.
Отговор в тема
Страница 25 от 31 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 770
    Не не съм

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Да, но излязох веднага и те са хора. Лично аз не виждам нищо нередно.
    Еми дам.Виждала съм ги и аз преди няколко години ама и аз веднага излязох.Иначе си ги чувам често.

Град
    иЗ България
    само съм ги чувал преди няколко месеца

Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!

България над ВСИЧКО !!

Не , опазил ме Господ
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Последно преди 3 дни влизам в спалнята им към 23:30 да ги питам дали са ми виждали зарядното за телефона. Не бяха започнали, ама мама се стресна и в същия момент гледам до на татко възглавницата кутиика DUREX

Мнее

Град
    Sofia
    Да,редовно правим сексоргии с тях

Град
    Варна
    Да като малък

Горд Варненец!

Не, и се надявам никога да не се случи!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    За жалост да.Един път без да искам.

Град
    Варна
    Да,но бях 4 годишен някаде

Горд Варненец!

Извратеняци
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    ми виждала съм ги и то мн пъти
    и аз така

Ми малко е неудобно и кво от това? Нали и ние правим секс, не виждам нищо нередно.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм ги виждала, но съм ги чувала.
    И аз така, но скоро не съм. Като бях по-малка се случваше 1 път месечно да ги чуя.
    +1

Ами баща си не познавам,но живеем около 4 години с приятеля на мама .. И 1вата година някъде (бях на 12) чух няк'ви шумове от стаята им и влизам и кво да видя .. Абе беше си гадничко,после не можех да ги гледам .. Все пак съм момиче и не съм свикнала да живеем с мъж .. Но ако тва се повтори не вярвам,че ще ми направи впечатление пак .. Все пак всеки си има нужди .. А се е случвало и обратното - майка ми да ме хване да се натискам с гаджето Ох .. беше ужасноо .. Той беше у нас и понеже живеем в къща и тя слизаше от 2рия етаж и сигурно вратата е била открехната .. Таа по-лошото беше ,че после ме извика и ми каза да не съм правела глупости .. Нищо ,че нямах намерение да правя секс ,не съм готова

Цитирай Първоначално написано от selens
    Преди да направят етажа ни,с брат ми спахме на техния и веднъж се връщаме от дискотека заедно с брат ми и влизаме и чухме някакви странни звуци от спалнята им и брат ми беше много пиян и ми вика - ся ще ида да проверя кво правят а аз му викам - не не недей ама той .. И влиза и вика - О тате жребецооо а тате и аз го дръпнах във мойта стая и на сутринта тате - Друг път не правете така,не е културно а брат ми - вие пък казвайте като ще се ебете .. брат ми си е такъв

Град
    из източната част
    не съм ги виждал ама съм търгувал с техните презервативи бях ги намерил преди 2-3 години и ги продадох не сички де...
    това за който го мързи ,да бе

За щастие - НЕ!
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Малии аз пък вчера вечерта към 12 слизам долу до тоалетна и минавам през стаята на наще и ги чух .В първия момент си викам "тоя тате братче ли ми прави, сестриче ли ? " и днес като ги видях и 2мата и се залях от смях. Мисля да се избазикам с тате и да го питам кво е правил, ама не знам той как ше реагира и може да ми направи бомбата на Батиста

ми не сам ги виждал .. ама сам ги чувал преди да сменим вратите в нас .. беше чудо

аз пък един път си пиша домашното,беше петък преди 4-5 месеца и пиша,за да не уча събота и то към 11 часа и по едно време чувам от някоя стая стенене и яко охкане направо като от групов секс и по едно време влизам у стаята на сестрата и гледам.....ъъъъъъъъъ такова нашта извратенячка паднала от леглото и некво седи и продължава да охх-ка и направо се спуках от смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си