- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Не не съм![]()
Еми дам.Виждала съм ги и аз преди няколко години ама и аз веднага излязох.Иначе си ги чувам често.Първоначално написано от YakUZa777
![]()
само съм ги чувал преди няколко месеца![]()
![]()
Най-красивите дрехи се носят, за да бъдат съблечени!
България над ВСИЧКО !!
Последно преди 3 дни влизам в спалнята им към 23:30 да ги питам дали са ми виждали зарядното за телефона. Не бяха започнали, ама мама се стресна и в същия момент гледам до на татко възглавницата кутиика DUREX![]()
Мнее![]()
Да,редовно правим сексоргии с тях
.........
да беше много неудобно![]()
Не, и се надявам никога да не се случи!![]()
Извратеняци![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
и аз такаПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
Ми малко е неудобно и кво от това? Нали и ние правим секс, не виждам нищо нередно.![]()
+1Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Ами баща си не познавам,но живеем около 4 години с приятеля на мама .. И 1вата година някъде (бях на 12) чух няк'ви шумове от стаята им и влизам и кво да видя ..Абе беше си гадничко,после не можех да ги гледам .. Все пак съм момиче и не съм свикнала да живеем с мъж .. Но ако тва се повтори не вярвам,че ще ми направи впечатление пак .. Все пак всеки си има нужди .. А се е случвало и обратното - майка ми да ме хване да се натискам с гаджето
Ох .. беше ужасноо .. Той беше у нас и понеже живеем в къща и тя слизаше от 2рия етаж и сигурно вратата е била открехната .. Таа по-лошото беше ,че после ме извика и ми каза да не съм правела глупости .. Нищо ,че нямах намерение да правя секс ,не съм готова
![]()
не съм ги виждал ама съм търгувал с техните презервативи бях ги намерил преди 2-3 години и ги продадох не сички де...
това за който го мързи ,да бе
За щастие - НЕ!![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Малии аз пък вчера вечерта към 12 слизам долу до тоалетна и минавам през стаята на наще и ги чух.В първия момент си викам "тоя тате братче ли ми прави, сестриче ли ?
" и днес като ги видях и 2мата и се залях от смях. Мисля да се избазикам с тате и да го питам кво е правил, ама не знам той как ше реагира и може да ми направи бомбата на Батиста
![]()
ми не сам ги виждал .. ама сам ги чувал преди да сменим вратите в нас .. беше чудо![]()
![]()
![]()
аз пък един път си пиша домашното,беше петък преди 4-5 месеца и пиша,за да не уча събота и то към 11 часа и по едно време чувам от някоя стая стенене и яко охкане направо като от групов секс и по едно време влизам у стаята на сестрата и гледам.....ъъъъъъъъъ такова нашта извратенячка паднала от леглото и некво седи и продължава да охх-ка и направо се спуках от смях![]()
![]()