- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми ми призна, че е правила свирки!!!
Тази малка мръсница
![]()
Разочарова ме
Призна си, призна си пачата!!!![]()
Миналата година в училище правих свирка на Любо от 12 клас в тоалетната, съжалявам за което, но тогава толкова ми беше акъла
А пачаврата тогава е била едва 14 годишна![]()
![]()
Какво да я правя сега!???????????
1. Да я пребия?
2. Да я зарежа?
3. Да я пребия и да я зарежа?
мислех да има и 4.. да остана с нея, но не мисля че с една пача имам бъдеще
Все пак, нуждая се от съвет![]()
ти иначе за манастир ли я готвеше![]()
ааааа и тая те е целувала ли вее ааааа![]()
4. зарежи я и пусни слух, че е шибана курва, което всъщност не е слух де![]()
ako vie ste hodeli dokato tq mu e pravila svirka.. q zareji
no ako ne ste nevijdam prichina..
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
=D>Първоначално написано от Seizure of Power
napravi kakvoto iska6.trqbva li za vsqko deistvie v jivota si da iska6 suvet?![]()
Зарежи я, на нея ще й е много по-добре без теб! Да ти имам акъла...
Първоначално написано от dark_angel3
Първоначално написано от deidiy
Това беше добро ! =D>
ПРЕБИИ Я БЕ!Хвани я за косата и я удари със коляното,после я блъсни във ръба на пияното,хвани я за ръката и я прискрепи със вратата и я блъскай във главата и я блъскай във главата!
е вий тогаз ходели ли сте? щото тфа е важна подробност..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от No\/\/allZ
И накрая й направи задушаващо тръшване!
О! Братко, това е истинстки ужассс!\0
Буффф, не стига, че момичето съжалява, ами и ще я зарежеш. На 14, на 14, важното е сега какво мисли по въпроса за тогавашната й постъпка.
Pi4,prati q pri men-az 6te i dam na neq edni svirki
6te q probvam,pak,ako ne stava-6te q pratq v izpravitelen dom
![]()
![]()
Абе момче, ходили ли сте, когато е правила минет на това момче? Ако не, какъв ти е проблема? Според тебе, всяка жена ли, която прави свирка е пача?! Много ти е консервативно мисленето, да няма да я пращаш в манастир. Я да се стегнеш!
еми мойта е на 13 и беше правила свирки на поне 8 други преди мен, без секс... ама то като се има впредвид че всички момичета са или такива или грозни... просто го приемаш и я образоваш по тея въпроси колкото може.
Гостенино, гостенино.. пропускаш само един вид момичета (освен грозните и кyрвите). Свестните момичета.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
leleeee taq e za ybivane,4e kato iska da lapa 6to na tebe ne e vratnala edna svirka da i mine meraka ebasi mar6ata???ostavqi q 6tom edin pat go e napravila zna4i nikoga nqma da spre ama predi da skasate edno hubavy q utupai 4e tva ne e 4ovek! ! !![]()
ма не разбрах само дали е гълтала... щото тва е по важното![]()
И к`во ? Духала , духала . Поне я карай да те мине и тебе и тва е , па кат е пача хвани я изяж виж за тоз вариант не си помислил![]()
ОФФ какъв си тъп ама и вие всичките не сте цветя.. Не ги слушай мои неразбират![]()
Щом ти е признала значи иска да остане с тебе и ти го е казала защото ти се доверява и смята че така е по-правино.
Остани с нея дай и шанс тя има право
можеше просто да не ти каже нали?
Засенчия върти свирки на всички от даскалотоПървоначално написано от УЖАСНО Е
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
съгласна съм...Прати я в манастир, и ти влез тамПървоначално написано от не заблуждаваите момчето
Монасите май се разделяха на бели и черни мисля и едните можеха да се женят хаха
![]()