.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Izneverih na pritelq si......

az sum na 15 i imam priqtel ot okolo 2 meseca, priqtelq mi e 12 klas, zapoznahme se na edin rojden den, mnogo si go obicham no se sluchi, beshe me pokanil u tqh no ne beshe sam, tam beshe i negoviq nai dobur priqtel, po edno vreme maika mu se obadi da otide do parkinga da i pomogne s pazarskite chanti, parkinga ne e mnogo blizko do bloka na moq priqtel, napravo kato izleze negoviq priqtel mi se nahvurli i stranno zashto az ne otreagirah vobshe, celuva me mnogo dulboko s ezik sled koeto si svali dunkite i bokserkite i me nakara da mu duham, ne moga da otreka che 4lena mu beshe po golqm ot tozi na moq priqtel, vsichko produlji okolo 3 minuti i toi svurshi v ustata mi, otidoh v banqta da si izplakna ustata i chak togava razbrah kakvo sum napravila, razplakah se i izbqgah v kushti, ot togava ne sum se obajdala na moq priqtel, mnogo me boli, a toi me tursi postoqnno, chustvam se ujasno, daite suvet kakvo da napravq???

hmmmm
    Guest
    spored men se opitai da govori6 s nai dobriq mu fr i mu kaji 4e tva koeto e stanalo ne si gu mislila i 4e obi4a6 nego ako se okaje svesten nqma da te izdade a za gadjeto ti eee spoko de i az sum se celyvala s drug ama 4ustva nqma6e opitai se da go preglutne6 tova i da si kaje6 OBI4AM NEGO...a ako smqta6 4e 6te te razbere moje i da my priznae6 ama ne vqrvai da reagira dobre ama ako produljava6 da ne mu otgovarq6 6si nameri druga vqrvai mi

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хахаха как го казваше Ламбо в От нищо нещо
    "тия курвенски номера на мене не !"

Мастрафинки
    Guest

О ДА

Аз предлагам да съдиш пича на който си му духала. Или поне да кажеш а родителите си че те е насилил, което си е горе долу така имайки в предвид че си непълнолетна. Е, ще се разделиш с приятеля си и животати никога няма да е същия но но си няква играчка, имаш права!

hahahahahahaha
    Guest
    ti si mn zle vqrvai mi kakvo mojesh da napravish takova neshto i posle da tvyrdish che go obichash mn typo

Guest
    loshoto e che mi haresa tova koeto napravihme, a az naistina obicham priqtelq si no toi e kak da kaja dosta golqmo durvo shto se otnasq do sexa, variant li e spored vas da pravq sex s nai dobriq priqtel na priqtelq si , a nashta vruzka da produlji, zashtoto i az izpitvam seksualni nujdi, a moq priqtel ne e v sustoqnie da me zadovoli??

Супер фен
    Град
    Burgas
    6to se vruzvate na teq gluposti ne moa razbera...

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    хаха и кучето ли се включи много филми гледате

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    брейй...

Guest

Re: Izneverih na pritelq si......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vsichko produlji okolo 3 minuti
    zashtoto i az izpitvam seksualni nujdi, a moq priqtel ne e v sustoqnie da me zadovoli??
    Преставям си твоя, колко е издръжлив, боже мой цели 3 минути, та как издържа

az sum na 15 i imam priqtel ot okolo 2 meseca, priqtelq mi e 12 klas, zapoznahme se na edin rojden den, mnogo si go obicham no se sluchi, beshe me pokanil u tqh no ne beshe sam, tam beshe i negoviq nai dobur priqtel, po edno vreme maika mu se obadi da otide do parkinga da i pomogne s pazarskite chanti, parkinga ne e mnogo blizko do bloka na moq priqtel, napravo kato izleze negoviq priqtel mi se nahvurli i stranno zashto az ne otreagirah vobshe, celuva me mnogo dulboko s ezik sled koeto si svali dunkite i bokserkite i me nakara da mu duham, ne moga da otreka che 4lena mu beshe po golqm ot tozi na moq priqtel, vsichko produlji okolo 3 minuti i toi svurshi v ustata mi, otidoh v banqta da si izplakna ustata i chak togava razbrah kakvo sum napravila, razplakah se i izbqgah v kushti, ot togava ne sum se obajdala na moq priqtel, mnogo me boli, a toi me tursi postoqnno, chustvam se ujasno, daite suvet kakvo da napravq???

Малко курве... за тебе трЕбва само бой и ебане!!!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    след дъжд качулка...
    говори с него, разкрий му всичко, покажи му наистина, че съжаляваш... каквото и да стане, следващият път мисли
    обичам дениту ми {}

Мега фен Аватара на koalka
    Ти не обичаш приятеля си, само това мога да ти кажа.Или просто се лъжеш!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от stone island
    Малко курве... за тебе трЕбва само бой и ебане!!!!
    Ако питаш мен - само бой!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Izglejda imash mnogo razvintena fantaziq momichence Vzemi se sregni malko i si nameri nqkoi,koito da te opravi kato si tolkova zagorqla i taka mechtite ti moje da se prevurnat v realnost

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ти не обичаш приятеля си, само това мога да ти кажа.Или просто се лъжеш!
    ТОЧНО!!!

моми4е това твоето неподлежи на кометар
    направиласи го и точка , немакакво да се оправдаваш , ако не си гоискала да не си направила!!!
    -===DeSk@T@!!!===-

abre devoi4ee tovaaa lubov li e...!?!?
    СъБлеЧи Ме, cЪблечи Ме, Ти го праВиШ НеСраВниМо....Бицкам Пухце !

sha_te_skasam

несмята6 ли 4е мейду теб и мен има химия?
    -===DeSk@T@!!!===-

Цитирай Първоначално написано от sha_se_lubim
    sha_te_skasam

oooo daaaa babyyyy,nali znae6 kakvo ti mislqqq

Цитирай Първоначално написано от sha_te_skasam
    sha_te_skasam

мили4ко бедна ти е фантазията
    кога 6те се почвам
    -===DeSk@T@!!!===-

sha_te_skasam

кога 6те се почвам
    samo ti opredelq6 koga i kak

sha_te_skasam

кога 6те се почвам
    samo ti opredelq6 koga i kak

utre nkafence i 6e se razberem :P
    -===DeSk@T@!!!===-

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    много си зле момиче... не обичаш приятеля си... само го използваш... изневеряваш му, а твърдиш че имате истинска връзка... да бе... курвенски истории
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си