.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    знам какво е аз ходих година със сегашното ми гадже преди да го направим...
    бях просто лапе...което не мисли за секса не че сега мисля много де хихи омерено....
    та и аз не бях готова но накрая нямах избор но и не съжалявам всичко стана по хубаво и чувствено......

а мисля че ако те обича поне малко ще те изчака колкото време трябва спокойно просто когато си готова му го покажи

Guest
    [quote=SINDEL][quote=shizzle][quote=Анонимко]………………………..,-~*’`

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    трябва въображение

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: Bi li me zarqzal zaradi sexa???

Цитирай Първоначално написано от _eLITO_
    az s1m na 16,a priqtelq mi e na 18.toi e opiten v sexa, a az s1m devstvena i ne se chuvstvam gotova vse oshte za sex,a vijdam che toi go iska.po nikak1v nachin ne me prinujdava ili neshto takova,no nz na men lichno mi e kofti zashtoto znam che toi ima nujda ot tova, a az ne moga da mu go dam i se chuvstvam gadno a toi mi e kazval nevedn1j,che e gotov da me izchaka kogato s1m gotova np!hodim ot 2 meseca,dali spored vas bi me zarqzal zaradi sexa???
    ami ako naistina te obi4a nqma da te zareje samo zaradi tova, a naprotiv 6te te iz4aka...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

k0k0shkaTa :)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пробвай известно време да го задоволиш с свирки

имам само един въпрос : в известен смисал свирката не е ли малко по опасна от секса защото все пак има много болести които се предават чрез спермата,а при секс с презерватив тя не стига до момичето ... до колкото при свирките не е така ... ?

btw i men me interesuva tova ??

Guest
    ima nujda li? molq? ku ima nujda da si bii edna 4ikiq aman ot gluposti

Guest
    Цитирай Първоначално написано от k0k0shkaTa :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    пробвай известно време да го задоволиш с свирки

имам само един въпрос : в известен смисал свирката не е ли малко по опасна от секса защото все пак има много болести които се предават чрез спермата,а при секс с презерватив тя не стига до момичето ... до колкото при свирките не е така ... ?

btw i men me interesuva tova ??
    Abe ustata ne e polov organ be... te ne slu4aino se nari4at polovi bolesti, a tezi ot tqh koito se razprostranqwat po drugi na4ini osven polov i kruven sa redki i se lekuwat lesno

Супер фен
    ми пусни му, кво го мъчиш человека?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от real-girl
    Zavisi dali d1rji na teb,kak1v e toi samiq,i tn. Ako ima 4uvstva,6te te 4aka. Ako ne go napravi,zna4i nqma za kakvo da s1jalqva6.
    мхм
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си