]]*

Фен
    Град
    Варна
    само разни звуци

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Не май трабваше да го направиш като анкета, че не ми се чете всичко ..

samo sum gi 4yvala no brat mi gi hvana vednuj togava my s4ypiha tela

Град
    Шумен
    ами преди 1-2 години гледах нещо по тв-то и видях нещо, дет мн му се възрадвах и щастлива отивам да кажа на мама и тати. Ама кой да ти почука ...
    И нахълтвам - райбера ме спря, слава богу, обаче отвътре се чу шумолене на чаршафи и майка ми се обади: Какво?
    Аз: Ъмиии нищо, нищо!!!
    И се оттеглих тихо в покоите на кенефа да си повърна, ама не повърнах.

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    ми родителите не ама съседите да сега ще разкажа
    е сега преди около месец то нали беше по студено,излизам си на балокна и гледам си нагоре-надолу и както поглеждам надолу кво да видя то нали балкона им беше остъклен и се падаше под моя по диагонал беше ми толкова смешнооо просто сега като се засека с тях в асансъора и ми идва да кажа а не аз съм по стълбите
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от js7tw
    Мойте родители са разведени,но тати там се занимава с скайпа и сега наскоро преди 1,2 месеца уж беше излязал,и вечерта си лягам и чувам скърцане на леглото на тати в стаята и си викам той го няма,какво стаа тука и отварям вратата и само виждам тати на колене и 2 крака зад гърба му и юргана закриваше др и веднага се усъзнах и нали тръгвам назад и тати вика ай ай излизаи и аз на др ден съм на даскало но мн ми е кофти и се прибирам в дома и го гледам прай се на заспал пък баба и дядо обядват и дядо ми вика ти вчера кви крака си видял е и вика то ти си се объркал и тати иде и ми вика ти що влизаш бе и се смей, и аз ем чух скърцане и сички леш и тати вика няя ме откраднат споко и аз викам ама незнаех че си в дома и ми вика и ти ще почнеш да ги водиш ще видиш тогаз с бастуна като лопам и аз си викам да аз няя ги водя в дома като стана на 30

по темата ни съм ги виждала .. ни чувала... и добре че не съм

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    софия

хаххх еми не .... за което супер много се радвам

Аз моите родители не съм виждала, но съм хващала тези на един приятел Как стана - много добре си спомням, че беше в трети клас и в края на всеки месец се организираше празник, на който учениците играеха сценки или имитираха групи, после се черпехме и така.. Та, точно преди едно такова представление се бяхме събрали да репетираме у един съученик. Апартаментът им беше много голям и по едно време започнахме да играем на криеница.. И търся аз, търся къде са се дянали останалите деца и отварям една врата То пък се оказа спалнята на родителите, където татито беше върху мамата Олелеле, умрях от срам, затворих и избягах. Като ме изпращаха, нямах смелост да ги погледна в очите, а те само се подсмихваха нещо
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Да виждала съм ги 2 пъти и един път ги чух мале ужас е Значи 1-ви път Аз (бях на 11) и брат ми на 16 гледахме ужаси цяла вечер майка ми и баща ми си мислят че спим и по едно време аз отивам до кенефа после се отбивам до спалнята да видя дали са заспали отварям вратата като гледам да не ги събудя беше тъмно навсякъде и въобще не подозирах когато отворих вратата видях опаковки от презервативи на земята и завивките се мърдаха аз веднага затворих вратата и бързо отидох в другата стая при брат ми те не ме видяха после брат ми ме пита спят ли и аз се чудя кво да кажа и му викам не той ме пита а телевезия ли гледат и аз пак му вакам не и оттагава ме е страх да вляза в спалнята за да не намеря или видя нещо
    МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    НЕ !!! И дано не ги видя ....

+1

Цитирай Първоначално написано от neznaesh
    Аз моите родители не съм виждала, но съм хващала тези на един приятел Как стана - много добре си спомням, че беше в трети клас и в края на всеки месец се организираше празник, на който учениците играеха сценки или имитираха групи, после се черпехме и така.. Та, точно преди едно такова представление се бяхме събрали да репетираме у един съученик. Апартаментът им беше много голям и по едно време започнахме да играем на криеница.. И търся аз, търся къде са се дянали останалите деца и отварям една врата То пък се оказа спалнята на родителите, където татито беше върху мамата Олелеле, умрях от срам, затворих и избягах. Като ме изпращаха, нямах смелост да ги погледна в очите, а те само се подсмихваха нещо

Като бях малка само.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Sofia
    Не,само съм ги виждал голи

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Вчера отивам да си лягам и си пускам нощната лампа да се глася..По едно време чувам майка ми да издава някви звуци и си викам нещо сънува кошмари и не се осещам, дори мислех да отида да видя лошо ли й е кво е :Д ..Е да ама не..след малко чувам и баща ми да кашля и да си говорят неща, които предпочитам да не чуя никога повече... а той по принцип спи в кухнята и аз само седя ей така Стаите ни са една до друга и огасих, даже си легнах с дрехите и 10мин осмислям нещата Наистина ми беше много странно
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Where streets have no name
    Не, баси, да ме убиете ли искате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си