- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гадно ми е от спермата му
Ima6 li si isto4nikПървоначално написано от krem4et0
![]()
Moga da te snabdq bezplatno
![]()
май от опит знайшПървоначално написано от luda^S^vibrator
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мила, да си чувала за думата "Не"? Говорете, и му кажи че не ти харесва, да свършва в устата ти, някой те беше посъветвал, да ти свършва в ръцете или другаде-това даже повече ще му хареса! Все пак, ако ходите, и той те обича, трябва да зачита мнението ти! Говорене му е майката!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Да ви е*а и детските проблеми.. тъз не и са гълтала онзи имал малка пишка бляххххххххх СОПОЛИ !!![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
osnovno gluposti
Ами като не щеш - не гълтай.Пък той ако се интересува само от това как се чувства той значи нещо не е наред.
Не за вражда, за обич съм създадена!
Обясни му че не ти е приятно да свършва в устата ти.Сигурно ще те разбере.Може когато усетиш, че ще свършва да извадиш пениса му от устата си и да продължиш да го стимулираш с ръце.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Кажи му че не ти е приятно и това е. Не е сложно
И според мен това е най-доброто решение. Така ще разбере колко ти е гадно на теб и съм сигурна, че няма пак да те накара.Първоначално написано от eternity
![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
ПравилноПървоначално написано от Master_88
![]()
Iskam da si mi priqtelkaDDDD
Кажи му,че не ти е приятно...
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
tochno taka nali vse pak ti e gaje bi trqbvalo da mojete da govorite za vsichkoПървоначално написано от FuCkiNkiSs
![]()
Kato ti e gadno ne mu davai da ti svarshva f'ustata togava![]()
![]()
да ти е гадно! от киселината че ти изпадат пломбите....
Еми кажи му отначало ми харесваше да ми свършваш в устата ама от скоро не ми харесва ако може да свършваш другаде ще сам по щастлива.
Имам си, споко.Първоначално написано от Анонимко
ХАх май съм с остарелите схващания,че за да правиш секс с някой, то поне трябва д аможеш да говориш с него за всичкоПък и не мисля,че думите "Не ми харесва" са толкова болна тема. Трябва да се научиш да отказваш
Ми кажи му, че не ти харесва бе! Сливи ли имаш в устата си, ко толкова те е срам да му кажеш!![]()
Първоначално написано от eternity
![]()
![]()
![]()
супер ето ти решение!
При положение, че правиш секс с него означава, че сте стигнали до ниво на интимност, на което вече такива неща като срама нямат значение. Няма от какво да те е срам, казваш НЕ и това е. Елементарно е. И помни секса е за удоволствие, ако продължаваш така може да се отвратиш от него и това само ще ти навреди!
Успех и повече смелост!![]()
Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!
Да наистина е голям проблем. Но виж сега приятелят ти винаги може да отиде при някоя друга, която освен да го лапа по-добре от теб и да гълта всичко до капка. То си е въпрос на потребност не мисли, че любовта има нещо общо с това. Аз бих те посъветвал да не му казваш "неприятно ми е" или "не искам да гълтам", защото връзката ви значително ще отлсабне ако твоя приятел се запознае с някоя по-отворена от теб. Свирката е нещо основно и много важно в сексуалното удоволствие на мъжа (има такава тема във форума) и похабяването на семето само по-себе си не носи удоволствие. Запомни го!
Много е тежко!
дума НЕ е решение