Ох направо незнам какво да направя. Значи историята е следната с едно момче ходя вече 10 месеца от един месец правим секс с него кат на мен ми беше за първи не съжелявам за нищо защото знам че това е човека който искам завинаги да е с мен и той по много начини ми е доказал, че и той иска да е с мен, но снощи докато правихме секс тои ми каза цитирам "искаш ли да го лапаш" и аз изведнъж млъкнах нищо неказах цялата вечер защото незнаех нито какво да кажа нито какво да направя той ме попита още няколко пъти и аз нищо не казах тои усети че нещо ми има пита ме няколко пъти какво ми и аз думичка не обелих. Накрая си тръгнах тои ме закара до нас де и ми каза ако утре случайно решиш да ми кажеш какво ти е обади се. Аз не му се обадих защото незнаех какво просто да му кажа как да му обясня че някак си се стреснах защото признавам си нищо си незнам какво да правя, но той ми се обади и се разбрахме довечера да се видим и като се видим аз просто незнам какво да му кажа дайте савет моля ви. Между другото аз съм на 17 той е на 20 .