.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Първо-защо правиш свирки слред като не ти харесва?
    Второ-като не ти харесва вкуса-плюеш,казваш му,че не искаш да свършва в ,устата ти или постъпваш както казаха по-горе даваш му да си опита.
    Трето-само мен ли ме кефи вкуса на спермата-мн е готино?
    Ima6 li si isto4nik Moga da te snabdq bezplatno

Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    samiq vkus na spermata mu li ti e gaden ? ako e taka , go nakarai max 3 chasa predi da mu duhash da qde neshto sladko-shokolad,vafla,banan i dr. i spermata mu stava sladka . ili prosto mu kaji, che ti e kofti i ne iskash da svyrshva v ustata ti Uspeh
    май от опит знайш
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Мила, да си чувала за думата "Не"? Говорете, и му кажи че не ти харесва, да свършва в устата ти, някой те беше посъветвал, да ти свършва в ръцете или другаде-това даже повече ще му хареса! Все пак, ако ходите, и той те обича, трябва да зачита мнението ти! Говорене му е майката!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Да ви е*а и детските проблеми.. тъз не и са гълтала онзи имал малка пишка бляххххххххх СОПОЛИ !!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

osnovno gluposti

Ами като не щеш - не гълтай.Пък той ако се интересува само от това как се чувства той значи нещо не е наред.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    в мечтите ти
    Обясни му че не ти е приятно да свършва в устата ти.Сигурно ще те разбере.Може когато усетиш, че ще свършва да извадиш пениса му от устата си и да продължиш да го стимулираш с ръце.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    Кажи му че не ти е приятно и това е. Не е сложно

Цитирай Първоначално написано от eternity
    I s moito mom4e mn puti sme se razpravqli po toq vapros i az mu obqsnqvam 4e ne iskam da mi svar6va v ustata 6toto e gadno,ama toi nastoqva i edin put mu akzah 4e 6te go napravq ako posle i toi si q opita(ne pojela da go napravi razbira se),ot togava ne e otvarql toq vapros. Verno 4e tova e malko prekaleno ama se nalaga ponqkoga.
    И според мен това е най-доброто решение. Така ще разбере колко ти е гадно на теб и съм сигурна, че няма пак да те накара.
    Jivei divei i vsi4ko sha e okei

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Кажи му че не ти е приятно и това е. Не е сложно
    Правилно

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мацка, моля те, не се излагай.
    Ако държи на теб, няма да те кара да правиш неща, които не искаш.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

blqlqlq
    Guest

XaxA

Iskam da si mi priqtelka DDDD

Кажи му,че не ти е приятно...
    Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от FuCkiNkiSs
    Кажи му,че не ти е приятно...
    tochno taka nali vse pak ti e gaje bi trqbvalo da mojete da govorite za vsichko

Sperma

Kato ti e gadno ne mu davai da ti svarshva f'ustata togava

Супер фен
    да ти е гадно! от киселината че ти изпадат пломбите....

Еми кажи му отначало ми харесваше да ми свършваш в устата ама от скоро не ми харесва ако може да свършваш другаде ще сам по щастлива.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Първо-защо правиш свирки слред като не ти харесва?
    Второ-като не ти харесва вкуса-плюеш,казваш му,че не искаш да свършва в ,устата ти или постъпваш както казаха по-горе даваш му да си опита.
    Трето-само мен ли ме кефи вкуса на спермата-мн е готино?
    Ima6 li si isto4nik Moga da te snabdq bezplatno
    Имам си, споко.

Голям фен
    Град
    :)
    ХАх май съм с остарелите схващания,че за да правиш секс с някой, то поне трябва д аможеш да говориш с него за всичко Пък и не мисля,че думите "Не ми харесва" са толкова болна тема. Трябва да се научиш да отказваш

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми кажи му, че не ти харесва бе! Сливи ли имаш в устата си, ко толкова те е срам да му кажеш!

Цитирай Първоначално написано от eternity
    I s moito mom4e mn puti sme se razpravqli po toq vapros i az mu obqsnqvam 4e ne iskam da mi svar6va v ustata 6toto e gadno,ama toi nastoqva i edin put mu akzah 4e 6te go napravq ako posle i toi si q opita(ne pojela da go napravi razbira se),ot togava ne e otvarql toq vapros. Verno 4e tova e malko prekaleno ama se nalaga ponqkoga.
    супер ето ти решение!

Град
    Варна
    При положение, че правиш секс с него означава, че сте стигнали до ниво на интимност, на което вече такива неща като срама нямат значение. Няма от какво да те е срам, казваш НЕ и това е. Елементарно е. И помни секса е за удоволствие, ако продължаваш така може да се отвратиш от него и това само ще ти навреди!
    Успех и повече смелост!
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

Да наистина е голям проблем. Но виж сега приятелят ти винаги може да отиде при някоя друга, която освен да го лапа по-добре от теб и да гълта всичко до капка. То си е въпрос на потребност не мисли, че любовта има нещо общо с това. Аз бих те посъветвал да не му казваш "неприятно ми е" или "не искам да гълтам", защото връзката ви значително ще отлсабне ако твоя приятел се запознае с някоя по-отворена от теб. Свирката е нещо основно и много важно в сексуалното удоволствие на мъжа (има такава тема във форума) и похабяването на семето само по-себе си не носи удоволствие. Запомни го!
    Много е тежко!

дума НЕ е решение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си