- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Извращения?!?!? Извинявай, теб щъркел ли те е донесъл? Кое му е извратеното да правиш секс със съпруга/та си?Първоначално написано от Cherryy
По темата: не съм ги виждала, но съм ги чувала. Даже миналата седмица пак ги чух![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Само баща ми съм хващала как рови в шкавчето да намери презерватив.![]()
мамка му да... вчера за първи път ги хванах....ама тия хора що не си заключиха проклетата стая мамка му.... исках да покажа на баща ми една програма на компа и аз нахлувам в спалнята (верно си беше късничко, ама щото го знам че не си ляга по-рано от 1 през нощта) и хоп.....ужас казвам ви тая гледка не ми излзиа от главата вече 2ри ден...искаше ми се да не бях отваряла проклетата врата
пп:знам, че е нормално двама души да правят секс, ама е мн копфти тръпка да завариш собствените си родители
Fuck you You fucking Fuckers
Ами аз бях някаде на толкова когато ги видяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
Отивам в стаята и ги гледам се строполиха на земята до леглото майка ми се усмихва и вика да ида в другата стая,тогава разбира се незнаех какво правят
Иначе и аз имам такива избледнели спомени как са ми казвал че се борят![]()
![]()
Преди 4-5 години бях втора смяна на училище и трябваше да се прибера към 7:30, ноо имахме 2 свободни часа и се прибирам към 6, ама наще не са ме чули като влизам и да отида до тях да им кажа, че съм си вкъщи, получих слънчев удар..![]()
А някога наскоро(2-3 години) наще си "лежат" в хола на дивана, а аз си цъкам на компа и се звъни на врата, отварян - един стар приятел на бащи ми го търси, отивам в хола и се върнах набързо до кенефа с наведена глава.![]()
![]()
Pagani Zonda
yes,![]()
Ъъъ не.Ама ги чувааам редовноо!
![]()
Радваш сэ , усмихваш сэ .. и за сэкунда всичко спира! =[ ..
не защото се разделиха когато бях 1ви клас
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
НЕ а и не бих искал ужас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, но съм ги чувала
![]()
![]()
Смърта е сигурна,живота не..!!!
веднаж влязох в стаята им вечерта да взема нещои ги видях
.много се засрамих
,ама те ме повикаха при тях
и ся сяка вечер са чукаме кат луди! :P
![]()
Първоначално написано от AlMiNaToRa
![]()
ти добре ли си...или не
![]()
мм иначе аз не съм ги виждала и дано не ги видя!![]()
неееееееееееееееееее![]()
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Не...но съм сънувала кошмар по тая тема...беше ужасно![]()
ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ
Първоначално написано от miss_survivor
Много сте прости , бе ! К'во .. вашите да не са безполови .................................................. .................................................. .................................................. ......
Гнусно било.. Еми не се е*ете и вие бе .. като е гнусно.
Гнусно , гнусно , ама се е*ете на 14 , нали ?![]()
I`m exactly where I`m supposed to be..
Кажи ми колко точно си тъп? Човека ти казва, че би било доста кофти да видиш вашите да правят секс. Не ти е казал, че му е гнусен самия акт. Ай сиктир от тукаПървоначално написано от Cookie_
![]()
не съм,но съм ги виждала да се целуват и гледката не беше много приятна...![]()
виждала съм снимки на наще
ще се изповръщам
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Не и неми трябва![]()
не съм но съм ги чувала цяла вечер не спах само хлопа-тропа е как да се спи кажете ми?!![]()
Преди да направят етажа ни,с брат ми спахме на техния и веднъж се връщаме от дискотека заедно с брат ми и влизаме и чухме някакви странни звуци от спалнята им и брат ми беше много пиян и ми вика - ся ще ида да проверя кво правят а аз му викам - не не недей ама той ..И влиза и вика - О тате жребецооо
![]()
![]()
а тате
и аз го дръпнах във мойта стая и на сутринта тате - Друг път не правете така,не е културно а брат ми - вие пък казвайте като ще се ебете ..
![]()
брат ми си е такъв
![]()
Не съм ги чувала,нито виждала..!Но,като бях на 7 годинки видях еидн презерватиш и питах мам -КАКВО Е ТОВА?! ,а тя ми отговори - ДА НЕ СЕ ПУКАТ ГУМИТЕ НА КОЛАТА..и аз и повярвах,но преди 3-4 години видях цял плик с презервативи и редовно си има в нас![]()
Да, но излязох веднага и те са хора. Лично аз не виждам нищо нередно.
Не съм ги виждала,но съм ги чувала.
А като бях по-малка докато разглеждах какво има в гардероба имнамерих една кутийка с презервативи.И майка ми влезе и аз да се чудя какво да кажа:-Ааа мамооо тати е взел от тези яките бонбонки Sportex
.Майка ми само ме изгледа странно и каза:Остави ги където си бяха.
![]()