- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Не съм ...![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Мойте родители са разведени,но тати там се занимава с скайпа и сега наскоро преди 1,2 месеца уж беше излязал,и вечерта си лягам и чувам скърцане на леглото на тати в стаята и си викам той го няма,какво стаа тука и отварям вратата и само виждам тати на колене и 2 крака зад гърба му и юргана закриваше др и веднага се усъзнах и нали тръгвам назад и тати вика ай ай излизаи и аз на др ден съм на даскало но мн ми е кофти и се прибирам в дома и го гледам прай се на заспал пък баба и дядо обядват и дядо ми вика ти вчера кви крака си видял еи вика то ти си се объркал и тати иде и ми вика ти що влизаш бе и се смей, и аз ем чух скърцане и сички леш и тати вика няя ме откраднат споко и аз викам ама незнаех че си в дома и ми вика и ти ще почнеш да ги водиш ще видиш тогаз с бастуна като лопам и аз си викам да аз няя ги водя в дома като стана на 30
![]()
![]()
не, не съм мама и тате, но съм чувала вуйна и вуйчо![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
да когато бях на 12...
![]()
![]()
Не съм !![]()
[h] T W I L I G H T ! [h]
Созопол <3 [h]]*
само разни звуци![]()
Не май трабваше да го направиш като анкета, че не ми се чете всичко ..
samo sum gi 4yvalano brat mi gi hvana vednuj togava my s4ypiha tela
![]()
![]()
ами преди 1-2 години гледах нещо по тв-то и видях нещо, дет мн му се възрадвах и щастлива отивам да кажа на мама и тати. Ама кой да ти почука ...
И нахълтвам - райбера ме спря, слава богу, обаче отвътре се чу шумолене на чаршафи и майка ми се обади: Какво?
Аз: Ъмииинищо, нищо!!!
И се оттеглих тихо в покоите на кенефа да си повърна, ама не повърнах.
ми родителите не ама съседите дасега ще разкажа
е сега преди около месец то нали беше по студено,излизам си на балокна и гледам си нагоре-надолу и както поглеждам надолу кво да видято нали балкона им беше остъклен и се падаше под моя по диагонал беше ми толкова смешнооо просто
сега като се засека с тях в асансъора и ми идва да кажа а не аз съм по стълбите
![]()
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
хаххх еми не .... за което супер много се радвам![]()
![]()
![]()
Аз моите родители не съм виждала, но съм хващала тези на един приятелКак стана - много добре си спомням, че беше в трети клас и в края на всеки месец се организираше празник, на който учениците играеха сценки или имитираха групи, после се черпехме и така.. Та, точно преди едно такова представление се бяхме събрали да репетираме у един съученик. Апартаментът им беше много голям и по едно време започнахме да играем на криеница.. И търся аз, търся къде са се дянали останалите деца и отварям една врата
То пък се оказа спалнята на родителите, където татито беше върху мамата
![]()
Олелеле, умрях от срам, затворих и избягах. Като ме изпращаха, нямах смелост да ги погледна в очите, а те само се подсмихваха нещо
![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Да виждала съм ги 2 пъти и един път ги чух мале ужас еЗначи 1-ви път
Аз (бях на 11) и брат ми на 16 гледахме ужаси цяла вечер майка ми и баща ми си мислят че спим
и по едно време аз отивам до кенефа
после се отбивам до спалнята да видя дали са заспали отварям вратата като гледам да не ги събудя беше тъмно навсякъде и въобще не подозирах когато отворих вратата видях опаковки от презервативи на земята и завивките се мърдаха аз веднага затворих вратата и бързо отидох в другата стая при брат ми те не ме видяха после брат ми ме пита спят ли и аз се чудя кво да кажа и му викам не той ме пита а телевезия ли гледат и аз пак му вакам не и оттагава ме е страх да вляза в спалнята за да не намеря или видя нещо
![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Като бях малка само.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
не![]()
Не,само съм ги виждал голи![]()
Вчера отивам да си лягам и си пускам нощната лампа да се глася..По едно време чувам майка ми да издава някви звуци и си викам нещо сънува кошмари и не се осещам, дори мислех да отида да видя лошо ли й е кво е :Д ..Е да ама не..след малко чувам и баща ми да кашля и да си говорят неща, които предпочитам да не чуя никога повече... а той по принцип спи в кухнята и аз само седя ей такаСтаите ни са една до друга и огасих, даже си легнах с дрехите и 10мин осмислям нещата
Наистина ми беше много странно
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не, баси, да ме убиете ли искате?![]()