.
Отговор в тема
Страница 24 от 31 ПървиПърви ... 14202122232425262728 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 770
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    майко мила ужас, добре, че не съм била свидетел на подобни извращения, просто няма да мога да го приема
    Извращения?!?!? Извинявай, теб щъркел ли те е донесъл? Кое му е извратеното да правиш секс със съпруга/та си?

По темата: не съм ги виждала, но съм ги чувала. Даже миналата седмица пак ги чух
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Само баща ми съм хващала как рови в шкавчето да намери презерватив.

мамка му да... вчера за първи път ги хванах....ама тия хора що не си заключиха проклетата стая мамка му.... исках да покажа на баща ми една програма на компа и аз нахлувам в спалнята (верно си беше късничко, ама щото го знам че не си ляга по-рано от 1 през нощта) и хоп.....ужас казвам ви тая гледка не ми излзиа от главата вече 2ри ден...искаше ми се да не бях отваряла проклетата врата
    пп:знам, че е нормално двама души да правят секс, ама е мн копфти тръпка да завариш собствените си родители
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм ги чувала.
    Лично според мен никой здравомислещ родител не би правил секс пред детето си, независимо дали е малко или голямо, дали е заспало или се е събудило.
    Представете си ако е някое 7 годишно момиченце как ще му се отрази на психиката.
    Не го смятам за нормално.
    Всяко нещо си има граници.
    Ами аз бях някаде на толкова когато ги видях
    Отивам в стаята и ги гледам се строполиха на земята до леглото майка ми се усмихва и вика да ида в другата стая,тогава разбира се незнаех какво правят
    Иначе и аз имам такива избледнели спомени как са ми казвал че се борят

Преди 4-5 години бях втора смяна на училище и трябваше да се прибера към 7:30, ноо имахме 2 свободни часа и се прибирам към 6, ама наще не са ме чули като влизам и да отида до тях да им кажа, че съм си вкъщи, получих слънчев удар..
    А някога наскоро(2-3 години) наще си "лежат" в хола на дивана, а аз си цъкам на компа и се звъни на врата, отварян - един стар приятел на бащи ми го търси, отивам в хола и се върнах набързо до кенефа с наведена глава.
    Pagani Zonda

Ъъъ не. Ама ги чувааам редовноо!
    Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..

Град
    Улицата
    не защото се разделиха когато бях 1ви клас
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    sofia Bulgaria
    НЕ а и не бих искал ужас

Град
    София
    ^

Точно

Не, но съм ги чувала
    Смърта е сигурна,живота не..!!!

веднаж влязох в стаята им вечерта да взема нещо и ги видях .много се засрамих ,ама те ме повикаха при тях и ся сяка вечер са чукаме кат луди! :P

Цитирай Първоначално написано от AlMiNaToRa
    веднаж влязох в стаята им вечерта да взема нещо и ги видях .много се засрамих ,ама те ме повикаха при тях и ся сяка вечер са чукаме кат луди! :P

ти добре ли си...или не

мм иначе аз не съм ги виждала и дано не ги видя!

Град
    varna
    неееееееееееееееееее
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Не...но съм сънувала кошмар по тая тема...беше ужасно
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    ox lele ne sym..ama ako gi vidq..posle 6te synuvam ko6mati...egati gadnoto..e zatva e po-dobre nas da ni gledat kak praim s*x otkolkoto nie tqh :P

Много сте прости , бе ! К'во .. вашите да не са безполови .................................................. .................................................. .................................................. ......

Гнусно било.. Еми не се е*ете и вие бе .. като е гнусно.
    Гнусно , гнусно , ама се е*ете на 14 , нали ?
    I`m exactly where I`m supposed to be..

Град
    с.Търкулни Буркан
    Цитирай Първоначално написано от Cookie_
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    ox lele ne sym..ama ako gi vidq..posle 6te synuvam ko6mati...egati gadnoto..e zatva e po-dobre nas da ni gledat kak praim s*x otkolkoto nie tqh :P

Много сте прости , бе ! К'во .. вашите да не са безполови .................................................. .................................................. .................................................. ......

Гнусно било.. Еми не се е*ете и вие бе .. като е гнусно.
    Гнусно , гнусно , ама се е*ете на 14 , нали ?
    Кажи ми колко точно си тъп? Човека ти казва, че би било доста кофти да видиш вашите да правят секс. Не ти е казал, че му е гнусен самия акт. Ай сиктир от тука

Супер фен Аватара на cookie_master
    не съм,но съм ги виждала да се целуват и гледката не беше много приятна...

Град
    Hate City Sofia.
    виждала съм снимки на наще
    ще се изповръщам
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Не и неми трябва

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    не съм но съм ги чувала цяла вечер не спах само хлопа-тропа е как да се спи кажете ми?!

Град
    `In Hell`
    Преди да направят етажа ни,с брат ми спахме на техния и веднъж се връщаме от дискотека заедно с брат ми и влизаме и чухме някакви странни звуци от спалнята им и брат ми беше много пиян и ми вика - ся ще ида да проверя кво правят а аз му викам - не не недей ама той .. И влиза и вика - О тате жребецооо а тате и аз го дръпнах във мойта стая и на сутринта тате - Друг път не правете така,не е културно а брат ми - вие пък казвайте като ще се ебете .. брат ми си е такъв

Не съм ги чувала,нито виждала..!Но,като бях на 7 годинки видях еидн презерватиш и питах мам -КАКВО Е ТОВА?! ,а тя ми отговори - ДА НЕ СЕ ПУКАТ ГУМИТЕ НА КОЛАТА..и аз и повярвах,но преди 3-4 години видях цял плик с презервативи и редовно си има в нас

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Да, но излязох веднага и те са хора. Лично аз не виждам нищо нередно.

Супер фен
    Не съм ги виждала,но съм ги чувала.
    А като бях по-малка докато разглеждах какво има в гардероба им намерих една кутийка с презервативи.И майка ми влезе и аз да се чудя какво да кажа:-Ааа мамооо тати е взел от тези яките бонбонки Sportex .Майка ми само ме изгледа странно и каза:Остави ги където си бяха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си