- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
чувала съм ги когато бях на 5.. и си мислех, че я измъчваа![]()
![]()
![]()
Пази боже..![]()
Даа виждала съм ги и то няколко пъти вече .. Тия хора не могат ли да си заключват вратата?.. Е, аз съм си виновна, че влизам без да чукам![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
мдам..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Да, но си е страшничко. Влязох видях ги и културно си излязох![]()
![]()
Да!!![]()
Братата на банята и тяхната спалня са една до друга и през ноща обърках вратите и влязох видях ги и моментално излязох !!! Ама те незнаят ли, че може и да се заключа една врата ама донякъде и аз съм си виновна, че влизам така тихичко!!
![]()
Когато се сетя направи ми се реве .
![]()
![]()
+1Първоначално написано от sunshine1
Просто аз
Родителите ми - не . Ама скоро гледах брат ми. Направо замръзнах и съм гледала така доста време...Пълна програма..Бяхме на хижа и те си мислиха че съм заспала , понеже си бях легнала преди доста време...После ми беше доста гадно.
Казх му , а той ми отговори " Можела си просто да се обърнеш на другата страна , ако не си искала да гледаш" И ми се извини...
аз да и от тогава имам сестра съвсем сериозно![]()
![]()
Не.. Ама те са разведени от 8 години за това не се плашим![]()
![]()
Чувал съм гищото спя в съседната стая-веднъж и съседите се присъединиха
![]()
виждали - не , чували - да
![]()
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Не омфг![]()
нее и никога не искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
амммм не съм ги виждала заклучват се ама съм ги чувала многооо пъти и просто слагам възглавницата в/у главата ми или си пускам музика от тела ... Ама съм виждала леля ми и свако ми (в русе се казва свако на чичо) беше хипер гадно защото аз седях 2мин. на вратата и не знаех какво да правя затворих и се разревах (бях на 10) охх лоша случка лоша![]()
![]()
![]()
![]()
Дане бях почнал даскало още май на 5 бях.Та отивам аз в спалнята,обаче на тати и мама им се праило секс и ме изгониха в детската и викат след половин час ще те извикаме и аз кфо ся ок и отвиам и си пускам детското и след 15 мин отивам в спалнята докато се таковат и викам "минаха ли 15 минути" и те викат не (ама тати я беше подкарал на задна и замръзнаха на място) и аз викам добре и излезнах
![]()
пък тука преди няколко месеца видях тати след полов акт
![]()
НЕ ЗА ЩАСТИЕ!!!![]()
kristina
Първоначално написано от koalka
Не нито съм ги чувала нито виждала![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!